uzunlar.....mbm,teo,serkan yurttaş,selçuklu,clark,vobtrader,catedral
kısalar.....bien,jerfin,mersiyk,seyyah,bullmarket
Printable View
uzunlar.....mbm,teo,serkan yurttaş,selçuklu,clark,vobtrader,catedral
kısalar.....bien,jerfin,mersiyk,seyyah,bullmarket
[QUOTE=bull market;77760]Saatlik uyumsuzluktan bahseden yok hiç, zaten bide yarın yükselerek kapanışlar yapmazsak daha büyük periyodlardada uyumsuz olacak, mantıksız yükselişin sonu çok fena düşüş olur diye düşünüyorum ama buraya yazmaya çekiniyorum, tepki alırım diye.
Şahsen haftaya pazartesi 32500-33000 e düşen bir vob normal bir piyasaya döndüğümüz gösterir, bunlar anormal bence, hiçbir borsa topuklamamış bize ne oluyosa?, saygılar.[/QUOTE]
ben 34350 den uzadım.. Bir kaç tradele 34.000 den uzamış gibi oldum.. PY anlaşmayı bozdu ama onu fena şekilde tenhada kıstırıcam.. Fazla bir yerlere gidemez..:..:
[QUOTE=jerfin;77761]benden başka bi kısacı daha varmış:..:
harbi ben azulu ayuymuşum.:) catiiii sende mi döndün uzunaaaa[/QUOTE]
Aaaa, amma yaptın, sabahtır yazıyorum kısayım diye, bi ara 34400 ü kırınca 34550-34600 full uzun sonra tekrar kısaya döndüm, çok kötüsün jerfin, bu akşam kısada kalanların gemisinde bende varım, batarsak filikaya almamak içinmi beni saymıyorsun? yakıştıramadım sana..
[QUOTE=VOBiX;77768]34350den cati karşı taraf geçmiş nunu da ayu herhalde.[/QUOTE]
Ben derhal satarım... Babamı tanımam..:..: :..: :..:
[QUOTE=mbm;77773]uzunlar.....mbm,teo,serkan yurttaş,selçuklu,clark,vobtrader,abka
kısalar.....bien,jerfin,mersiy,seyyah,bullmarket[/QUOTE]sistem tamamen uzunda,al da...ama ben malesef flatim..sabah 34350 den kapatmıştım..ah şu uyumsuzluklar var ya,hep onun yüzünden...dng
[quote=mbm;77773]uzunlar.....mbm,teo,serkan yurttaş,selçuklu,clark,vobtrader,abka
kısalar.....bien,jerfin,mersiy,seyyah,bullmarket[/quote]
dow bu banttan kurtulur bu akşam 8500 gibi kapanış olur bence yarında yükselişin düzeltmesi ilk çeyrek büyüme verileriyle gelir slm
BİZDE 36500 LERDEN DOWDA 8500 8300 GİBİ OLABİLİR PY NİN VARDIR Bİ BİLDİĞİ VERİLERİ -5 BEKLİYODUK AAAAA 4.5 GELMİŞ DİYE ALIM YAPTIKLARIDA ÇOK OLDU YETERKİ ALMAK İSTESİNLE AL BENİ BAHANESİ ÇOOOOK HESABI
[QUOTE=bull market;77775]Aaaa, amma yaptın, sabahtır yazıyorum kısayım diye, bi ara 34400 ü kırınca 34550-34600 full uzun sonra tekrar kısaya döndüm, çok kötüsün jerfin, bu akşam kısada kalanların gemisinde bende varım, batarsak filikaya almamak içinmi beni saymıyorsun? yakıştıramadım sana..[/QUOTE]
sen yazmadan ben yukarıya yazdım bile...
o kadar laftan sonra uzun girersen ayıp olur diye...
