[quote=EMEKDAR;176179]Nunucum,
Deve jones verhogen verhogen naytingen ve ingen formasyonunda...:)
Şimdi izle...2024[/quote]
naytingen ingen bilmem ben, 300'lu her turlu rakama uyuz olmaya basladim arkadas:mad:
Printable View
[quote=EMEKDAR;176179]Nunucum,
Deve jones verhogen verhogen naytingen ve ingen formasyonunda...:)
Şimdi izle...2024[/quote]
naytingen ingen bilmem ben, 300'lu her turlu rakama uyuz olmaya basladim arkadas:mad:
[quote=nunu;176180]naytingen ingen bilmem ben, 300'lu her turlu rakama uyuz olmaya basladim arkadas:mad:[/quote]
Haklısın sultanım,ama bugün vade sonu bak hacimde yünsek,idare ediver,onunda kendince yapması gereken sorumlulukları var ...:::
[QUOTE=nunu;176180]naytingen ingen bilmem ben, 300'lu her turlu rakama uyuz olmaya basladim arkadas:mad:[/QUOTE]
hey maykıl 400 üstüne kaykıl .dng
nunu kızıyore
[quote=VOBiX;176182]hey maykıl 400 üstüne kaykıl .dng
nunu kızıyore[/quote]
Olmaz maykıl,biraz kaykıl bendede yok..:::
Cine 5 te forrest gump var. run forrest run anca varırsın...
[quote=enorton;176165]Belki hata yok ama bu işte yanlış var bence... Barın son fiyatı 750 ama "kapanış fiyatı" diye emir geçenlerin emirleri uzlaşma fiyatından geçiyor... Neden??
Ayrıca bar kapanmış saat dolmuş, daha sonra uzlaşma fiyatından geçen emirler grafikteki kapanış değerini değiştiriyor.. Neden??
Tamam adamların işlemleri 825 ten yapılsın, zaten seans kapandıktan sonra yapılıyor ama grafikteki kapanış değeri neden değişiyor bunu anlayamadım :confused:
Bu olay sadece bugün mü oldu? Bundan önce kapanış fiyatından emir verenler olmuyor muydu?? Birçok gün gün sonu uzlaşma değeri ile grafikteki kapanış değeri farklı... Örneğin 16.12.2009 günü...
Neyse olan oldu, .... eşeğin davası olmaz diye bir söz var bizim köyde :)[/quote]
[URL]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/DesktopDefault.aspx?tabid=66[/URL]
[FONT=Arial][SIZE=2] 3. Kapanış Fiyatından (KAP)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Gün sonunda hesaplanan uzlaşma fiyatı üzerinden işlem gerçekleştirmek amacıyla kullanılan emir yöntemidir. Uzlaşma fiyatı hesaplandıktan sonra “kapanış fiyatından” emirler karşı tarafta bekleyen “kapanış fiyatından” emirlerle eşleşir. Alış ve satış tarafında bekleyen “kapanış fiyatından” emirler eşleştikten sonra kalan “kapanış fiyatından” emirler uzlaşma fiyatını karşılayan normal seans emirleri ile eşleşir. Kapanış Fiyatından emirler sadece “kalanı pasife yaz” emir türü ve “seans” emir süresi kullanılarak sisteme gönderilebilir.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Sadece bugün olan bir işlem değil. Benim bildiğim en az 1 senedir var.. Daha önce de(Bu bir sene dahilinde) çok rastgeldim. .. Kapanış fiyatından emir vermek her zaman gerçekleşecek anlamına da gelmez. Çünkü emirinize karşı bir kişi de ters yönde emir vermiş olmalıdır.[/FONT]
Kapanış fiyatı emrinin tanımı yukarıdaki şekilde.. Son işlem uzlaşma fiyatından geçtiğinde otomatik olarak uzlaşma fiyatı, kapanış fiyatı oluyor. Dolayısıyla bar değişiyor..
