altın teptı
Printable View
altın teptı
[quote=7410;176194]iyiakşamlar herkese..
astatin hocam 60 lık nasıl kapattı acep pls..[/quote]
59 luk mallar duruyor deel mi? :..:
astide de 60 lık mı varmış? bak sen hiç söylemiyor namıssız :..:
[quote=indregandi;176198]Eyi de talan burada yapılıyor, orada deyil, o rası zararda neredeyse, kuzzu yazdı, snde okudun, burası kazanıyor, o cüzdanda toplanıyor, sen şu doları takip et, o önemli, burayıda orayıda karıştırır, hızlandı deyyus, geri gelirse biraz bunlar hemen kafayı kaldırırlar, soygundalar çünkü,biz hazırlıklıyız bu konuda, teorilerimiz var, stro da bilir,
Kanlı dolar teorisi
Kansız dolar teorisi
Kur yükselmeden IMF olaz teorisi,
Gösterge faizdeki açılan makas teorisi,
ŞİMDİ NEREDEYİZ dersen
KANLIYLA KANSIZ ARASINDAYIZ, HAFTAYA BELLİ OLUR,
FAİZDE MAKASI AÇIYOR BİLİYORSUN, DURMUŞ BİRAZ OYALIYOR,
E KURUN YÜKSELMESİDE BEBECANIN İŞİNE GELİR,[/quote]
yaf kardes ne talani ne teorisi?
matematikde marjinalite denen bir sey vardir. yani az olanin ya da kucuk olanin faydasi zarari getirisi goturusu cok olandan ya da buyuk olandan daha fazladir. yani efenim biz emerging economy olarak her turlu habere olan tepkiyi daha yuksek derecede veririz. cunku bizim endeksin marjinal zarari ya da faydasi, gelismis bir ulke endeksine gore daha fazla olacaktir, bu diger butun emerging economiler icin boyledir..lelele
yaf ben hastayim boyle komplo teorilerine. yaf o zaman gidin acin yurtdisinda hesap, madem orada soygun yok..boks.
yaf sanki paritelerde, yurtdisinda ani ve sert hareketler yok, sanki 5 dakikalik sisteminiz 1 saat onceden haber veriyor size al ya da sat diye...
neymis, onceden haber aliyorlarmis. e alsinlar sanane? yurtdisinda hic mi spekulatif hareketler olmuyor saniyorsunuz? yahu paritede bile bazen tek bar 60 pips'e cikabiliyor.
yaf sekerimi cikardiniz yine.
[quote=nunu;176206]yaf kardes ne talani ne teorisi?
matematikde marjinalite denen bir sey vardir. yani az olanin ya da kucuk olanin faydasi zarari getirisi goturusu cok olandan ya da buyuk olandan daha fazladir. yani efenim biz emerging economy olarak her turlu habere olan tepkiyi daha yuksek derecede veririz. cunku bizim endeksin marjinal zarari ya da faydasi, gelismis bir ulke endeksine gore daha fazla olacaktir, bu diger butun emerging economiler icin boyledir..lelele
yaf ben hastayim boyle komplo teorilerine. yaf o zaman gidin acin yurtdisinda hesap, madem orada soygun yok..boks.[/quote]
İyi de soygundan kaçan kim, biz cüzdan bize çalışsın diyoruz, realite ne zamandan beri komplo oldu, son bir kaç senedir sanırım, ağzını açan komplocu bu günlerde, biliyorsan söyle asparagas olmasın yalınız ayakları yere bassın, nasiplenelim,... nunu bacim,.....
[QUOTE=okansak;176201]enorton kusura bakma hocam özür dılerız
senı bu akşam uzmek ıstemezdık
şampıyon olmamız gerek[/QUOTE]
Siz kimsiniz? Bursaspor mu?? Bursaspor şampiyon olamaz onu söyleyeyim ama bu akşam için tebrik ederim... Bursaspor haketti maçı ve aldı... İnan maç bitti alkışladım... Ligin en az gol yiyen takımına hem de inönüde 3 gol atarak galip gemek kolay iş değil...
[QUOTE=bulicuk;176197][COLOR=blue]Yıllarını borsaya vermiş, vob'ta bilenmiş, sistemlere kafa tutan, grafikleri tersten okuyan sevgili üstadlarım![/COLOR]
[COLOR=#0000ff]vob'ta yeniyim, teorik olarak sıkıntım yok ama niye alayım, ne alayım ne zaman alayım bilgim sıfır.. vobta 1 aylık alım satım yapmaya çalışıyorum, altından ettiğim karı, 30 endeksten kaybetim başa döndüm.. sizden ricam:[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]1- grafikleri yorumlamak için hangi kitapları okumalıyım?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]2- ücretli alım satım sinyali veren hangi aracı kuruma üye olayım?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]3- Kısacsı yetiştirin beni..[/COLOR]
[COLOR=#0000ff](not: öğretmenim, 40 dk bir 10 dk teneffüsüm var)[/COLOR][/QUOTE]
Abi madem kar da yok zarar da, o zaman o parayı aracı kurumdan çek al yastığının altına koy ve mışıl mışıl uyu...
Aylık dov
[URL=http://img685.imageshack.us/i/181215.png/][IMG]http://img685.imageshack.us/img685/3362/181215.png[/IMG][/URL]
[quote=enorton;176209]Siz kimsiniz? Bursaspor mu?? Bursaspor şampiyon olamaz onu söyleyeyim ama bu akşam için tebrik ederim... Bursaspor haketti maçı ve aldı... İnan maç bitti alkışladım... Ligin en az gol yiyen takımına hem de inönüde 3 gol atarak galip gemek kolay iş değil...[/quote]
bu sahada oynanırmı?
[quote=enorton;176209]Siz kimsiniz? Bursaspor mu?? Bursaspor şampiyon olamaz onu söyleyeyim ama bu akşam için tebrik ederim... Bursaspor haketti maçı ve aldı... İnan maç bitti alkışladım... Ligin en az gol yiyen takımına hem de inönüde 3 gol atarak galip gemek kolay iş değil...[/quote]
yazık bu nihata falan ödenen paralara...adam milyon euroları alıyor son model jiple istanbul turu atıyor.ama gol atmaya gelince pısssssssssss....
gerzek yönetim böyle olur.sattığını geri alıyor...hemde misli fiyatına...bir demirören klasiği daha işte...
Haftalık dov,
[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/5316/181216.png[/IMG]
[quote=TÜRKOĞLU;176205]59 luk mallar duruyor deel mi? :..:
astide de 60 lık mı varmış? bak sen hiç söylemiyor namıssız :..:[/quote]
etrafı geziyodum biraz...
59 binler duruyo hala:..::..:
başıma bela oldu ya :) kaç gundur aynı yerdeyız hocam..sıkıldım ama yapıcak bısey yok..daha kısa vade işlem yaparsam çarpılıyorum ben...hareketler guzel ama işlem yapabilene...