Hadin dostlar iyi geceler gari,......
Printable View
Hadin dostlar iyi geceler gari,......
forumun guzel ınsanları biraz sonra sezon acılısı yapmak ıcın kartalkayaya dogru yol alıcam cok heyecanlıyım .. döndüğümde palanın ümüğünü sıkıcam :D herkese ıyı haftasonları...
boardculara selam olsun ... .lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
bugün öğrendiklerim:
sistem şart (Temel'in denizaltındaki sorsu üzerine komutanın verdiği cevap misali sistem aynı sistemmiş ama ben yaparsam daha iyi öğrenirmişim veya paran varsa sistemin de varmış..)
50 mesaj yazmazsam özel mesaj gönderemezmişim..(işiniz zor her dakika soru soracağım)
zaten 4-5 kontratı geçmiyordum doğru yapıyormuşum..
pivot bölgeleri de çok önemliymiş..
[QUOTE=bulicuk;176257]bugün öğrendiklerim:
sistem şart (Temel'in denizaltındaki sorsu üzerine komutanın verdiği cevap misali sistem aynı sistemmiş ama ben yaparsam daha iyi öğrenirmişim veya paran varsa sistemin de varmış..)
50 mesaj yazmazsam özel mesaj gönderemezmişim..(işiniz zor her dakika soru soracağım)
zaten 4-5 kontratı geçmiyordum doğru yapıyormuşum..
pivot bölgeleri de çok önemliymiş..[/QUOTE]
Öğretmen olmanızdan mütevellit saatlik sistmeler üzerine yoğpunlaşmanız iyi olur. 5 dkda bir sinyal geldi mi stresi yerine saat başı çekersiniz.
[quote=VOBiX;176258]Öğretmen olmanızdan mütevellit saatlik sistmeler üzerine yoğpunlaşmanız iyi olur. 5 dkda bir sinyal geldi mi stresi yerine saat başı çekersiniz.[/quote]
kesinlikle; zaten kendimi şubat tatiline hazırlıyorum.. bu vakte kadar çoğunluk saat 10:15 'e denk gelen destek seviyelerinden uzun giriş yapmış ve saat 14:00 gibi satıyordum, son 1 hafta öncesine kadar işler rast gidiyordu..
[quote=Kennym;176256]forumun guzel ınsanları biraz sonra sezon acılısı yapmak ıcın kartalkayaya dogru yol alıcam cok heyecanlıyım .. döndüğümde palanın ümüğünü sıkıcam :D herkese ıyı haftasonları...
boardculara selam olsun ... .lelele.lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
dostum haftayı karda kapattın sanırım, Allah indikatörünü şaşırtmasın..
inşallah ben de, vobta yol alınca board yaparım..
[QUOTE=bulicuk;176260]dostum haftayı karda kapattın sanırım, Allah indikatörünü şaşırtmasın..
inşallah ben de, vobta yol alınca board yaparım..[/QUOTE]
[QUOTE=Kennym;175842]tesadufen kazanclarıda gun ıcı carpılarak gerı ıade edıyorum :) makara yapmıyorum cıdden yazdıgım tum pozlar gercek .. kapattıgım andada yazıyorum zaten.. maalesef son ay pek ugurlu gelmedı 58000 den ıtıbaren karlı bı pozum olmadı sadece dun 325 puan cıvarı bı + poz yakaladım bunun dısında hatırlamıyorum.. toplamda 6000 den fazla zarar yazdı bu ay.
[B]istisnasız tüm denemelerde terste kaldım.. [/B]
voba baslamadan once vegas yada kıbrısa gıdıp tek shot yapmak ıstıyodum uzak kactı :) ben de voba baslamıstım keyfini cıkarıyorum sımdı :P
[B]bu kadar kayıp sonucunda muhtesem bı ters ındıkator oldugumu farkettım[/B] ama nelerın yapılmaması gerektıgı konusnda cıddı deneyımlerım var ama pek kullanamıyorum :) ıns onumuzdekı sureclerde ısıme yarayacak.. bu pıyasa ıcın benım ongorulerım yetmemeye basladı artık.. ne beklesem pıyasa tam terste hareket edıyor.. ya benım algılarım bozuk yada pıyasa yonlendırmesı bazı kesımlerce ozellıkle ters sekılde zorla devam ettırılıyor.. bunu surec gosterecek bakalım hayırlısı...[/QUOTE] İndikatör demişken kendisinin indikatör olduğunu söylemişti.
Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun şarkısını unutmamalı ve sağlığınızı etkileyecek düzeyde bir miktarla yatırım yapmamalısınız.
Birde buradaki kadar dürüst ve açık şekilde kaybını yazan insanları bulamazsınız.
Genelde diğer forumdakilerin çoğu deli gibi para kazanan insanlardır ama ispatı yoktur.
Burada Nicklerin altında Kardeşimiz yazma sebebi bu olsa gerek...
Kennym dikkat et kendine iyi eğlenceler...