he heeee... saygılar
[QUOTE=mbm;77773]uzunlar.....mbm,teo,serkan yurttaş,selçuklu,clark,vobtrader,abka
kısalar.....bien,jerfin,mersiy,seyyah,bullmarket[/QUOTE]
sayı olarak üstün olsanız bile ayular boğaları döver:..:.dng
yaa müşhiş zarardayım ve hala dalga geçiyorum şu hale bak:)
[QUOTE=abka;77777]sistem tamamen uzunda,al da...ama ben malesef flatim..sabah 34350 den kapatmıştım..ah şu uyumsuzluklar var ya,hep onun yüzünden...dng[/QUOTE]
bullmarketi kısa seni uzun diye tahmin ederek yazdım...:D sildim geri
diğer arkadaşların kendi deklarasyonları var.....:D
[QUOTE=bull market;77775]Aaaa, amma yaptın, sabahtır yazıyorum kısayım diye, bi ara 34400 ü kırınca 34550-34600 full uzun sonra tekrar kısaya döndüm, çok kötüsün jerfin, bu akşam kısada kalanların gemisinde bende varım, batarsak filikaya almamak içinmi beni saymıyorsun? yakıştıramadım sana..[/QUOTE]
aaa bak bi kere de olsa geçmişsin uzuna... bir daha ihanet olmasın ona göre:D
[quote=serkanyurttas;77758]Arkadaşlar yeniler için bi kaç 22 günlük ortalam aörneği vereyim ortalama 52000 sat 40000 en düşük 44400 al yüksek 54000 son dönemde al 32800 yüksek 38200 sat 34800 dip 30650 bugün 34100 den al verdi kararı siz verin artık sabır ister ama sonuca götürür hele bide o al demeden uygun dibe yakın yeri tahmin edebilirsen tadından yenmez[/quote]
bu ao değerlerini grafik harici bi yerlerden görme şansımız var mı syn serkanyurttaş?yani imkb 30 u grafikte görebiliyorum ama vob u göremiyorum o yuzden sordum
kısa olmak gerçekten cesaret işi..gerçi olmadı değil..ters gapleri az mı gördük...ama sistemler çok güçlü al da...nıkkeı dua edelim..yarın kar satışı gelsin..
[quote=jerfin;77780]sayı olarak üstün olsanız bile ayular boğaları döver:..:.dng
yaa müşhiş zarardayım ve hala dalga geçiyorum şu hale bak:)[/quote]
paranı kaybet..neşeni kaybetme.....senin paralarını alan o py.nin .. midesinden yarın çıkartırız....
Aslında dün gece kısa kalmam ve bugün kısada inat edip geri çekilmede uzamamış olmam tamamen lak lak dalıp kurduğum stratejiyi unutup duygusal davranmamdan kaynaklandı...
Teknikler topiğinde geçen hafta sonu yada bu hafta başı koyduğum iki grafikte uzunda kalınması gerektiğini net olarak gösteriyordu..
Kurulu stratejiyi unutup dalga geçmeye başlarsam 1000 puan diyetimi öderim :)
İki grafikte aşağıda...
[QUOTE=catedral;76279]Vadeliye 30 dakikalıkta baktığımızda
sırasıyla... 31.900 - 32.250 - 32.650 - 32.950 - 33.675 geçilmesi gereken dirençlerimiz..
[url=http://www.plus80.com][img]http://i0901.hizliresim.com/2009/1/25/4167.png[/img][/url][/QUOTE]
[QUOTE=catedral;76274]Günlüklerde de üst banta çok yakın kapatmış durumdayız..
[url=http://www.plus80.com][img]http://i0901.hizliresim.com/2009/1/25/3947.png[/img][/url][/QUOTE][/QUOTE]
[quote=abka;77777]sistem tamamen uzunda,al da...ama ben malesef flatim..sabah 34350 den kapatmıştım..ah şu uyumsuzluklar var ya,hep onun yüzünden...dng[/quote]
artık ındıkatore bakmadıgımdan artık ben uyumsuzluk hastalıgından kurtuldum...
