63925 yeresinden short ettim seans sonuna 200+ pıvana kapamak üçün... 64000 ustu stop ederim
Printable View
63925 yeresinden short ettim seans sonuna 200+ pıvana kapamak üçün... 64000 ustu stop ederim
[quote=EMEKDAR;176066]DJ aşağıyı tercih etti sanki...[/quote]
Geceye Long giren coniler karını alıp çıktığı için düşüyor gibime geliyor... Son 1 saat sağlam bir ralli gelmesi beni şaşırtmaz.. Tersi de beni şaşırtmaz... Beni şaşırtacak birşey olması da beni şaşırtmaz.... Karmaşık duygular içindeyim abi... :)
[quote=Cerphin;176068]hayırlı olsun nickin emekdar.. sana başa ncik yakışmıyor zaten.. neydi o öyle ''ergen'' falan..:..:
bu nick değişikliğini başlatıp, Sn.Hellim'in uğraştırdığım için kendisinden özür diliyorum ben de..:)))[/quote]
Çok teşekkür ediyorum,çok naziksiniz..:)
yaw emme moda oldu.....bende fxci olan nickimi fxci olarakh değiştirmek istiyorum :::
seyyah, sen de TÜRKOĞLU yaptır nickini.. seyyah a alışamadım ben..:..:
Sistem al vermiyor ama diğerleri himaliyada, sistem 925 ve üstüne veriyor,
[quote=Cerphin;176068]hayırlı olsun nickin emekdar.. sana başka nick yakışmıyor zaten.. neydi o öyle ''ergen'' falan..:..:
bu nick değişikliğini başlatıp, Sn.Hellim'in uğraştırdığım için kendisinden özür diliyorum ben de..:)))[/quote]
Forum'a nick değiştirme butonu koymasını öneririm kendisine.. :..: Demek ki böyle bir ihtiyaç var. :)
Ben 2 günde bir avatar değiştiririm, öyle bir buton olsa 2 günde bir de nick değiştirim.. Zaten Astatin de sevmiyor nick'imi acilen değiştirmem lazım... :))) Şu nick değiştirme furyası bitip de Hellim hanımın başı rahatlayınca bir de ben başvurayım bakalım... :..:
[QUOTE=fXci;176074]yaw emme moda oldu.....bende fxci olan nickimi fxci olarakh değiştirmek istiyorum :::[/QUOTE]
heee değiştir bu nicki.. harbi neydi senin eski nick...:::
asti'de pikidap olsun.. herkes aslına dönsün..::::::
[quote=Cerphin;176075]seyyah, sen de TÜRKOĞLU yaptır nickini.. seyyah a alışamadım ben..:..:[/quote]
Dimi ama ne o öyle sürgün gibi...:::
sisteme ne diyo anlamadım..herbiri başka diyo..longum...çok işlem azcuk karım var..
[quote=Cerphin;176078]heee değiştir bu nicki.. harbi neydi senin eski nick...:::
asti'de pikidap olsun.. herkes aslına dönsün..::::::[/quote]
Forumda bi Kimlik Bunalımıdır gidiyor... Şimdi kim kimdir ara dur.. Kimliğimi kaybettim hükümsüzdür..
Forum Yaşar N yaşar N yaşamaza Döndü... .dng
[QUOTE=Cerphin;176078]heee değiştir bu nicki.. harbi neydi senin eski nick...:::
asti'de pikidap olsun.. herkes aslına dönsün..::::::[/QUOTE]
janide kuzu yapsın astatin de asteton yapsın... seyyah turkoglu yapsan ::: sazan abeyinki eyi... seninki jerfin olarak daha eyiydi :::
63925 shortlarıma mama yedirmiycek galiba PELA cok degıl haftasonu masraflarını karsılasın 200 pıvancık yahu