İkili dibimiz hayırlı olsun...
Printable View
İkili dibimiz hayırlı olsun...
cuma namazından yeni geldim yaw sazan ve vobix i karıştırmışım olur olur. hepimiz aynı gemideyiz boşverin.
[QUOTE=indregandi;175946]Ya hocam senin derdin üzüm yemek mi bağcı dövmekmi,.....burada bilgi paylaşıyoruz ve bu işin en resmi sitesi bu, ha bu dediğini de güzel güzel dile getir, bizim de dikkatimizi çek, eğer farkında deyilsek, biz de ha deriz,...
Arada hem vobu, hem bizi çıkarma,.....
Olayda benim anlatmak istediğim, zaten az önce de yazdım- ,bu borsa APS de 250-260 ları gördü(ağustos) bunu biliyoruz, geçen vadlerde gevşedi ve buralara gelemedi, boğa olanların bir rali beklentisi olduğu muhakkak, bu tek ağayla olmaz yanına adm seni beni alması gerekir, biz olmadan biribirine mi alcak satacak bunlar,ben buna dikkat çekmek istedim, bir süredir bu adamlar 220 ye yakın dolaşıyor,
katkıların için yinede teşekkür ederim,....[/QUOTE]
Paylaştıkalrına bir ey demedim devam etmesni de dilerim. Senle sorunum yok sadece mesajını bir soruna dikakt çekmek için aracı oalrak kullandım ama sen üzerine alındın. Benim söyelediğim dataların yanlışlığı idi ama data ile ilginiz yokken bize ciddiyetsiz m idiyorsunuz diye üzeirnize alındığınızdan konu farklı boyuta ulaştı. Yanlış anlaşıldığım için kusura bakma. Senle ilgili bir sorun yok orada.
[QUOTE=juliano;175944]full işlem yapmıyorum kapanışa göre kırılmışsa bir kısım sat çizgiye yaklaşmışsa satılan kısmı al kırarsa tekrar bi kısım sat biraz zor oluyor. bi de iki aracı kurum kullanıyorum bazen yetişmek zor oluyor sadece o. hemm abi gann baklava çizmiş ona da sordun mu baklavalar neli diye::: ama gariban juliano çizince ona soruyon:confused:
ayrıca şu da var ana trend leri genel de 60 lık kullanırım 15 dakikalık a fazla güvenmem ve o na göre pek işlem yapmam[/QUOTE]
Bulsam soracağım ona da. Abi ne iş bu baklavalar yoksa senin de ataların Türk mü diyeceğim. Çalışamalar güzel dmeiştim zaten daha önce...
[QUOTE=juliano;175959]cuma namazından yeni geldim yaw sazan ve vobix i karıştırmışım [COLOR="Red"][B]olur olur. hepimiz aynı gemideyiz boşverin[/B][/COLOR].[/QUOTE]hay çok yaşa emi.... .brv
[quote=enorton;175957]Dünkü 65.000 ve üstü beklentinizi hala koruyormusunuz sazan abi?[/quote]
63.35 altına gitmediği sürece evet.
hölölö efg 10000 lotu diger vadeye geçirdi :)
VOB 5 dk.
Son grafik ve James Cameron üstadın AVATAR filmini seyretmek için kaçış.
[U][COLOR=#ff4400][URL=http://img15.imageshack.us/i/vobsystem.png/][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/2474/vobsystem.png[/IMG][/URL][/COLOR][/U][URL="http://img8.imageshack.us/i/vobsystemj.png/"][/URL]
[QUOTE=Kennym;175964]hölölö efg 10000 lotu diger vadeye geçirdi :)[/QUOTE]
Aralık vade APSD -10000 Şubat vade APSD +18000 oldu. Bu saatten sonra APSD hareketlerini iki vade toplamaı oalrak değperlendirmek gerekecek.
[quote=VOBiX;175966]Aralık vade APSD -10000 Şubat vade APSD +18000 oldu. Bu saatten sonra APSD hareketlerini iki vade toplamaı oalrak değperlendirmek gerekecek.[/quote]
Asti sabah vade sonunda yapar,kaçmayada fırsat vermezdim derse,işte böye olur...
Astiye ceza veriyorum gizliliği ihlal ettiği içün....:::
Fabrika satıyorum almak isteyen var mı? .dng
JP MORGAN BEKLENTILERIYMIS
Dolar / TL'de 2010 sonunda 1.35 TL'yı hedefleyen satış öneriyoruz.''
''Türkiye'de 2009'da GSYIH'nın yüzde 5.7 gerilemesini bekliyoruz.''
''Türkiye'de 2010'da GSYIH'nın yüzde 5 artmasını bekliyoruz.''
''Türkiye'de 2011'de GSYIH'nın yüzde 5.5 artmasını bekliyoruz.''
''Türkiye'de TUFE beklentisi 2009'da yüzde 5.9, 2010'da yüzde 5.1 ve 2011'de
yuzde 4.5.''
ulan sızın beklentınıze edeyım sunlardan bıtanesı bıle tutacagını dusunmuyorum... sadece gerıleme yakın sonuc ıckar o da zaten 2 hafta kaldı rakam bılınıyo az cok bunu bıle tutturacakları muallakta...