[QUOTE=SEREN I;77785]paranı kaybet..neşeni kaybetme.....senin paralarını alan o py.nin .. midesinden yarın çıkartırız....[/QUOTE]
tamam, ama ben çok çelimsizim..sen bi aralık kıstır o boğaları ,midelerini yar.. ben hemen paralarımı alıp kaçim:..:
[quote=marakes;77783]bu ao değerlerini grafik harici bi yerlerden görme şansımız var mı syn serkanyurttaş?yani imkb 30 u grafikte görebiliyorum ama vob u göremiyorum o yuzden sordum[/quote]
derınlıkte realtıme gorebılırsınız gunluk agırlıklı ortalama olarak, bu aslında daha saglıklı cunku , burda hesaplanan, volume katılmıs seklı,
yanı vma oluyor aslında, her kademedekı ıslem ıle fıatın carpımının toplam hacıme bolumu seklınde...
kısayım ama DOW gece 8.500 lerde kapatırsa şaşırmam.yapabilir pisikolojik olarak kendimi buna hazırlıyorum şu anda hamama girdik terleyeceğiz :..:
yukarı 200 puan avans veriyorum dow koşsun bakalım.ben kaplumbağa misali arkadan geliyorum.tin tin tini mini hanım tin tin tini mini hanım senni seeeviyor cannım senni seeeeviyor cannım.
çok zor günler geçirdim vaktiyle.envai çeşit tokadı da yedim bu piayasada.hatta yenilebileceklerin en büyüğünü.çok şükür ayaktayım.dayak yiye yiye insan dayak atmayı öğreniyor.yani en azından ne vuruyon lan demiyoruz artık.al sana diyoruz 3 tanede biz patlatıyoruz :p
dayak atanlardan olun İNŞALLAH.....birbirinizi dövmeyin tabii PY yi dövün :p
[quote=jerfin;77788]tamam, ama ben çok çelimsizim..sen bi aralık kıstır o boğaları ,midelerini yar.. ben hemen paralarımı alıp kaçim:..:[/quote]
ben tek elimle boğazından tutar..diğer elimle keser....onları çengele asarım...sende tekmelersin...paralar dökülür..nasıl ama....yalnız kırışalım bak....dng
[quote=teo;77791]derınlıkte realtıme gorebılırsınız gunluk agırlıklı ortalama olarak, bu aslında daha saglıklı cunku , burda hesaplanan, volume katılmıs seklı,
yanı vma oluyor aslında, her kademedekı ıslem ıle fıatın carpımının toplam hacıme bolumu seklınde...[/quote]
bu durumda derinlikli ekran harici göremezmiyim?
[quote=teo;77789]artık ındıkatore bakmadıgımdan artık ben uyumsuzluk hastalıgından kurtuldum...[/quote]
güzel...ama olmadı..onun yerine ikame hastalık bulman lazımdır..ve dahi bumuşsundur...hatta iki tane de olabilir...
sana öyle bir pasta yapacam ki...yedikten sonra.. tiryaki olacaksın....dng
[QUOTE=Vob Trader;77771]ya ille hır gürmü çıksın burda sabah aç bak 33675 den şort kapa long yaptım diye yazdığım saate bak.[/QUOTE
Yazdıklarının hepsini okudum.sn. VT. esprisine yazdım. Yoksa hır gürle ne işimiz var.
eur/gbp de ıyı gıdıyor sabahkı shortlara devam...
Ben bu gece FLAT im.
Yarin hizli acilirsa (35.700-35.800 gibi) SHORTLARIM. Stop 100 puan yukarisi
Gevsek acilirsa 34.300 lerden LONGLARIM. Stop 100 puan assagisi.
[QUOTE=marakes;77783]bu ao değerlerini grafik harici bi yerlerden görme şansımız var mı syn serkanyurttaş?yani imkb 30 u grafikte görebiliyorum ama vob u göremiyorum o yuzden sordum[/QUOTE]
alt peryot istemeazsen günlük yeter dersen söylerim ama 22 günlük aO filan yok sadece günlük var [url]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/DesktopDefault.aspx?tabid=111[/url] yoksa bir veri terminali tedarik etmeniz lazım
Anasayfayı yeni gordum elinize saglık.. furkan nasıl girdin bugune ? long short ?
