Futurssuzlara çok duyarlıyız, ahada saatlği,
Printable View
Futurssuzlara çok duyarlıyız, ahada saatlği,
[quote=Astatin;176017]1 haftada ne kadar değişmiş psikolojin şevalye patronaj..."son yemek" tablosundan, "kedimi 7dim" avatarına:D
[B]Yalancı..konuşturma beni[/B]:D
İlk seferde kimse dikkat etmemiştir...Sanmam..
[B]Sapık[/B].kom.kom
Ayıp yaww.bu kadınları metalaştıran tarzdaki görsel beni muhafazakar bir insan olarak rahatsız ettiği gibi, forumun izleyicileri arasında bayanlar olabileceği hususu ile birleştirildiğinde dehşetim bir derece daha artmaktadır. Şimdi bayan arkadaşlarımız da, benzer varyasyonlar içeren erkek resimleri koysalar forumda kaç kişi kalır acaba..yazık çok yazık.. kınıyorum:mad::mad::mad::mad::mad:
Şövalyeye Not: Devamı var mı abi bunun:D:D:D:D[/quote]
Ben biliyorum ne diyeceğini,hani tuttuğun koptuyduya diyecesin ama o rüyaydı::: hem senin aklın hep bacağında,ben mazoşist ayu olarakdanacak iki li tepeyi geçip,76 500 düşündğüm içün adranalin beynime vurmuştu yaaah.....dng
[quote=EMEKDAR;176013]VIŞŞŞŞ ANEYYYYY,
EMEKDAR ı buldum,sen nerden geldin yawww,[B]sevgili HeLLiM hanıma [/B]
[B]teşekküer ediyoruz...[/B].lelele.lelele.lelele[/quote]
Hayırlı olsun, emektar kardeş, uğur getirsin,.....
[QUOTE=EMEKDAR;176013]VIŞŞŞŞ ANEYYYYY,
EMEKDAR ı buldum,sen nerden geldin yawww,[B]sevgili HeLLiM hanıma [/B]
[B]teşekküer ediyoruz...[/B].lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
Asti gitti senin rakı balık :D
Beyler ben enorton değilim... Ben KAYAHAN ım... Nickimi enorton yaptırdım, enorton da borsacı özgür yaptırmış :::
Bu dax bugün en az %10 düşer... Bir haftaya kalmaz %100 düşer sıfırlanır... Birazdan Almanca analiz koyacağım foruma... :::
[quote=Astatin;176017]1 haftada ne kadar değişmiş psikolojin şevalye patronaj..."son yemek" tablosundan, "kedimi 7dim" avatarına:D
Şövalyeye Not: Devamı var mı abi bunun:D:D:D:D[/quote]
değişimi yakalamışsın tebrikler. ama bende değişen birşey yok. değişen şey piyasa...
o zaman piyasa oydu, şimdi piyasa bu.
ben kendimi anlatmam ki, sadece görsel şeylerle objektif olarak piyasayı anlatmaya çalışırım ki beni herkes öyle tanır.
yani 3 kuruşun ederi 3 köfte...
ama herkes başka şeylere takılmış cık cık cık çok fesatsınız:(
bu resimden rahatsız olan bayan varsa bence televizyonları, gazeteleri hiç açmasınlar diye düşünüyorum.
yada hala rahatsızlarsa hellim hanıma şikayet ederler o da uygun bulmazsa siler..
daha fazlasını sormuşun o işte iyi olmaz;)
geçen yıl sonunun kopyası yaşanıyor...birkaç gün önce yazdım...yaklaşık 15 gün aralık sonuna kadar yatayda bellemişler milleti.şimdide aynısı oluyor...taaki yıl bitmiş 2009 başlamış piyasa hoplamaya zıplamaya o zaman karar vermiş.
eğer böyle olacaksa yine 10 gün daha süründürürler böyle.bu da sistemciler için çok zor bir dönem anlamına gelir.
[quote=abka;175996][B]işte cübbeli hoca[/B]
İmam nikahlı eşine [B]16 bin dolara [/B]saat alması... Lüks otellerde kalması... [B]İki milyon [/B]dolar değer biçilen, muslukları sensörlü, havuzlu bir villada yaşaması. Cübbeli Ahmet Hoca 1999 yılında yaşanan deprem sonrası verdiği vaazlarla da gündeme gelmişti. Cübbeli Ahmet Hoca depremin Yalova'da meydana gelmesi konusunda da "zina en çok burada olduğu için deprem burada meydana geldiğini" ileri sürerek tepki çekmişti.