[FONT=Arial]Bu günkü olan işlemler..[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[IMG]http://img189.imageshack.us/img189/3753/kapanis.jpg[/IMG]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[quote=Astatin;176174]utanma la neydi söylesene eski nickini...
TOKOBA sen biliyon galiba Gırlaşmış Vahşi nin eski nikini[/quote]
çok utanıyom asti...yüz kızartıcı suç işledim...:..:
[QUOTE=VOBiX;176184]Cine 5 te forrest gump var. run forrest run anca varırsın...[/QUOTE]
Koş Beşiktaş koş diyelim...
Top bile sahada zor gidiyor, nasıl maç oynanıyor bu sahada anlamadım...
[quote=Strategist;176067]Ben bu OBO formasyonunun başarı oranının %30'u geçtiğini görmedim zaten. Ters indikatör olarak almak daha doğru gibi... :))) Belki bu işe başlayan herkesin öğrendiği ilk formasyon olduğu için etkisini kaybetmiştir. Piyasada herkesin bildiği birşeyden para kazanmak imkansızdır... :) Bu da yeni imzam olur benim... :..:[/quote]
Strocum olmaz olmaz, çalışmaz çalışmaz, bir gün çalışır, o da bize denk gelir, bu çalışmayan oboy du,
Haziran ayının sonuydu, Dovda nisan haziran sonu, oluşan OBO ya güvenip, voptada kendime göre küçük beni sarsmayacak bir portföyle, dolarda uzun, vop ta kısa yaparak tatile gitmiştim,......
10 gün kalacaktım ve nasılsa duruma hakimdim, hem portföyün yapacağı zararda beni sarsacak cinsten deyildi, geçmiş deneyimlerdende tecrübeliydim ve başında olmadığım zaman vob ta poz tutmayacaktım, o zamana kadarda oldukça başarılı sayılabilecek trade lerin olşturduğu güvenden olsa gerek, cuma günü formasyonun sağ omuzunuda hatta boyun çizgisi tepkisinide aldıktan sonra, kendimden emin bir şekilde son dakikada aldığım kararla ve irademe yenilerek, dolar uzun, 30 kısa yaparak tuşa bastım ve 10 gün sonra görüşürüz vop dedim,......
yanımda lap top um olduğu halde bastım gaza, arasıra bağlanır ve durumuda kontrol edbilirdim oradan nasılsa, ayrıca artık zararı kesmeyi öğrenende ben deyilmiydim,.....iyi gidiyordum, bana göre de piyasalar geleceği yere kadar gelmişti, gittiğim yerde internet ortamı yoktu, ama planım kamptan faydalanmaktı, ve kampın iki gün boyunca bakımda olcağını, ayrıca hala kablosuz internete de geçmediğini öğrenmek malesef ilk işim oldu, e ne yapalım siste seyir yapıp tv dende duruma takip edebilirim dedim, ve tv ye kaldık, körelmişiz,..... oysa bir zamanlar elimde gece yarısı milimetrik kağıt üzerine grafikler çizer, hatta osilatör bile koyardım, grafikte bir HO bulundurmayıda ihmal etmezdim o dönemlerde, taki hisse bölünene kadar da devam ederdim, sonra sil baştan, veri oluşana kadar 1 ay beklerdim STC ler, RSI ler, CCI ler, nemi yapardım bunlarla ertesi gün iş yerine gider 4 dakika gecikmeli tex yayınındanda para kazanırdım işte kendimce, yanımda içinde radikal gazetesi haftalık borsa eki, borsa dergileri, ve el emeği kendi çizdiğim graflar bulunan bir ç.antam olurdu hep,..başarımmı şimdikiyle aynı aşağı yukarı, şimdiki bilgilerimin yarısı yokmuş o zamanlar, ama genede sorgularım bazen, hangisi diye, şimdiki mi, o zamanki mi, yani devir hızı olayı sonuçta, yavaşla hızlının mukayesesi, o zaman daha avantajlıymışız düşünme zamanımız oluyormuş,.....
her neyse dostum dalmışız bir an...... eskilere 99 lara,..........uzaklara...
