-
[quote=YAVUZHAN;175866]patron bu muhterem ablaların gözü bantlımı bantsızmı,haber 3. sayfadanmı yoksa manşettenmi veriliyor :::[/quote]
niye bantlı olsun...onlar sadece sembol...haber 41 ulusal 200 yerel 20 avrupasal ve 5000 dünyasal kanaldan flaş habe rolarak geçiyor.kom
-
[quote=SEYYAH;175864]vade başından bir pasta verebilecek olan var mı? benim datalar tam değilde.
teşekkürler,[/quote]
yahu biz ne konuşuyoruz sen ne geyik yapıyosun arkadaş ya...bide kibar k,bar teşekkür etmiş..eüzü....:cool:
-
[QUOTE=VOBiX;175851]Vaktin olunca paylaşırsan belki yeni gireceklerden bir kaçını kurtarabilirsin.
Bir de senin durumunda aklıam Cevat'ın Yıldız'a söylediği "Can çıkmayınca huy çıkmıyor" lafı geldi. İnşallah çarpılmana neden olan kötü huylar çıkar.[/QUOTE]
evt can cıkmayınca huy cıkmıyor maalesef.. ancak bende durum bu sekılde degıl ben ortamımı degıstıremedıgım ıcın elımde olan tek trade secenegını kullanarak takılmaya calısıyorum.. yoksa evde pc basında emınım cok daha dısıplınlı ve sıstematık trade ederım.. en azında kaba duzen trade etmem evde.. en kotu mfı ve dı+- grafıklerı ıle tepkı yerelerıne oynar gunu + da kapatırım...
vaktım oldugu ılk anda arkadasların neler yapmaması gerektıgıne daır bıseyler yazıcam :) hos bu yazılanlar zaten forumda mevcut ama ıste ınsan yasamadıkca okudugu seyler aynı hıssıyatı vermıyo :) 1 musıbet 1000 nasıhatten ıyıdır sozu zaten bu gıbı durumlar ıcın acıkca orneklem kumesının tarıh boyunca hep cok oldugunu bızlere gosterır...
-
[quote=VOBiX;175856]Spottaki hisselerde güçlü pozsiyon açıp boyamaya başlarken hisseleri de boyamam lazım yoksa boyadığınla kalırsın. ahaa manyağın biri spotun 1000 puan altından kısalıyor arbitraja bak deyip uzarlar sonra.[/quote]
fantezi paranın 2 milyar dolar olduğu kısmını kaçırdın sanırım. :..:
-
dow un dünkü kapanışına rağmen iyimserlik tam gaz devam ediyor bizde..
short için bişeyler eksik demeye devam edebiliriz yani :)
64 bin üzerinde kalmaya başlarsak yukarı iştah artabilir..
63500 altına sarkarsakta short için eksik olanlar tamamlanmış olur bu sefer :)
long a daha yakın izlemeye devam..
-
Benim yeni 5 dk lı iş yapacak gibi inş iyi olur. İNŞ Hepimizin sistemleri iyi hemde cok iyi olsun da Palayı soyalım hep beraber
-
güçsüzlük var bence ... amma uyuzlaştı .. oynamıyom a* .. çıkıp dolaşayım ..ehuehehue
-
ben bi anket açayım .. ehuehh canım sıkıldı ..:D
-
[quote=unlimitted;175871]fantezi paranın 2 milyar dolar olduğu kısmını kaçırdın sanırım. :..:[/quote]
ve soros uda bağladığımı - operasyona dahil ettiğimi kaçırmış:::
(ayrıca varsın makas -5000 olsun, kime ne, para benim değilmi...ben kısaları 1000 1000 basarken bir delikanlı çıksında desinki ben long oluyorum arkadaş makas bilmem kaç bin olmuş):..::..:
-
[quote=Kennym;175870]yoksa evde pc basında emınım cok daha dısıplınlı ve sıstematık trade ederım..[/quote]
LogMeIn veya PcAnywhere gibi programlar var. Evdeki bilgisayarını açık bırakıp şu an bulunduğun yerde uzaktan bağlantı ile evdeki ekranı görüp canlı grafik üzerinden oynayabilirsin.
Bir de şuna bak: açtığın pozisyonlarda hiç mi kara geçmiyorsun? Eminim bir çoğunda 150-200 puan kara geçmene rağmen beğenmeyip daha fazlasını isteyip sonra eksiye düşüyorsundur. Hedeflediğin kar miktarını düşük tutma alternatifini de bir değerlendiriver... 1000-1500'lük ralli küskü nadir gelir. Onu yakalamaktansa normal zamada 10 tane 100 puan al aynı şey, riski de çok daha az... İmza: Bir tırtıkçı dost :)
-
[QUOTE=selçuklu;175874]güçsüzlük var bence ... amma uyuzlaştı .. oynamıyom a* .. çıkıp dolaşayım ..ehuehehue[/QUOTE]
Evet aynı düşüncedeyim bir ara güçlendi tam elim longa gidiyordu vazgeçtim
şu an fifti, fifti değişen bir şey yok ağa nereye isterse çekebilir.
-
[quote=selçuklu;175874]güçsüzlük var bence ... amma uyuzlaştı .. oynamıyom a* .. çıkıp dolaşayım ..ehuehehue[/quote]
aynen katılıyorum ...bir ileri bir geri böyle kapanır...flat devam...