40 yılda bir yorum yazarım. Öncekinin üstünden 40 forum yılı geçmiş. 63,350 desteği kırılana kadar longlar işi götürecek gibi görünüyor. Kısa vadeli sistemler çarpım tablsouna döndü. Ay başında aldıkalrı 5000 puan pul olmak üzere.
Printable View
40 yılda bir yorum yazarım. Öncekinin üstünden 40 forum yılı geçmiş. 63,350 desteği kırılana kadar longlar işi götürecek gibi görünüyor. Kısa vadeli sistemler çarpım tablsouna döndü. Ay başında aldıkalrı 5000 puan pul olmak üzere.
[QUOTE=Strategist;175992]Çift tepe formasyonu gördüm ben o grafikte... .dng[/QUOTE]
Tepeyi herkes gördü de ...........
[B]işte cübbeli hoca[/B]
İmam nikahlı eşine [B]16 bin dolara [/B]saat alması... Lüks otellerde kalması... [B]İki milyon [/B]dolar değer biçilen, muslukları sensörlü, havuzlu bir villada yaşaması. Cübbeli Ahmet Hoca 1999 yılında yaşanan deprem sonrası verdiği vaazlarla da gündeme gelmişti. Cübbeli Ahmet Hoca depremin Yalova'da meydana gelmesi konusunda da "zina en çok burada olduğu için deprem burada meydana geldiğini" ileri sürerek tepki çekmişti.
Buna karşılık, hocanın sade bir hayatı tavsiye etmesi... Kendi [B]kızı kolejde başı açık okurken, [/B]takipçilerine, 'Kızınızı küçük yaşta tesettüre sokun' demesi, ciddi çelişkiler olarak gözüküyor.
.................................................................................................................................................................................................................
islamiyet şov değildir..yaşantının ta kendisidir...haksızlığa başkaldırıdır..yoksula -yetime ,hiçbir karşılık beklemeden ,hertürlü yardımı yapmaktır..
başkasının yaşamasını bekleyip,kendi aileni bundan farklı yaşama yönlendirmek değildir..
etrafda ,soba yakamayan aile varken ,16000 dolara saat...
2 milyon dolara ev alamaszssın...paranın zekatı verilince tamam denilebilir...
ama lider konumda olanlar asla bunu yapmamalı...
ilk yaptıkları halt müritlerinden 4 tane kız almak...
.oysa bu en olaganüstü şartlarda(savaş vs.) bile sadece en son tercihtir..ne ibadet,ne sevaptır...sonuna kadar cinselliktir..
sadece şov,şov sadece...
ondan sonra geleceksin...çagın bedisi(dehası) olan sait nursiye laf sokacaksın...14 yaşında iken çagın dehası ünvanını almış...kurtuluş savaşında milis örgütlerin başı olmuş...bitlis deresinde savaşda bacağı kırılmış ve esir düşmüş..5 yıl rusyada esir düşmüş...mükemmel eserler oluşturmuş...
31 mart vakasını hitabetiyle durdurmuş...kendi misyonu uğruna 40 yıl esaret yaşamış...[B]dünya zevki nedir bilmem diyeniiiii[/B]
bu adam asla eleştiremez...git jetskiye bin....
sonrada şov yap....
[B]idealist insanlarda yaşantı esastır...sözler hiçbirşeydir...[/B]
nasıl bayık bir gün , ruhum karardı
[QUOTE=sovalye;175984]piyasa çok sıkıştı
[IMG]http://i49.tinypic.com/2dl6q0j.gif[/IMG][/QUOTE]
teprik ederim abi .. çok güzelmiş .. ehueheh :D:D:D:D
[QUOTE=abka;175996][B]işte cübbeli hoca[/B]
İmam nikahlı eşine [B]16 bin dolara [/B]saat alması... Lüks otellerde kalması... [B]İki milyon [/B]dolar değer biçilen, muslukları sensörlü, havuzlu bir villada yaşaması. Cübbeli Ahmet Hoca 1999 yılında yaşanan deprem sonrası verdiği vaazlarla da gündeme gelmişti. Cübbeli Ahmet Hoca depremin Yalova'da meydana gelmesi konusunda da "zina en çok burada olduğu için deprem burada meydana geldiğini" ileri sürerek tepki çekmişti.
Buna karşılık, hocanın sade bir hayatı tavsiye etmesi... Kendi [B]kızı kolejde başı açık okurken, [/B]takipçilerine, 'Kızınızı küçük yaşta tesettüre sokun' demesi, ciddi çelişkiler olarak gözüküyor.
