dow 10200-10220 lere kadar verir de teperse yukarı agresif o zeman,yeni tepelere merhaba deriz...
Printable View
dow 10200-10220 lere kadar verir de teperse yukarı agresif o zeman,yeni tepelere merhaba deriz...
[quote=Strategist;176041]Bu dakikadan sonra Dow nereye biz oraya. Kendi başımıza yön belirlemeyeceğimiz ortaya çıktı. Dow'da da dünkü düşüşün tepkisinin gelmesini beklemek tersini beklemeye göre daha mantıklı geliyor bana. Günü tepeden kapatmamız beni şaşırtmaz.[/quote]
madem dow a korele olduk.. bugün niye düşmedik....
Dow'da son 2 aydır ne zaman dünkü gibi kuvvetli bir siyah mum geldiyse bir sonraki gün + kapattı... Bugünün de istisna olmasını beklemem... Fikrimi grafik doğruladığı anda full long yapmaya hazırlanıyorum...
[quote=küçük_k;176043]madem dow a korele olduk.. bugün niye düşmedik....[/quote]
Dow biz kapalıyken düştü. Sabah FDOW + olduğu için dün geceki Dow seansını temsil eden sabah gap'ini hemen kapattık. FDOW gündüz önce çıktı sonra düştü, biz de aynısını yaptık.. Dakika dakika takip etmiyoruz ama genel eğilimimiz takip ediyor...
piyasa kararsız...
önemli olan şayet dow a verirlerse açılışta,bizim 63.300 lerde tutunup tutunamayacaımız...
şu an hala 63.750 pivotumun üstünde çalıştırıor...
[quote=Strategist;176044]Dow'da son 2 aydır ne zaman dünkü gibi kuvvetli bir siyah mum geldiyse bir sonraki gün + kapattı... Bugünün de istisna olmasını beklemem... Fikrimi grafik doğruladığı anda full long yapmaya hazırlanıyorum...[/quote]
günlerdir olumsuzlukları görmek istemeyen ağa dow daki dünkü düşüşü de görmedi.... ama dow daki yükselişi görür diyorsunuz....
muhtemeldir...
belkide alıcıyı bulunca kütletir..
kuzum bi yorum geçermisin....
Ohaaa aywf banakadan mail geldi internet işlerimden para alacağım paraaaa diyor. Faziler düşünce iyice müşteriye yüklenmeye başladı bunlar..boks.
DJ burdan dönmeli 10350 civarından aşağı dönebilir,şimdilik...
bu hafta gfc sanko ve oyak çok yoruldu...
[quote=pazer;175705]63 850 long..........
geceye long.......
bol şans.....!
sadece fikir........
zarar ederseniz karışmam.......
+.[/quote]
FLATTTTT
Haftasonu tatil yapalım yaw :D
.lelele
[quote=EMEKDAR;176050]DJ burdan dönmeli şimdilik...[/quote]
Katılıyorum. DJ'nin yeni bir tepe yapmadan dönmesi imkansız geliyor bana. Daha malları asgari ücretle çalışan conilere dağıtacaklar... Onlar hala ürkek, piyasaya giremiyorlar...
Önce Dow'u bu konsolidasyon bölgesinden çıkartıp medyada 2010 çok güzel bir yıl olacak izlenimi verip mal dağıtmaları lazım...
Dow bu gece de düşebilir, hatta Pzt de düşsün isterseniz, ama sonuçta yön belli bence...