-
[QUOTE=Astatin;176127]Bence gerek yok ma senimikırcam;
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca bir düşüş istiyorum DJI da. 10200 altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
Yalnız varya KUIN...Enişte çok kızcak lonkk kaldığına....boks..lelele.komüüü[/QUOTE]
bende bazı sistemler longda..bazıları şortta..eniştene sistemin suçu derim..:o
-
[QUOTE=fXci;176074]yaw emme moda oldu.....bende fxci olan nickimi fxci olarakh değiştirmek istiyorum :::[/QUOTE]benimki xibov olamaz çok ısrar ederseniz VOBiX olarak değiştirtebilirim. :::
-
[quote=sadberk22;176128]neyse 10pinin altına 307 puan kalmış ha gayret:)[/quote]
daha yazarken 291 kalmış bu da eyi.heyk
-
[QUOTE=Astatin;176129]825 patronaj..MTX iftiharla sunar[/QUOTE]
İyi de abi son işleme kadar tahtayı izliyordum, son işlemler 775 den geçiyor. 750 den bir işlem geçti... Sonra nasıl değişti bu :confused:
-
[QUOTE=unlimitted;176083]ben de bi resim çizeyim dedim.
dow günlük!
[IMG]http://yjtipg.blu.livefilestore.com/y1p_hngqI6sr6C9IHaGtB-aMzKgslNMG37tuwpqUGZMkIwmRNCosIoXcbf0j1nA9KMxNFGTIT-lat6RLPthxzmvs2S7B4d97HPA/dow_obo.png[/IMG][/QUOTE]
clark kentre benzemiş telefon kulubelerinden uzak tut. Süpermane dönüşüp uçmasın sonra. Gerçi 9000in üstü yalan ama neyse.
-
[quote=enorton;176135]İyi de abi son işleme kadar tahtayı izliyordum, son işlemler 775 den geçiyor. 750 den bir işlem geçti... Sonra nasıl değişti bu :confused:[/quote]
tekarr edeyim..dünde demiştim..
MTX in **
-
[QUOTE=Cerphin;176088]senin bu yakışıklı OBO nun hatrına geceye yine kısa devam..
gel senin nicki de değiştirelim unlimit.. türkçe olmayan nicklere allerjim var benim.. koruyalım türkçemizi..:::[/QUOTE]
Şöyle cerphin gibi özkhakiki Türkçe bşr nick bulalım mesela .dng
-
[QUOTE=enorton;176135]İyi de abi son işleme kadar tahtayı izliyordum, son işlemler 775 den geçiyor. 750 den bir işlem geçti... Sonra nasıl değişti bu :confused:[/QUOTE]
kapandıktan 10 dak..sonra..bakıyodum..uzlaşma değişir sandım..kapanış değişti..ilginç..
-
[quote=VOBiX;176133]benimki xibov olamaz çok ısrar ederseniz VOBiX olarak değiştirtebilirim. :::[/quote]
Tolgahan dans grubu uyar...:)
-
[QUOTE=QUEEN;176139]kapandıktan 10 dak..sonra..bakıyodum..uzlaşma değişir sandım..kapanış değişti..ilginç..[/QUOTE]
Uzlaşma 825 olmuş, uzlaşma değişince kapanış neden değişti anlamadım :confused:
-
IEA baskani Nobuo Tanaka Kopenhag'in aslinda bir iklim konferansi olmadigini, gercekte küresel enerji sisteminin tartisildigi bir ekonomik konferans oldugunu belirterek baklayi cikardi agzindan:
"2030 kadar petrol ve gaz talebi %40 artacaktir, bunun karsilanabilmesi sözkonusu degil. Halen enerji verimliligini arttirmak yoluyla yakinda baslayacak olan enerji kitliginin önüne gecebiliriz." Almanca bilenler icin (ne yazik ki ingilizcesi daha piyasaya cikmadi) bugünün Der Spiegel haber dergisinden:
[URL="http://www.spiegel.de/wissenschaft/mensch/0,1518,667800,00.html"][COLOR=#0000ff]http://www.spiegel.de/wissenschaft/mensch/0,1518,667800,00.html[/COLOR][/URL]
Aşağıdaki haber de bağlantılı olduğu için kopyalıyorum.
[quote]
Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da düzenlenen BM iklim konferansının 'felakete koştuğunu' söyledi.
Sarkozy, konferanstaki konuşmasında, "Bu konferansın yönünü değiştirmek gerek yoksa dosdoğru felakete gidiyoruz. Sadece 24 saat kaldı, böyle giderse sonunda başarısızlık var" ifadesini kullandı.
[B]Katılımcıların iklim değişikliğini tartışmak üzere bu konferansta bulunmadığının altını çizen Sarkozy, "Karar almak için burada bulunuyoruz" dedi.[/B]
Sarkozy, Danimarka Kraliçesi'nin bu akşam vereceği yemekten sonra bir toplantı yapılmasını ve "üzerinde anlaşma sağlanan bir metne ulaşılması için oturup ciddi ciddi tartışmayı" da önerdi.
Bu arada, Beyaz Saray sözcüsü Robert Gibbs, Kopenhag'da içi boş bir anlaşma yapılmasının konferanstan eli boş dönmekten daha kötü olacağını söyledi.
Gibbs, Kopenhag'a gitmek üzere bu akşam Washington'dan ayrılacak olan ABD Başkanı Barack Obama'nın, "İçi boş bir anlaşmayla dönmenin, eli boş dönmekten daha kötü olduğunu düşündüğünü" kaydetti.
[B]Sözcü ayrıca, Çinlilerden çözüme katkı sağlamalarının beklendiğini sözlerine ekledi.[/B]
[/quote]
Rusya yeni askeri doktrin ile kesinlikle batının ve Abd'nin yanında olduğunu bana göre belirtmektedir.Bu haber de kesinlikle Kopenhag iklim konferansı ile ilgilidir.
Rusya'nın Gazeta.ru haber sitesinde yayımlanan habere göre, gazetenin ele geçirdiği yeni askeri doktrinin 25 aralıkta Kremlin'de yapılacak Güvenlik Konseyi toplantısında onaylanması bekleniyor.
[QUOTE][B]Doktrinde, Rusya'nın, kendisinin veya müttefiklerinin nükleer veya kitle imha silahlarıyla tehdit edilmesi ve ülkeyi kritik duruma düşürecek konvansiyonel silahlarla saldırıya uğraması halinde nükleer silah kullanım hakkını saklı tuttuğu belirtiliyor[/B].
[B]Yeni doktrine göre, Rusya, önleyici tedbir olarak tehdit oluşturan ülkelere nükleer silahla saldırabilecek.[/B] [/QUOTE]
-
[quote=enorton;176135]İyi de abi son işleme kadar tahtayı izliyordum, son işlemler 775 den geçiyor. 750 den bir işlem geçti... Sonra nasıl değişti bu :confused:[/quote]
-16696 diyor APS, enorton kardeş, bende bunu düşünüyorum nasıl ayarladılar diye, günlük aralık 750 puvan ve çoğunluk fiyat 800-900 arası,fiyat yerinde bütün gün, şimdi gel de buna piyasa de,....bu kadar mal kavga döğüş olamadan çıkılamaz,......4000-5000 kontratlara %3 çıkan piyasa bu,