[QUOTE=SEREN I;77793]ben tek elimle boğazından tutar..diğer elimle keser....onları çengele asarım...sende tekmelersin...paralar dökülür..nasıl ama....yalnız kırışalım bak....dng[/QUOTE]
ehh napalım başka çaremiz yok kırışalım bari.:)
[QUOTE=SEREN I;77796]güzel...ama olmadı..onun yerine ikame hastalık bulman lazımdır..ve dahi bumuşsundur...hatta iki tane de olabilir...
sana öyle bir pasta yapacam ki...yedikten sonra.. tiryaki olacaksın....dng[/QUOTE]
bende yanınızda sessizce oturup sizin pasta kırıntılarınızla beslensem azcık..bu boğalarla başedebilmek için biraz güçlenmem lazım... çok çelimsizim yaf:..:
[QUOTE=jerfin;77810]bende yanınızda sessizce oturup sizin pasta kırıntılarınızla beslensem azcık..bu boğalarla başedebilmek için biraz güçlenmem lazım... çok çelimsizim yaf:..:[/QUOTE]
bogalarla saka olmaz insanın kafasında sigara sondururler .boks.
[QUOTE=SEREN I;77666]şişman kadın şimdi pastanın neresinde......ucuz satıp ..pahalı almayımı seviyor sizce........dng[/QUOTE][QUOTE=VOBiX;77677]nette uzun zaten kar realziasyonu yapıyordu fakat baştan beri pasta üretim tesisini görmeyenler kısa açıyor sandılar. Bu sayede yeni kısa açanlar oldu yani longcuları döktü. Ardından sert bir alıma geçerek maliyetine yakın yerde tutuyor piyasayı. 34,650 şuan maliyeti.[/QUOTE]İşte vade başından beri pasta (komşudan çaldım çaktırmayın)
[IMG]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/vobda82b.png[/IMG]
Sabah açılışla uzadım ellemeden uzun kaldım catedralin bugün yanılacağını hissettim 10 kez yönü bildi arada şaşması lazım yinede çok başarılı
[quote=teo;77713]Gecenlerde bır arkadasımız matrıks guncellendı dıye yazdı, Guncellestırmek ıcın hangi dosya ındırılıyor, nerede lınkı acaba...[/quote]
Teo burdan indirebilirsin, gold version 2.6.6, bir-iki indikatör eklemişler
[URL]http://www.matriks.web.tr/download.aspx[/URL]
bugun cezamızı odedık
ınatlaşmayı sevmem ama
yıne kısayım
az kışı kısada kalmış desteklemek lazım
[QUOTE=QUEEN;77818]Sabah açılışla uzadım ellemeden uzun kaldım catedralin bugün yanılacağını hissettim 10 kez yönü bildi arada şaşması lazım yinede çok başarılı[/QUOTE]
Yön yine doğru sevgili Queen.. [B]Tamamen şahsi duygusal hatam..[/B] Kendi çizdiğim stratejiyi ve grafiği unutup dün akşam kapanışta yarım uzun yada flat kalmam gerekirdi.. Bugün de 33.675 üstü açılışta uzamam gerekirdi..
Kırk katır mı? Kırk satır mı?.dng
pıysaya moral gelmış sıtede114 kışı var
Kedim kayboldu, graflarda gören var mı?
(kedimi kim çaldı?)
Ben cati ve astatinden şüphelenıyorum!!!
[quote=okansak;77822]pıysaya moral gelmış sıtede114 kışı var[/quote]
Korkudan olmasın sakın:..:
dowun ne yapacağı belli değil, 8300 uzerine atıp topuklayacak mı yoksa evıne geri mi donecek, 8200 altı. Millet diken ustunde:..:
yaşasın flat kalmanın dayanılmaz hafıflığı.
Bende kısayım geceye görelim pençeleri
astatın duasına ıhtıyacımız olacak gıbı gelıyor
ne dersın tuareg
[quote=okansak;77826]astatın duasına ıhtıyacımız olacak gıbı gelıyor
ne dersın tuareg[/quote]
İş duaya kaldıysa, kendi duanı kendın yapacaksın sevgılı kardeşim, dua mevzuunda bay astatıne guvenmezdım yerınızde olsam.