Spot 34518 kapadı, şimdi kapanışı yukarı forse ederek yapmalılar, yarın ilk seans düşüş şeklinde olacak diye düşünüyorum, saygılar.
Printable View
Spot 34518 kapadı, şimdi kapanışı yukarı forse ederek yapmalılar, yarın ilk seans düşüş şeklinde olacak diye düşünüyorum, saygılar.
Akaşam temsilciler meclisinde paketin ilk tur görüşmesi yapılacakmış, olumlu olursa yurt dışı beklenti bitti yapar ve bu gece düşerek kapanabilir diyorum, saygılar.
Haa, yarın ilk seans düşmezse ne olur? kısacılar biraz daha üzülür ama henüz günlük al sinyali bugün oluşmadığından dolayı terse geldiğinin garantisi olmaz bence, saygılar.
Birazdan Efg çıkar 35 binin üstüne attırırsa hiç şaşırmam (kurşunu kaldıysa)
geceye don gömlek long
8128 .. 8228 yeresi dow future belirsiz yeresi yukselme istek hız kesti...
vob 34400 üstesi 35400 potans devam edyor.
systems
5 dakk long
15 dakk long
gun long
pastaya bak pastaya....sabah 3000 kısa açan cit..burdan sort cover yapıyor...yalan.......yukardan mal verme bunlar pastacı söylüyor...vakit olsa tekniğe raağmen şort açarım...longlar kapatıldı....
tüm sistemler al da...kısa giren şansına girer..ama tüm sistemler deli gibi al iken sabah %3 eksi ile açıldığımızda çok olmuştur...
işin garibi dolarda al ile giriyor geceye 1.6375 üzerinde kalabilirse,kapanış itibarı ile ,ama biz kendi grafiğimize bakalım...
cim 2000 eksısını kapadı son dakkalarda
gece pozisyon emin olmadan girmem........
en iyi para cebindeki paradır......
geceye uzun...
bunlar trendin ayak sesleri ise,trendden kopmamak lazım....
en kötüsü yarın sat gelir satarız......
sonuna kadar uzuna devam...
Dolar 1.6375 uzerı kapatamıyacak 5 dakıkada muhtemelen, al sinyalı ıptal...
Geceye long,sartlı emır gırıldı sımdıden..
Herkese bol kazanclar...
yukarı çekilerek mal veriliyor..bu net......benden söylemesi.......cit ...yalan şort..yalan cover..........
nötr oldu citi
Py ne derse o 22 günlük üzerinde uzun um
Genelde US$ ve Borsa zit kutuplar olsa bile zaman zaman bereber hareket ettikleri vakidir.
US$ da talep halen guclu.
Duzletme hedefi max 1.59 diye dusunurum.
İyi akşamlar sevgili arkadaşlar.
1 haftayı aşkın süredir formunuzu uzun uzun inceledim.Cbaykusun sistemini ve diger konularıda inceledim.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bilgilendirici bilgiler için.
2-3 gündür de piyasayı takip ediyorum ve sanal oynuyorum.
Tabiki sizin gibi bilgili ve tecrübeli insanlara sormak istedim.
Başlangıç için 1 USD sözleşmeyle mi başlamamı önerirsiniz Yoksa 1 adet U30 lamı.Yoksa ikisinden de birer taneylemi başlamalıyım.
Herkes buradayken sormak istedim
Teşekkürler
Saygılar bol kazançlar
7410
[QUOTE=mbm;77740]geceye uzun...
bunlar trendin ayak sesleri ise,trendden kopmamak lazım....
en kötüsü yarın sat gelir satarız......
sonuna kadar uzuna devam...[/QUOTE]
takasa falan hepsi hikaye ... herşey grafiklerde ... açık ve net ..sistem ne derse o .. uzun diyor uzun .. yarın 2000 puan gapin bile önemi yok ..
1579 lot alış bekliyordu bir ara 34,725te.
citi 1000 uzun gitmiş eve..enteresan hareketler gerçekten..
geceye flatledimm yukarı marj azaldı bundan sonra short için fırsat kollarım longa yanaşmam sistemler uzun ama yukarı fazla inancım kalmadı
geceye 34750 kısa girdim...
