-
[QUOTE=unlimitted;176091]yakışıklı di mi.
bikere benim nickim öz be öz türkçe. bi kısaltma olmadığını ne biliyosun:D
valla kısacılarda hakkaten iyi sabır varmış.
dow ve paritelerin bu paraşütsüz yamaç paraşütü atlayışına bizim verdiğimiz "e 100 puan düşelim bari hadi, gerçi onu bile düşmesek mi acaba" tepkisine benim yanıtım ne haliniz varsa görün şeklinde olurdu.
kısa olmadığım için kendimi şanslı sayıyorum. :)))
geceye, yani hafta sonuna flat. [COLOR="Red"]bunların gap'le vereceği 100 puana mı kaldık[/COLOR]. :D[/QUOTE]
emme bugün 100 puan için akşama kadar çöreklendik pc başında..:..: hem sen nereye kayboldun bakim...dng
-
63925 shorts 63825 flatos ::: eee zeyans kapanırkene gelirsem beyle olur 100 pıvan 100 pıvandır.. bidaha azıma alköl felan sürmeycem
-
Haftaya küççük bir miktar, 2/10 kadar kısa,
-
[quote=ccarcabuk;176089]son iki gündür para çıkışı 10 milyonu geçiyor.
ne oluyora saat 3 gibi alımlara başlayıp para çıkışını sıfırlıyorlar.
helal olsun valla[/quote]
Eğitim faliyetleri,doldor boşalt yerleştir emniyete al...:::
-
iyi tatiller.............dükkan kapanır....
-
ZİSD..iyi haftasonları forum..
------------------------
Güle Güle !!!!!!!!!!!
-
geceye long..kaldık..hayırlısı..düşmez bu heç umutlanmayın..
-
[quote=fXci;176097]63925 shorts 63825 flatos ::: eee zeyans kapanırkene gelirsem beyle olur 100 pıvan 100 pıvandır.. bidaha azıma alköl felan sürmeycem[/quote]
azına alhol sürenin azına acı büber sürüyoruk burada...isot anaadın nı? :::
-
hafta sonuna en kücügünden lönk girdim ..800 den..palanın safına gectim..he he..
-
herkese iyi haftasonları dilerim
-
[quote=QUEEN;176102]geceye long..kaldık..hayırlısı..düşmez bu heç umutlanmayın..[/quote]
yrım pabucunu da alcam pazartesi...ehuheuehue..dow en az %1.5 düşer...:..::..::..: KUIN pabucu yarım
-
[quote=Cerphin;176096]emme bugün [B][COLOR=red]100 puan için[/COLOR][/B] akşama kadar çöreklendik pc başında..:..: hem sen nereye kayboldun bakim...dng[/quote]
kendi adına konuş .dng
beni bilmez gibi konuşuyo ya cıx cıx cıx .lelele