-
[QUOTE=SEREN I;77681]grafiği hatırladınızmı.....bende güzel yorumladım ama....bir kahvenin kırk yıl hatırı varmış...varsa içeriz..keyifle...kısacılar üzülmesin....bugün olmazsa ..[B]bu hafta içinde tekrar 33.500 var gibi[/B]..yeter ki dayansınlar.....lelele[/QUOTE]
Bu hafta icinde 33.500 lerin olabilecegini zannetmiyorum.
Bu konuda sizinle ayni dusunmuyorum sayin seren 1
-
Oyle bir noktadayiz ki, yukari goturmek mecburiyetindeler.
Bugun acilan short pozisyonalrda dahil pek cok short pozisyonu kapatmak zorunda birakmak isteyeceklerdir.
35.800 ler pek uzak degil bence.
-
[quote=bikmisbroker;77688]Bu hafta icinde 33.500 lerin olabilecegini zannetmiyorum.
Bu konuda sizinle ayni dusunmuyorum sayin seren 1[/quote]
bu şekilde giderse, muhtemelen yarın açılışta sat gelir,
Değerler çok yakın birbirlerine...
-
Fark yine +200 falan oldu, ben en iyisi bu haftaki 33500 ü bekliyim, ne kalmış şunun şurasında 2 gün var haftanın bitmesine, saygılar.
-
34425..yukarı geçilmesine rağmen py..tobo yu çalıştırmakta ağır davranıyor....formasyonun 35600..lerde bitmesi gerekir...py nin de mal cıkması gerekir..ne kadar kontrollü gidiyor.......en tehlikeli yukarı gidiş metabolizmayı bozar......
-
[QUOTE=teo;77690]bu şekilde giderse, muhtemelen yarın açılışta sat gelir,
Değerler çok yakın birbirlerine...[/QUOTE]
Garfiklerdeki hedeflere varilir..
Bir sekilde..
Size [B]haftalik grafige[/B] bakmanizi oneririrm.
Birkac haftalik bir cikis soz konusu hemde.
-
[quote=bikmisbroker;77693]Garfiklerdeki hedeflere varilir..
Bir sekilde..
Size [B]haftalik grafige[/B] bakmanizi oneririrm.
Birkac haftalik bir cikis soz konusu hemde.[/quote]
haftalık grafık yatayda ve tehlıkelı duruyor, bu sekılde yukarı gıdebılmesı icın, bolıngerın ust bacagının cukur yapması gerekıyor, halbukı bacagını asagı dusus trendı durumunda koruyor.
Nasıl cukur yapar.
Cok sert yukarı gıtmesı lazım 5000-7000 puan arası kı, haftalık duzelsın...
Gorunen teknık fotograf bu, ama ben teknıge ınanmıyorum artık, her sey mumkun elbette...
Sevgıler...
-
XU30 vob haftalik..
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/Haftalik.jpg[/IMG]
-
xu100 de durum..
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/ALTIN%20VURUS/XU10026OCAK2009.jpg[/IMG]
-
35250ye çektim satış emrimi akşamüstü kahvemi içerkenn longlar için güzel bir gün oldu :)
-
[QUOTE=bikmisbroker;77695]XU30 vob haftalik..
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/Haftalik.jpg[/IMG][/QUOTE]
tobomu var o grafikte abi ?
-
kapanışı 35100 bekliyorum
-
Bolinger üst bandı 38000 sn fahri 78 in dediği yer bu çıkışın en üst seviyeleri olabilir bencede, ama önce tutunmasını yapabilecekmi bakmak lazım, tutunamazsa sert düşer gibi geliyor bana, saygılar.
-
34000 ve dolaylarındaki hareketler 34600 e taşınmış
-
Haftalik garfikde 35.600 1 ci HEDEF.
Kirarsa 45.000 2 ci hedef olur.
Indikatorlerde 35.600 e CIKISI destekliyor
-
DJ 60-120-240 dak. çok olumlu. Günlükler henüz AL vermedi.
-
[QUOTE=selçuklu;77698][B]tobomu var o grafikte[/B] abi ?[/QUOTE]
Haftalikda TOBO olusursa hedef 45.000 evet.
Boyun cizgisi de 34.300-34.400 lerden geciyor ustelik.
-
durun hazır vedalaşmaya hazırken pozisyonumla tobo 45000 fln sokmayın kafama hedef :)
-
bugün masayı kuran py....dördüncü aradı....dördüncü olarak masaya oturanlarında ağızlarını burunlarını kırdı....formasyon hedefine gitmeyecek.........
ders 1....asla masaya dördüncü oturmayın.........yutulursunuz...
-
[quote=bikmisbroker;77704]Haftalikda TOBO olusursa hedef 45.000 evet.
Boyun cizgisi de 34.300-34.400 lerden geciyor ustelik.[/quote]
bunlar afaki hedefler.....yok öyle fiatlama...grafiklerden ben size 12000..de 16000..de 86000..de bulurum.....önümüzdeki maçlara bakalım.......dng
-
Her yerde herkes ralli diyor 35500den 45000e kadar değişik hedefler veriliyor. Arada 37500 diyenler de var. Bir de kahveciyle simitçiye soralım onlar da ralli derse satmak iyi olabilir. Sanırım sadece nunu kaldı kısa.