İşte böle ben tatilden bir de yeğenimin nişanına İzmire gidince, beraberimdekilerlede gelmişken, Urla, konak derken,......... kısaca yolda yakaladı beni dov, devenin üstündeydim ve etrafım bedevilerle sarılmıştı, o ise şu meşhur yükselişini yapıyordu OBO yu doğrayarak, kısmetsiz hacı olduğumu o zaman anlamıştım, döndüğümde vob 52000 ve dolare de 1.55 lere doğru kaymaya devam ediyordu,..........zarar fazla deyildi, 6000 puan bir kaç günümü alırdı çıkarmak,......... bir kaç gün sonra eksi 50000 puandaydım ve borsada manipilasyon iddiaları ile savcılığa suç duyuruları birbirini kovalıyordu,........57500 leri görmüştü gürültüler arasında,sonrası malum ne duyamadım birisi 65000 mi dedi,.. zararı çıkarmak bir yana donu kurtardığım için mutluyum şimdilerde, işte bu benim OBO maceram bozulan OBO ve daha öncede çok görmüştüm OBO ları buna rağmen,...
sonrasında yaralarımı yalamaya başladım tabi Jani' nin dediği gibi, yeni geçtiğim mtx gold u öğrenmeye çalıştım, foruma üye oldum temmuzda, ve kitabları indirdim raflardan Y.Sarı, A. Mergen, Haluk Çağırman v.s, arkasından internet sabahlamaları, sistem kovalamalar falan filan, şimdi mutluyum yaralarımı yaladım, onlarda iyileşmeye yüz tuttu, tekrar güveniyorum kendime ve artık daha büyük kayıplar için de bir o kadar ustalaştım,.....
...........euheheuehehheh ::: :::::::::
[quote=indregandi;176188]Strocum olmaz olmaz, çalışmaz çalışmaz, bir gün çalışır, o da bize denk gelir, bu çalışmayan oboy du,
Haziran ayının sonuydu, Dovda nisan haziran sonu, oluşan OBO ya güvenip, voptada kendime göre küçük beni sarsmayacak bir portföyle, dolarda uzun, vop ta kısa yaparak tatile gitmiştim,......
10 gün kalacaktım ve nasılsa duruma hakimdim, hem portföyün yapacağı zararda beni sarsacak cinsten deyildi, geçmiş deneyimlerdende tecrübeliydim ve başında olmadığım zaman vob ta poz tutmayacaktım, o zamana kadarda oldukça başarılı sayılabilecek trade lerin olşturduğu güvenden olsa gerek, cuma günü formasyonun sağ omuzunuda hatta boyun çizgisi tepkisinide aldıktan sonra, kendimden emin bir şekilde son dakikada aldığım kararla ve irademe yenilerek, dolar uzun, 30 kısa yaparak tuşa bastım ve 10 gün sonra görüşürüz vop dedim,......
