[QUOTE=nunu;176118]yaf ruyamda ne gordum biliyor musunuz? dow 10000'in altinda kapatmis:::[/QUOTE]
gı nunu:::..o rüyayı ben hep görüyorm..:..:bi uyanıyorum..gene yukarı gap:::
Printable View
[QUOTE=nunu;176118]yaf ruyamda ne gordum biliyor musunuz? dow 10000'in altinda kapatmis:::[/QUOTE]
gı nunu:::..o rüyayı ben hep görüyorm..:..:bi uyanıyorum..gene yukarı gap:::
[quote=QUEEN;176120]gı nunu:::..o rüyayı ben hep görüyorm..:..:bi uyanıyorum..gene yukarı gap:::[/quote]
heee, yukari gap, 100 points.kom:..:
flat pozisyonun da fiili para kazandirmasi lazim, olmuyor boyle, hemen sikayet edelim.dng
[quote=QUEEN;176120]gı nunu:::..o rüyayı ben hep görüyorm..:..:bi uyanıyorum..gene yukarı gap:::[/quote]
Ne rüyası gerçeğinide gördük,% -5.5 dj düştüğü gecenin sabahında bizimki
% 3 artı yapmıştı,işte ondan sonrada bir daha iflah olmadık...üüü
Tersinide görecez bir gün..UMUTLU AYU.....lelele.lelele.lelele
yurotolar şenliklerimiz başlamıştır
dow düşerse yaty açılır..çıkarsa yukarı gap..öğrenemedinizmi gız..
[QUOTE=Strategist;176115]Bir nevi Dow Futures gibi ama araci kuruma karsi oynuyorsun. Dow ile birebir ayni hareket eder.[/QUOTE]
teşekkürler sn Strategist
Açılıştan bu yana takip ettim sankim dowun yapacaklarını gösterir gibi geldi bana :)
[QUOTE=Astatin;176123]yurotolar şenliklerimiz başlamıştır[/QUOTE]
Asti son bar kapanış sende kaç gözüküyor, 825 mi yoksa 750 mi??
Bende 750 idi, kapanıştan sonra 825 oldu...
eee 800 altında geçici sat veriyordu sistem 750 kapatınca satta girmek gerekti ama şimdi 825 olunca sat kayboldu .dng
[quote=QUEEN;176110]hee..bi dow duası etsene...:..::p[/quote]
Bence gerek yok ma senimikırcam;
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca bir düşüş istiyorum DJI da. 10200 altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
Yalnız varya KUIN...Enişte çok kızcak lonkk kaldığına....boks..lelele.komüüü
neyse 10pinin altına 307 puan kalmış ha gayret:)
[quote=enorton;176126]Asti son bar kapanış sende kaç gözüküyor, 825 mi yoksa 750 mi??
Bende 750 idi, kapanıştan sonra 825 oldu...
eee 800 altında geçici sat veriyordu sistem 750 kapatınca satta girmek gerekti ama şimdi 825 olunca sat kayboldu .dng[/quote]
825 patronaj..MTX iftiharla sunar
Her zaman nasip olmaz bu görüntü, captureledim hemen, günnük don jones,
EURUSD haftasonuna 1.41 lerde girse eeehiiiiiiii $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ eeehhhiiiiiiii