-
[quote=SEREN I;77706]bugün masayı kuran py....dördüncü aradı....dördüncü olarak masaya oturanlarında ağızlarını burunlarını kırdı....formasyon hedefine gitmeyecek.........
ders 1....asla masaya dördüncü oturmayın.........yutulursunuz...[/quote]
sebeb nıye Serencığım, bızım oynadıgımız poker 10 kişilik değilmi :)
-
bence py formasyon hedefine gitmez...gitmeden döner........
ama şayet giderse orayı da geçmek zorunda bu riski taşımaz........
-
dow ve dax da küçük düzeltmeler olası.. Biz ise bunu yarın yaparız.. Geceye full olmak sıkıntı yaratabilir..
-
[QUOTE=bikmisbroker;77704]Haftalikda TOBO olusursa hedef 45.000 evet.
Boyun cizgisi de 34.300-34.400 lerden geciyor ustelik.[/QUOTE]
eyvallah babo teşekkür ederim ... altın vuruş olsun o zaman.... .boks. .boks. .boks.
-
Gecenlerde bır arkadasımız matrıks guncellendı dıye yazdı, Guncellestırmek ıcın hangi dosya ındırılıyor, nerede lınkı acaba...
-
[QUOTE=SEREN I;77707][B]bunlar afaki hedefler[/B].....yok öyle fiatlama...grafiklerden ben size 12000..de 16000..de 86000..de bulurum.....önümüzdeki maçlara bakalım.......dng[/QUOTE]
Yine de [B]bulunsun bir kenarda[/B] sayin seren 1 ..
30 yildir borsada olunca (1978den beri) neler goruyor insan neler?? ;)
-
[quote=SEREN I;77706]bugün masayı kuran py....dördüncü aradı....dördüncü olarak masaya oturanlarında ağızlarını burunlarını kırdı....formasyon hedefine gitmeyecek.........
ders 1....asla masaya dördüncü oturmayın.........yutulursunuz...[/quote]
formasyon hedefi derken kaçı kastetdiniz?
-
[QUOTE=SEREN I;77710]bence py formasyon hedefine gitmez...gitmeden döner........
ama şayet giderse orayı da geçmek zorunda bu riski taşımaz........[/QUOTE]
xu100 korktum graf halen xpotans yeresinde.. ondan korkyorum seren ben longs 35000 üstesi olur eyer yarı realiz etceyim
-
[quote=teo;77709]sebeb nıye Serencığım, bızım oynadıgımız poker 10 kişilik değilmi :)[/quote]
değil...masada dayağı yiyen gidiyor.yenisi geliyor....masayı kahveci kurar..yanında paralı kankası..ve halka açık firmanın sahibi...
buyur sen de bu masaya otur..ve de para kazan...para adamda...mal adamda..sende nevar....her el de kare gelmez ki....seni fena döverler bu masada...dayaktan öldürüler..bilirsin...bu durumda B planı çalışmalı..(sen bilirsin ).dng
-
sanirim zorlu positive trend bitti...(bunu dow daki trende bakarak soyledim) mutlaka bizi etkiliyecek oldugundan
-
Normalde bugun yarin 35.xxx lerden kisa pozisyon acilmasi gerekir.
Katilirim bu goruse. Ama [B]haftayi 34.500 lerin altinda kapatmazsak eger,[/B] yukardaki hedefler devam eder.
(Genelde formasyonlari guvenilir bulmuyorum. Fakat formasyonlar indikatorler ile destekleniyorlarsa durum degisiyor)
-
Bana öyle geliyorki yarın sabah seansında 34000 civarına tekrar geri çekilebiliriz, o yüzden geceye kısa..
-
py mal vermeye başladı ...hafiften.....
-
alıcıyı bulursa affetmez.....
-
yukarı çekerek vermesi gerek........yoksa kaçar vatandaş......
-
[QUOTE=fahri78;77687]Bunu yapmak AL SAT yapmaktan daha zor maalesef. Vadelide yapılan en büyük hataların başında FULL kaldıraç kullanmak geliyor. Karlarla yapılan alım ve satımlar ise hem bu disipline ters hemde riski artıran en büyük etken..[/QUOTE]
Kaldıraç oranıyla vobta var olma süresi ters orantıya giriyor
-
devam uzuna....geceyede uzun....
yarını yarın düşünürüz..sabah açılınca
dow 8340 önemliydi... geçemedi numarası yapıyorda...
kanımca geçecek orayı.. ve çoşkuyu verecek...
tuzak içinde olsa buranın üzerini yoklayacak gibi...
[B]bunların çok önemide yok aslında...
sabah sat derse satarız tekrar.. napalım...devam uzuna[/B]
-
Spot guzel kapattı, yarın bıraz daha yukarı acıp, ıkıncı seans asagı suzulebılır...
Bende dunden uzunlarla devam edecegım, gercı bır ara flate gecıp tekrar longladım ama kontrat sayısı aynı ıdı..
-
Ammada saçma oldu yarın büyüme verisi abd de yarın satış olmalı 22 günlüğün 500 puan üzerinde kapanıyoruz teyitli al bilmem ne yapmak lazım