VOB u pis alacakalr kan götürecek burayı.boks..kom
Printable View
VOB u pis alacakalr kan götürecek burayı.boks..kom
[quote=abka;176005]''bahtsız deveyi,çölde kutup ayusu [COLOR=red]tokatlarmış[/COLOR] :)''derler ya..
tıkandı baba oldum...
sistem tam 6 haftadır,her hafta iyi artı ile kapatırdı...madem öyle bu hafta tam sisteme uyacagım diye yemin ettim...uydumda...ama şimdilik haftalık olarak -400 puan( sistemde ve bende ) zarar var:confused:...[/quote]
kim diyo apke böyle birşey..hiç öyle bir laf duymadım yeme bizi:..::..::..: o ayı o kadar insaflı değil bir kere.lelele
daha günlükler çarpılmadı bir de onlar çarpılmaya başlarsa piyasanın ruhuna fatiha okumak gerekir...
[quote=Astatin;176006]VOB u pis alacakalr kan götürecek burayı.boks..kom[/quote]
Yönüm uzun bekliyorum, sesizliğim bu yüzden, dolarelerimide çıktım, ama aşağıdan yerine koyacam, hafta sonu dolaresiz olmaz,
Arkadaşlar canlı dax izleyebileceğim bir site var mı?
h[URL="http://www.godmode-trader.de/Kurse-Charts/Indizes"]ttp://www.godmode-trader.de/Kurse-Charts/Indizes[/URL] bu site haricinde bir site.
[QUOTE=Astatin;176007]kim diyo apke böyle birşey..hiç öyle bir laf duymadım yeme bizi:..::..::..: o ayı o kadar insaflı değil bir kere.lelele[/QUOTE]
efem kendisi çok terbuyelidir...:::
[quote=elstock;176003]Neye dayanarak bekliyorsunuz çöküsü?sistem,ew,makro??[/quote]
Genelde PaLa ya dayanarak konuşurum ama.....boks.:::
VIŞŞŞŞ ANEYYYYY,
EMEKDAR ı buldum,sen nerden geldin yawww,[B]sevgili HeLLiM hanıma [/B]
[B]teşekküer ediyoruz...[/B].lelele.lelele.lelele
Dirence geldik takıldık,
[quote=EMEKDAR;176013]VIŞŞŞŞ ANEYYYYY,
EMEKDAR ı buldum,sen nerden geldin yawww,[B]sevgili HeLLiM hanıma [/B]
[B]teşekküer ediyoruz...[/B].lelele.lelele.lelele[/quote]
Foruma hoşgeldiniz... Avatar'ınız Ergen abimize ne kadar benziyor... :..:
bende değiştirecem nikimi . bu konuda bir anket açabilirim ... :D:D . .ehuehue
[quote=sovalye;175984]piyasa çok sıkıştı
[IMG]http://i49.tinypic.com/2dl6q0j.gif[/IMG][/quote]
1 haftada ne kadar değişmiş psikolojin şevalye patronaj..."son yemek" tablosundan, "kedimi 7dim" avatarına:D
[quote=EMEKDAR;175986]sovelyem yapma bunu,bizimde adranalin beynimizi patlatıyor....:::[/quote]
Yalancı..konuşturma beni:D
[quote=unlimitted;175990]dikkat ettiniz mi,
2 düğme birden kopuyor! :D[/quote]
İlk seferde kimse dikkat etmemiştir...Sanmam..
[quote=selçuklu;175998]teprik ederim abi .. çok güzelmiş .. ehueheh :D:D:D:D[/quote] Sapık.kom.kom
Ayıp yaww.bu kadınları metalaştıran tarzdaki görsel beni muhafazakar bir insan olarak rahatsız ettiği gibi, forumun izleyicileri arasında bayanlar olabileceği hususu ile birleştirildiğinde dehşetim bir derece daha artmaktadır. Şimdi bayan arkadaşlarımız da, benzer varyasyonlar içeren erkek resimleri koysalar forumda kaç kişi kalır acaba..yazık çok yazık.. kınıyorum:mad::mad::mad::mad::mad:
Şövalyeye Not: Devamı var mı abi bunun:D:D:D:D