[QUOTE=YAVUZHAN;176216]helal olsun enerton,objektif bir değerlendirme olmuş taraftar olmana rağmen..
ben sercanın harcadığı pozisyondan sonra maç gitti dedim nitekim beşiktaş çok bastırarak ve iyi oynayarak 2-1 yaptı ama top yuvarlak olduğunu hatırlattı :)
bursa 2.yarıdaki ilk 20 dk haricinde çok iyi oynadı ve yenilmeyi haketmedi kesinlikle..attığı 3 golde jeneriklikti..
bu arada hakem ilk bjk golünde düdüğü oyun başladıktan sonra çaldı,penaltı ise skandal..[/QUOTE]
Evet hakem konusunda benim de eleştirilerim var, öncelikle bu sahada o maç oynanmamalıydı... ÖZellikle ilk yarı futbol izlemedik...
Faulde tekrar seyredince bir ayrıntı gözüküyor... O da şu, Tello hakemi uyarıyor ve anladığım kadarıyla topun önünden çekilmesini,baraj istemediğini söylüyor ve topu oyuna hemen sokuyor... Hakem düdüğümü bekle işareti yapmadığı için Tellonun oyuna başlaması normal... Ama ben daha sonra düdük çaldığını duymadım, dikkat etmedim daha doğrusu... Eğer çaldıysa nedenini bilemiyorum, anlamak zor :)
Penaltı bence penaltıydı... Evet İbrahim Toraman bilerek penaltı yaptırdı, buz gibi penaltı bence... Maçtan sonra kanal değiştirdim kim ne dedi bilmiyorum ama bence penaltı... İbrahim Toraman a müdahale var mı, var... Rakip topa dokunmuş mu? Hayır... O zaman penaltı... Ama İbrahim kurtulup gidermiydi, giderdi ama bekledi bilerek penaltı yaptırdı... Kendisini atmadı, bence ikisi farklı şeyler... Mesela ilk yarıda Sercan kendini attı... Sarı kart olmalıydı, ikinci sarıdan da kırmızı olurdu belki :)
Ama Bursa maçı hakkıyla aldı, aslan gibi oynadılar... Ayrıca maçın sonuna doğru Ali Tandoğana küfür edenleri de kınıyorum... Adam ne yapsın oynamasın mı? Esas küfürü başkaları hakediyor... Bobo ruh gibi... Deli ibo iki kişiyi geçip al da at diye orta yapıyor, ama o sol ayağıyla lakayıt bir vuruşla 6 pastan topu dışarı attı... O gol olsa maç 3-1 olacak...
Ayrıca suç bence Nihatta değil, Nihatı bu takıma alan da... Nihatın bu sistemde işi yok, takımın oyununu bozuyor... Neyse şimdilik bu kadar yeter... Yarın çarşı foruma aklımdakileri yazacağım, merak eden okuyabilir...
[url]http://www.carsiforum.com/besiktas-futbol-takimi/8895-demirorenden-once-denizliyi-tartismaliyiz/[/url]
[QUOTE=bulicuk;176260]dostum haftayı karda kapattın sanırım, Allah indikatörünü şaşırtmasın..
inşallah ben de, vobta yol alınca board yaparım..[/QUOTE]
yok hocam karda kapatmadım çok bunaldım iş filan bı yere kadar kendimi dağa taşa vurucam kendime gelirim biraz :)) board ogrenmek ıcın vobda yol almaya gerek yok , ogrenmek ıstersen ilk fırsatta ogretırım .. ama vobu ogrenmek lazım tabı .. ben de ugrasıyorum bunun uzerınde , bu ay pek basarılı olamasamda deneyım deneyımdır :))
umarım kısa zamanda cok yol katedersınız vobda .. benım bıraz gec olsada ogrendıgım bısey var sabretmek lazım :)
vobix hocamın soyledıklerı cok onemlı saglık cok onemlı , maksat keyıf almak.. tabı olursa bıseylerde kazanmak olmazsa canımız sagolsun :))
[quote=bulicuk;176257]bugün öğrendiklerim:
sistem şart [/quote]
Bukonuda hemfikir değilim. Ben de bu işe sistem bulmaya çalışarak başlamıştım. Şimdi ise kafama silah dayasalar paramı sisteme misteme emanet etmem.
Sistemler geçen hafta gibi yatay piyasalarda trendde kazandıklarını fazlasıyla geri verirler. Bir tek trendde para kazanırlar. Trendde de para kazanmak için zaten sisteme falan gerek yoktur.
Çok bildiğimden değil karşıt görüşler de var, bu işe yeni başlayan biri olarak bilesin diye yazdım.
(Larossian'ın sistemlerini bunun dışında tutuyorum.... Nasıl yapmış bilmiyorum ama abi çözmüş işi... :) )
35 bin TL'lik 3G faturası!
[url]http://www.chip.com.tr/konu/35-bin-tl-lik-3g-faturasi_17100.html[/url]