Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
[quote=VOBiX;176275]
Sistemin yatayda çarpılmamasını sağlamanın da sizin elinizde olduğunu göstermek için yeni sistem tasarım çalışamalrımdan birinin grafiğini koydum.
[/quote]
Vobix no'olur yanlış anlama kötü bir niyetim yok harbiden ama yatada çarpılmayan sistem dediğin son 2 haftada mahvetmiş sermayeyi... Aşağıda resimde o kısmı ayırdım. Açılan pozlar önce kara geçmiş ama bir sonraki sinyal gelene kadar karı geri verip zarar yazmış.
Bunu hakikaten tartışma olsun diye yazmıyorum, çünkü sistem kullanmama rağmen ben de zırt pırt çarpılıyorum. "Çarpılmamanın çaresi sistem kullanmamaktır" diye saçma sapan bir iddiam yok, özellikle kendim de bu kadar çarpılırken...
Ancak düşüncem şudur: yukarıda yazdığım cümle ne kadar saçmaysa, "Sistemsiz para kazanılmaz" "Bu iş sistemsiz olmaz" gibi cümleler de en az o kadar yanlıştır.
Piyasada para kazanmanın sistemli ya da sistemsiz hiçbir garanti yolu yoktur. Her yöntem ile para kaybedilir, her yöntem ile para kazanılabilir. Önemli olan, kendi tarzımıza ve düşünce yapılımıza, özellikle de kendi amigdalamıza uygun tarzı yakalamak... :)))