Nunuş hoşgeldin....Geç oldu ama
Printable View
Nunuş hoşgeldin....Geç oldu ama
[quote=Astatin;176156]Nunuş hoşgeldin....Geç oldu ama[/quote]
sagol astatin. objektif ayu arkadasim benim.lelele
[QUOTE=nunu;176118]yaf ruyamda ne gordum biliyor musunuz? dow 10000'in altinda kapatmis:::[/QUOTE]
ağzından bal damlıyor kızzz.lelele.lelele
[QUOTE=VOBiX;176138]Şöyle cerphin gibi özkhakiki Türkçe bşr nick bulalım mesela .dng[/QUOTE]
yaw harbi cerphin'in anlamını bilen var mı..:D:D:D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176144]asti affet lem beni...pambık olmadım lem...gızma lem...
ohhh be dünya varmış.....
sağol HeLLim sultan...[/QUOTE]
hayırlı olsun hakiki Türkoğlu...lelele
[QUOTE=EMEKDAR;176148]Ben bu değişimlerin hayırlara vesile olacağına inanıyorum...
Hadi hayırlısı....lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
trend değişimi gibi miiii::::::
[quote=nunu;176157]sagol astatin. objektif ayu arkadasim benim.lelele[/quote]
senden bir ricam var..imzanı bi ara 1 günlüğüne ödünç alabilir miyim::::::taa vahşi batıdan hastayım imzana biliyosun::::::
[quote=TÜRKOĞLU;176144]asti affet lem beni...pambık olmadım lem...gızma lem...
ohhh be dünya varmış.....
sağol HeLLim sultan...[/quote]
ıııhhh.sevmedim ben...PAMBIK daha iyi olurdu..hem bu aralar Türk olmak out biliyosun :mad::mad::mad: hele türk oğlu olmak..üüü hepten suç...sen bilirsin... başınagelceklere katlan:cool:
[quote=VOBiX;176147]Bir an platodaki nickine gideceksin sandım .dng[/quote]
neydiki platodaki nicki..ula herkes tarihi eser gibi ha..50 forum geçmişi var
[QUOTE=excali;176149]17:44'te Kapanıış fiyatından emir verenlerin eşleştirmesi Uzlaşma fiyatından yapıldı..
Hata yok. VOB'da uzlaşma fiyatından işlem geçtiği için..[/QUOTE]
Belki hata yok ama bu işte yanlış var bence... Barın son fiyatı 750 ama "kapanış fiyatı" diye emir geçenlerin emirleri uzlaşma fiyatından geçiyor... Neden??
Ayrıca bar kapanmış saat dolmuş, daha sonra uzlaşma fiyatından geçen emirler grafikteki kapanış değerini değiştiriyor.. Neden??
Tamam adamların işlemleri 825 ten yapılsın, zaten seans kapandıktan sonra yapılıyor ama grafikteki kapanış değeri neden değişiyor bunu anlayamadım :confused:
Bu olay sadece bugün mü oldu? Bundan önce kapanış fiyatından emir verenler olmuyor muydu?? Birçok gün gün sonu uzlaşma değeri ile grafikteki kapanış değeri farklı... Örneğin 16.12.2009 günü...
Neyse olan oldu, .... eşeğin davası olmaz diye bir söz var bizim köyde :)
[QUOTE=nunu;176153]ittirin ula ayular:::[/QUOTE]
ittirmesiner bastırsınlar .dng
[quote=Astatin;176164]neydiki platodaki nicki..ula herkes tarihi eser gibi ha..50 forum geçmişi var[/quote]
pikidaptı :::