[QUOTE=Astatin;175854]bazen şöyle fazntaziler kuruyorum... bir şekilde 2 milyar dolarım oluyor..sonra soros u falan da bağlıyorum.... VOB da ufak ufak kısalmaya başlıyorum sonra arttırıyorum..bu malum 3 aracı kurumdan işlem yapan malum zatta aha yeni kek bulduk diye fiyatı yukarı çekiyorlar, ben az az veriyorum sonra onlar almaya devam ediyorlar...sonra biz 1000 lik bloklar halinde soros abimle boyamaya başlıyoruz...kamu bankalarının aracı kurumlarından ve büyük bir-iki özel banka aracı kurumundan ve hatta londra üzerinden blok blok çakıyoruz kısaları, piyasa, ulan duyan veriyo var birşey demekki deyip ky ve oy ve hatta piyasa lonk kavır ve şort furyasına katılıyor.. tesadüf oki, o sırada SPK nın bu üç atlıya baskın yapacağı söylentileri çıkıveriyor bir yerlerden!!!! internette gezmeye başlıyor mailler, fısıltılar...spottada derin satışlar geliyor..piyasa %10 eksi....mahşerin üç atlısı sizlere ömür..ha birde bunu vadesonu günü yapacağızki ibreti alem olsun...çıkarmaya fırsat bulamasınlar...ah uleem aahhhhh[/QUOTE]
hocam vobda cogu kısı bu hayalı kuruyo olsa gerek :) ancak spotta mal olmadan bu soylenılenlerın yapılması cok zor.. kaldı kı mahserın uc atlısıda aynı taktıgı uyguluyodur herhalde sadece hıkayedekı kısıler farklı .. spotu bosaltmadan once burda kısalıp akabınde spota basacaklardır herhalde uygun ortam olursa :))