Bi an dipten döndüğümüzü düşünün en altta 26800 30650 33050 konutla başlayan kriz konut verilerinin iyileşmesiyle son mu buldu yada babalar krizi sonlandırmaya mı karar verdi 22 günlük üzeri uzun 4000 puanı garanti olduğundan 38200 en iyi satış seviyesi olur
spot ve vob günün yükseklerinden kapandı uzun pozisyonda sisteme uyup rahat olmak lazım maliyette düşükse en fazla 500 puanı gider ama tren kaçarsa yakalaması zor olur kasmaya gerek yok geceye uzun iyi akşamlar dow süprizi sever ama bugun degil
[QUOTE=Vob Trader;77732]geceye don gömlek long[/QUOTE]
Yaa sen donu gömleği kaptırmamışmıydın bu gün:D
Arkadaşlar yeniler için bi kaç 22 günlük ortalam aörneği vereyim ortalama 52000 sat 40000 en düşük 44400 al yüksek 54000 son dönemde al 32800 yüksek 38200 sat 34800 dip 30650 bugün 34100 den al verdi kararı siz verin artık sabır ister ama sonuca götürür hele bide o al demeden uygun dibe yakın yeri tahmin edebilirsen tadından yenmez
Saatlik uyumsuzluktan bahseden yok hiç, zaten bide yarın yükselerek kapanışlar yapmazsak daha büyük periyodlardada uyumsuz olacak, mantıksız yükselişin sonu çok fena düşüş olur diye düşünüyorum ama buraya yazmaya çekiniyorum, tepki alırım diye.
Şahsen haftaya pazartesi 32500-33000 e düşen bir vob normal bir piyasaya döndüğümüz gösterir, bunlar anormal bence, hiçbir borsa topuklamamış bize ne oluyosa?, saygılar.
[QUOTE=bien;77751]geceye 34750 kısa girdim...[/QUOTE]
benden başka bi kısacı daha varmış:..:
harbi ben azulu ayuymuşum.:) catiiii sende mi döndün uzunaaaa
Dowun 7900 den 4 kez döndüğünü gördük böyle bi formasyonda olmasa gerek geçen bi arkadaş bankA balonlarının sönük olduğu bi resim yollamıştı eski yeni grafikden bile belli bu balonlara hava lazım şişirmezlerse hepsi birden yok olmakla karsı karsıyada olabilir
[QUOTE=jerfin;77761]benden başka bi kısacı daha varmış:..:
harbi ben azulu ayuymuşum.:) catiiii sende mi döndün uzunaaaa[/QUOTE]
jerfin bende geldim yanına .dng hemde 1.3 kaldırac :)
[QUOTE=mersiyk;77763]jerfin bende geldim yanına .dng hemde 1.3 kaldırac :)[/QUOTE]
beni yalnız bırakma, çok korkmaya başladım ben bu boğalardan:..:
Bu arada py malda dow kazarara 8500 falan kapamasın 36000 lerden açarlar artık 44700 kapandık akp kapatılmayacak diye py malda 44700 kapandık 22 günlük ortalama üzeri 30 sn 46500 lerdeydik açılıs 45200 niye py maldaydı o zaman 50000 i vardı fazladan şimdi 20000 civarı tümde ilk 3
[QUOTE=7410;77746]İyi akşamlar sevgili arkadaşlar.
1 haftayı aşkın süredir formunuzu uzun uzun inceledim.Cbaykusun sistemini ve diger konularıda inceledim.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bilgilendirici bilgiler için.
2-3 gündür de piyasayı takip ediyorum ve sanal oynuyorum.
Tabiki sizin gibi bilgili ve tecrübeli insanlara sormak istedim.
Başlangıç için 1 USD sözleşmeyle mi başlamamı önerirsiniz Yoksa 1 adet U30 lamı.Yoksa ikisinden de birer taneylemi başlamalıyım.
Herkes buradayken sormak istedim
Teşekkürler
Saygılar bol kazançlar
7410[/QUOTE]
bence vadeli 30 ilee
[QUOTE=jerfin;77764]beni yalnız bırakma, çok korkmaya başladım ben bu boğalardan:..:[/QUOTE]
34350den cati karşı taraf geçmiş nunu da ayu herhalde.
[quote=mersiyk;77763]jerfin bende geldim yanına .dng hemde 1.3 kaldırac :)[/quote]
yanlış anlaşılmasın teşekkürüm avatar için :..:
geceye SHORT...
kağıt üstünde çok cüzi miktarda zarardayım :p
cebe girmiş cepten çıkmış bişey yok o sebeple nema problema :..:
riskli hareketler bunlar doğruda değil ama işte herkesin yoğurt yeme şekli farklı.kimisi tahta kaşıkla yer, kimisi jumbo kaşıkla, kimisi çatalla, kimisi ekmeği bandırır :p
STOP yeresi için şu an kafamda bir seviye yok.sinirlerimin gerildiği yerde keserim kolu.ALLAH gerek etmez inşAllah....
haydin iyi akşamlar, kovalasın sizi tavşanlar...
[QUOTE=parderi;77757]Yaa sen donu gömleği kaptırmamışmıydın bu gün:D[/QUOTE]
ya ille hır gürmü çıksın burda sabah aç bak 33675 den şort kapa long yaptım diye yazdığım saate bak.
[QUOTE=VOBiX;77768]34350den cati karşı taraf geçmiş nunu da ayu herhalde.[/QUOTE]
cati'nin bizi aldatmasına alıştık zaten.dng
nunuuu, sadık ayu arkadaşım nerdesiinnn:) saklanalım çalı çırpı bişeylerin arkasına.. yoksa bu boğalar bizi doğrayacaakkk:eek: