-
[QUOTE=bull market;176314]Bu most u yapan matrix çalışanı arkadaş tanıtımını yapmıştı bi ara, kendiside vobda bunu kullanırmıştı, ama şimdi durumu nedir bilmiyorum:) en son 8 ile 0,43 girdiğini ve en iyi kazancı yaptığını, çok alıp sattırdığına bakılmaması gerektiğini falan söylediydi, bu değerlerle 5 dakikalıkda o vakit baktık ama bişeye benzemiyodu, belki değerlerle oynaya oynaya forumda düşüş vede çıkış haftalaraındaki performansıda göre bişeyler yapılabilir, yatay piyasada çok al sat yaptırdığından epey dandik bişey most...saygılar....[/QUOTE]
8 ve 0,43 mü?? opt yaparak mı bulmuş bu değeri? % 0,43 e göre işlem yaparsan günde baya fazla işlem yaparsın... Ben default bakıyorum 3 e %2...
-
[QUOTE=bull market;176314]Bu most u yapan matrix çalışanı arkadaş tanıtımını yapmıştı bi ara, kendiside vobda bunu kullanırmıştı, ama şimdi durumu nedir bilmiyorum:) en son 8 ile 0,43 girdiğini ve en iyi kazancı yaptığını, çok alıp sattırdığına bakılmaması gerektiğini falan söylediydi, bu değerlerle 5 dakikalıkda o vakit baktık ama bişeye benzemiyodu, belki değerlerle oynaya oynaya forumda düşüş vede çıkış haftalaraındaki performansıda göre bişeyler yapılabilir, yatay piyasada çok al sat yaptırdığından epey dandik bişey most...saygılar....[/QUOTE]
Dandik demeyelim de basit birşey, hareketli stop işe :)
-
palamut arkadaşımız nerelerde acaba, giç görünmüyor..:confused:
gelse de birkaç aylık vob tecrübesini, vob'a yeni başlayan 'bulicuk'' arkadaşımıza anlatsa.. belki bizim söyleyeceklerimizden daha etkili olur onun anlatacakları..:)
-
[quote=Cerphin;176319][B]palamut[/B] arkadaşımız nerelerde acaba, giç görünmüyor..:confused:
gelse de birkaç aylık vob tecrübesini, vob'a yeni başlayan 'bulicuk'' arkadaşımıza anlatsa.. belki bizim söyleyeceklerimizden daha etkili olur onun anlatacakları..:)[/quote]
malum sezon açıldı...belkide çohtan bi rakı sofrasında mideye indirilmiştir :..:
-
Yine sabah ettik yaw, bilgisayar başında...
-
[quote=TÜRKOĞLU;176320]malum sezon açıldı...belkide çohtan bi rakı sofrasında mideye indirilmiştir :..:[/quote]
Gutup ayuları , palamut sever mi?:rolleyes:
-
[quote=excali;176323]Gutup ayuları , palamut sever mi?:rolleyes:[/quote]
bis genelde fok yiyoruz abi :::
-
[quote=TÜRKOĞLU;176326]bis genelde fok yiyoruz abi :::[/quote]
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/9751/kfok.jpg[/IMG]
Afiyet olsun. Öğle yemeğin...kom
-
[quote=excali;176327][IMG]http://img64.imageshack.us/img64/9751/kfok.jpg[/IMG]
Afiyet olsun. Öğle yemeğin...kom[/quote]
prensip gereği yavrılara dohunmuyorum üüü
-
[B][COLOR="Red"]7 banka daha iflas etti![/COLOR][/B]
20 Aralık 2009 Pazar 11:47
Küresel ekonomik krizin merkez üssü ABD, dün 7 bankayı daha krize kurban verdi.
ABD Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (FEDIC), yaptığı açıklamada, 6 eyalette, toplam aktifleri 14.4 milyar dolar olan 7 bankanın kapatıldığını duyurdu. Böylece ABD’nin bu yıl krize kurban verdiği banak sayısı 140’a çıkmış oldu. Batan bankalar arasında en büyüğü 6.1 milyar dolar toplam aktifi olan, Federal Bank of California in Santa Monica oldu.
Kaliforniya eyaletinin bir diğer bankası Imperial Capital Bank’ın ise 4 milyar dolar toplam aktif büyüklüğünü bulunuyordu. FDIC Başkanı Sheila Bair, 7 bankanın kapatılmasının FEDIC’e maliyetinin 1.8 milyar dolar civarında olacağını söyledi. FEDIC’in kapattığı diğer bankalar arasında 1.8 milyar dolar aktif büyüklükle Peoples, 1.5 milyar dolar aktifle New South Federal, 585.5 milyon dolar aktifle Independent Bankers’ da bulunuyor.
-
haftasonu analizlerim şöle..baktım graflara..haftalık filan düşeceğim diyor.indikatörler aşağı gösteriyor..endex çıkarsada uyumsuz olur..avrupada işler karışık..ama gel görki bizim endex düşmekde isteksiz..dışarı düşerse kayıtsız kalmaz ..düşer ama daha az gibi...geçen haftaki gibi trend bitti diyemiyorm...
-
pabucun yarısını alacağım..ehüüüüüüü