.................................................................................................................................................................................................................
islamiyet şov değildir..yaşantının ta kendisidir...haksızlığa başkaldırıdır..yoksula -yetime ,hiçbir karşılık beklemeden ,hertürlü yardımı yapmaktır..
başkasının yaşamasını bekleyip,kendi aileni bundan farklı yaşama yönlendirmek değildir..
etrafda ,soba yakamayan aile varken ,16000 dolara saat...
2 milyon dolara ev alamaszssın...paranın zekatı verilince tamam denilebilir...
ama lider konumda olanlar asla bunu yapmamalı...
ilk yaptıkları halt müritlerinden 4 tane kız almak...
.oysa bu en olaganüstü şartlarda(savaş vs.) bile sadece en son tercihtir..ne ibadet,ne sevaptır...sonuna kadar cinselliktir..
sadece şov,şov sadece...
ondan sonra geleceksin...çagın bedisi(dehası) olan sait nursiye laf sokacaksın...14 yaşında iken çagın dehası ünvanını almış...kurtuluş savaşında milis örgütlerin başı olmuş...bitlis deresinde savaşda bacağı kırılmış ve esir düşmüş..5 yıl rusyada esir düşmüş...mükemmel eserler oluşturmuş...
31 mart vakasını hitabetiyle durdurmuş...kendi misyonu uğruna 40 yıl esaret yaşamış...[B]dünya zevki nedir bilmem diyeniiiii[/B]
bu adam asla eleştiremez...git jetskiye bin....
sonrada şov yap....
[B]idealist insanlarda yaşantı esastır...sözler hiçbirşeydir...[/B][/QUOTE]
bende şunu merak ederim hep.cübbeli hocaye neden kızarızki bu tarz olaylarda.parayı ona kazandıranlara kızmak daha mantıklı diilmi.hoca o parayı banka soyarak kazanmadı onun sözüne inanlar kazandırdı.aptallar olmadıkça akıllılarda olamaz.biri fakirleşsinki diğerleri zenginleşsin hesabı.sözüm sana diil tabiki genel olarak halka.dont get me wrong:)
altın pis çökecek gene bence .. eheuhueu ..:D
iRAN ASKERLERI, BIRKAC SAATLIGINE IRAK TOPRAKLARINA GIRDI...
IRAN ASKERLERININ IRAK TOPRAKLARINA GIREREK, IRAK PETROL SAHASINDA BIRKAC SAAT GECIRDIGI BILDIRILDI. ULKENIN GUNEYDOGUSUNDAKI MAYSAN VILAYETINDEN BIR IRAKLI GUVENLIK KAYNAGI, IRAN ASKERLERININ FAKKA PETROL SAHASINA GIRDIGINI BELIRTTI.AYNI KAYNAK, IKI ULKE ARASINDAKI UZUN COL SINIRININ IRAK TARAFINA GECEN ASKERLERIN BIRKAC SAAT SONRA CEKILDIGINI KAYDETTI. ASKERLERIN IRAK TOPRAKLARINA NEDEN GIRDIGI HENUZ ACIKLIK KAZANMAZKEN,
ARAPCA YAYIN YAPAN TELEVIZYON KANALLARI, IRANLI ASKERLERIN IRAK PETROL SAHASINA GIREREK, IRAN BAYRAGI CEKTIGINI DUYURDU.
petrol fiyatlarını artırmak mı neiyetleri nedir.. hafif gerginlik olusturup :)
akşama çok seertt çöküş bekliyorum... duymadım haberım yoktu demeyin...!!!!!!
[quote=SaNCaKTaR;176002]akşama çok seertt çöküş bekliyorum... duymadım haberım yoktu demeyin...!!!!!![/quote]
Neye dayanarak bekliyorsunuz çöküsü?sistem,ew,makro??
[quote=SaNCaKTaR;176002]akşama çok seertt çöküş bekliyorum... duymadım haberım yoktu demeyin...!!!!!![/quote]
Herkes bu ayunun 76 500 hayallerini bitiriyor...:)
''bahtsız deveyi,çölde kutup ayusu tokatlarmış :)''derler ya..
tıkandı baba oldum...
sistem tam 6 haftadır,her hafta iyi artı ile kapatırdı...madem öyle bu hafta tam sisteme uyacagım diye yemin ettim...uydumda...ama şimdilik haftalık olarak -400 puan( sistemde ve bende ) zarar var:confused:...