yanımda lap top um olduğu halde bastım gaza, arasıra bağlanır ve durumuda kontrol edbilirdim oradan nasılsa, ayrıca artık zararı kesmeyi öğrenende ben deyilmiydim,.....iyi gidiyordum, bana göre de piyasalar geleceği yere kadar gelmişti, gittiğim yerde internet ortamı yoktu, ama planım kamptan faydalanmaktı, ve kampın iki gün boyunca bakımda olcağını, ayrıca hala kablosuz internete de geçmediğini öğrenmek malesef ilk işim oldu, e ne yapalım siste seyir yapıp tv dende duruma takip edebilirim dedim, ve tv ye kaldık, körelmişiz,..... oysa bir zamanlar elimde gece yarısı milimetrik kağıt üzerine grafikler çizer, hatta osilatör bile koyardım, grafikte bir HO bulundurmayıda ihmal etmezdim o dönemlerde, taki hisse bölünene kadar da devam ederdim, sonra sil baştan, veri oluşana kadar 1 ay beklerdim STC ler, RSI ler, CCI ler, nemi yapardım bunlarla ertesi gün iş yerine gider 4 dakika gecikmeli tex yayınındanda para kazanırdım işte kendimce, yanımda içinde radikal gazetesi haftalık borsa eki, borsa dergileri, ve el emeği kendi çizdiğim graflar bulunan bir ç.antam olurdu hep,..başarımmı şimdikiyle aynı aşağı yukarı, şimdiki bilgilerimin yarısı yokmuş o zamanlar, ama genede sorgularım bazen, hangisi diye, şimdiki mi, o zamanki mi, yani devir hızı olayı sonuçta, yavaşla hızlının mukayesesi, o zaman daha avantajlıymışız düşünme zamanımız oluyormuş,.....
her neyse dostum dalmışız bir an...... eskilere 99 lara,..........uzaklara...
İşte böle ben tatilden bir de yeğenimin nişanına İzmire gidince, beraberimdekilerlede gelmişken, Urla, konak derken,......... kısaca yolda yakaladı beni dov, devenin üstündeydim ve etrafım bedevilerle sarılmıştı, o ise şu meşhur yükselişini yapıyordu OBO yu doğrayarak, kısmetsiz hacı olduğumu o zaman anlamıştım, döndüğümde vob 52000 ve dolare de 1.55 lere doğru kaymaya devam ediyordu,..........zarar fazla deyildi, 6000 puan bir kaç günümü alırdı çıkarmak,......... bir kaç gün sonra eksi 50000 puandaydım ve borsada manipilasyon iddiaları ile savcılığa suç duyuruları birbirini kovalıyordu,........57500 leri görmüştü gürültüler arasında,sonrası malum ne duyamadım birisi 65000 mi dedi,.. zararı çıkarmak bir yana donu kurtardığım için mutluyum şimdilerde, işte bu benim OBO maceram bozulan OBO ve daha öncede çok görmüştüm OBO ları buna rağmen,...
sonrasında yaralarımı yalamaya başladım tabi Jani' nin dediği gibi, yeni geçtiğim mtx gold u öğrenmeye çalıştım, foruma üye oldum temmuzda, ve kitabları indirdim raflardan Y.Sarı, A. Mergen, Haluk Çağırman v.s, arkasından internet sabahlamaları, sistem kovalamalar falan filan, şimdi mutluyum yaralarımı yaladım, onlarda iyileşmeye yüz tuttu, tekrar güveniyorum kendime ve artık daha büyük kayıplar için de bir o kadar ustalaştım,.....
...........euheheuehehheh ::: :::::::::[/quote]
OBO ları severdim,OBO ların affı olmaz diye bilirdim..Çok bozuldum,çok kırıldım ve küstüm OBO lara....kalleş OBO...hain OBO,hatta işbirlikçi OBO sattı bizi, hele bu seferki dimi ama nasıl yaptı o kalleşliği....
OBO su tarafından ihanete uğramış AYU ....üüü
[quote=TÜRKOĞLU;176186]çok utanıyom asti...yüz kızartıcı suç işledim...:..:[/quote]
zayoni kibimi okunuyordu...Xeony...bu ne la zion ike trinity xenon karışımı bir şey mi..ne yüzkızartıcı suç işliycen..sen işlesen işlesen tava kızartıcı suç işlersin...heheh 5 kilo piftek pişirmek gibi:..::..:
[quote=nunu;176178]hani dusecektuk ayu?:mad:[/quote]
sen eskiden arada uğrar felaket haberleri yapıştırır gaz verirdin forumlara..hani benim elagözlümün nazına hastayım nununun aragazına dediğim haberler..yokmu onnardan