Buna karşılık, hocanın sade bir hayatı tavsiye etmesi... Kendi [B]kızı kolejde başı açık okurken, [/B]takipçilerine, 'Kızınızı küçük yaşta tesettüre sokun' demesi, ciddi çelişkiler olarak gözüküyor.
.................................................................................................................................................................................................................
islamiyet şov değildir..yaşantının ta kendisidir...haksızlığa başkaldırıdır..yoksula -yetime ,hiçbir karşılık beklemeden ,hertürlü yardımı yapmaktır..
başkasının yaşamasını bekleyip,kendi aileni bundan farklı yaşama yönlendirmek değildir..
etrafda ,soba yakamayan aile varken ,16000 dolara saat...
2 milyon dolara ev alamaszssın...paranın zekatı verilince tamam denilebilir...
ama lider konumda olanlar asla bunu yapmamalı...
ilk yaptıkları halt müritlerinden 4 tane kız almak...
.oysa bu en olaganüstü şartlarda(savaş vs.) bile sadece en son tercihtir..ne ibadet,ne sevaptır...sonuna kadar cinselliktir..
sadece şov,şov sadece...
ondan sonra geleceksin...çagın bedisi(dehası) olan sait nursiye laf sokacaksın...14 yaşında iken çagın dehası ünvanını almış...kurtuluş savaşında milis örgütlerin başı olmuş...bitlis deresinde savaşda bacağı kırılmış ve esir düşmüş..5 yıl rusyada esir düşmüş...mükemmel eserler oluşturmuş...
31 mart vakasını hitabetiyle durdurmuş...kendi misyonu uğruna 40 yıl esaret yaşamış...[B]dünya zevki nedir bilmem diyeniiiii[/B]
bu adam asla eleştiremez...git jetskiye bin....
sonrada şov yap....
[B]idealist insanlarda yaşantı esastır...sözler hiçbirşeydir...[/B][/quote]
sn abka
yazdıklarınızın doğru olup olmadığını bilemeyiz
fakat bildiğimiz k3esin birşey var en azından bazı müşrikler gibi kendi halkını a merikaya satmamış
[QUOTE=sovalye;176023]değişimi yakalamışsın tebrikler. ama bende değişen birşey yok. değişen şey piyasa...
o zaman piyasa oydu, şimdi piyasa bu.
ben kendimi anlatmam ki, sadece görsel şeylerle objektif olarak piyasayı anlatmaya çalışırım ki beni herkes öyle tanır.
yani 3 kuruşun ederi 3 köfte...
ama herkes başka şeylere takılmış cık cık cık çok fesatsınız:(
bu resimden rahatsız olan bayan varsa bence televizyonları, gazeteleri hiç açmasınlar diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Abi forumun gözündeki karizman birden yarıya indi, ne yapsan çıkmaz artık eski yerine :D
%50 olasılığa kaldık yine, dova yani ve bu adamlar o açılana kadar ip ucu vermeyecek,
daha köüsü, dov yukarı açarsa kravatı sıkar, aşağı açarsa gevşetirler, küçük şiddetli baskı yani, her iki yönde, ahanda açılışı öncesi saatlik grafaları,
[QUOTE=enorton;176026]Abi forumun gözündeki karizman birden yarıya indi, ne yapsan çıkmaz artık eski yerine :D[/QUOTE]
yok ikiye katlandı benim gözümde .. tekrardan teprik ederim şövalye patron .. ehueheh .brv.brv
[quote=enorton;176026]Abi forumun gözündeki karizman birden yarıya indi, ne yapsan çıkmaz artık eski yerine :D[/quote]
karizma yapmaya neden çalışayım ki...?
düşündüğümü söylerim kimsenin benim hakkımda düşündükleri umurumda olmaz ki...:)
ben oyuncuyum forumlarda topic açıp edebiyat parçalayan sözde analist, üstad her ne kimseler onlardan değilim.
ayrıca karizma ne demektir ?!? su götürür konu...