10200 ü kırarsa aşağıda...işler değişir...ben sanmıyorum...
Printable View
10200 ü kırarsa aşağıda...işler değişir...ben sanmıyorum...
[quote=Strategist;176055]Katılıyorum. DJ'nin yeni bir tepe yapmadan dönmesi imkansız geliyor bana. Daha malları asgari ücretle çalışan conilere dağıtacaklar... Onlar hala ürkek, piyasaya giremiyorlar...
Önce Dow'u bu konsolidasyon bölgesinden çıkartıp medyada 2010 çok güzel bir yıl olacak izlenimi verip mal dağıtmaları lazım...
Dow bu gece de düşebilir, hatta Pzt de düşsün isterseniz, ama sonuçta yön belli bence...[/quote]
Açılışdaki aldığını 350 kadar olanı,geri verebilir manasında yazmıştım...
[quote=EMEKDAR;176057]Açılışdaki aldığını 350 kadar olanı,geri verebilir manasında yazmıştım...[/quote]
O zaman ters düşünüyoruz... :)
DJ 10390 leri hedefledi sanki,şayet 350 de tutunabilirse...
10 dk 925 ve üstünde al veriyor, altında ise sat ta kalıyor, gerisini siz düşünün gari,
Ahanda farklı gerfalardan saatlik dov,
Abd'lı ve ıraklı yetkılıler: ıranlı askerler 4 petrol kuyusunu ele gecırdı ve ıran bayragı cektı
-matrıks-
[quote=Strategist;176038]5dk'lıkta OBO alarmı.... :)[/quote]
umarım yoktur..çünkü elle çizilmiş gibi olan OBO lar feyk oluyor ve sonra TOBOmsu harekete dönüyor..elle çizilmiş gibi düzgün olan TOBO lar ise TTOBO oluyor :)
elle çizilmiş gibi düzgün deki el benim elim tabiki..gırlaşmış vahşi pambık cin ali resmi bile çizemeyor..
[quote=EMEKDAR;176059]DJ 10390 leri hedefledi sanki,şayet 350 de tutunabilirse...[/quote]
DJ aşağıyı tercih etti sanki...
[quote=Astatin;176065]umarım yoktur..çünkü elle çizilmiş gibi olan OBO lar feyk oluyor ve sonra TOBOmsu harekete dönüyor..elle çizilmiş gibi düzgün olan TOBO lar ise TTOBO oluyor :)
elle çizilmiş gibi düzgün deki el benim elim tabiki..gırlaşmış vahşi pambık cin ali resmi bile çizemeyor..[/quote]
Ben bu OBO formasyonunun başarı oranının %30'u geçtiğini görmedim zaten. Ters indikatör olarak almak daha doğru gibi... :))) Belki bu işe başlayan herkesin öğrendiği ilk formasyon olduğu için etkisini kaybetmiştir. Piyasada herkesin bildiği birşeyden para kazanmak imkansızdır... :) Bu da yeni imzam olur benim... :..:
[QUOTE=EMEKDAR;176013]VIŞŞŞŞ ANEYYYYY,
EMEKDAR ı buldum,sen nerden geldin yawww,[B]sevgili HeLLiM hanıma [/B]
[B]teşekküer ediyoruz...[/B].lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
hayırlı olsun nickin emekdar.. sana başka nick yakışmıyor zaten.. neydi o öyle ''ergen'' falan..:..:
bu nick değişikliğini başlatıp, Sn.Hellim'in uğraştırdığım için kendisinden özür diliyorum ben de..:)))
ben geldim emme geç geldim zeyans kapancak galiba :::