türkoğlu ne ettin...malı götürdün mü bari.............brv
Printable View
türkoğlu ne ettin...malı götürdün mü bari.............brv
[quote=Cerphin;176347]ooo hoşgeldin palamut, nerelerdesin.. vob maceraların nasıl gidiyor merak ettik de.:..:[/quote]
formül işlerine bi daldık ucu bucağı yok en geçerli kuraldan devam ediyorum .......
1....ilk iş para kaybetme
2....sonra belki kazanırsın
3....sisteme uy uy uy.....
yok palamut sezonu kapandı bol lüfer var.........
[QUOTE=palamut;176351]formül işlerine bi daldık ucu bucağı yok en geçerli kuraldan devam ediyorum .......
1....ilk iş para kaybetme
2....sonra belki kazanırsın
3....sisteme uy uy uy.....
yok palamut sezonu kapandı bol lüfer var.........[/QUOTE]
bak jerfiyi dinle....karlı çıkarsın.......
[quote=mordak;176350]türkoğlu ne ettin...malı götürdün mü bari.............brv[/quote]
idare ediyok yaf...fahat bende yuvaş yuvaş FX e akmayı planlıyorum.tabii ufak ufak...bu VOB 3 dene zoytarının elinde oyuncak olmuş.
önce güccük paralarlan girip bir öğrenelim...deel mi?FX te GAP derdi yok...
[quote=Cerphin;176348]e gazozun yanında da palamut var mı palamut..:::[/quote]
olmamı.......sen baya değişmissin saç, isim falan parayı buldun sanırım...... :..::..::..:
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176353]idare ediyok yaf...fahat bende yuvaş yuvaş FX e akmayı planlıyorum.tabii ufak ufak...bu VOB 3 dene zoytarının elinde oyuncak olmuş.
önce güccük paralarlan girip bir öğrenelim...deel mi?FX te GAP derdi yok...[/QUOTE]
bencede fx'e gel....vob inanki iş deelll....tamam fx de bol para saçan yer deell ama inan zararını terse gelsen bile günlük çıkarıyorsun......seçim şansın bol......
acele etme yavaştan get eyyi kazanırsın loo...
[QUOTE=palamut;176354]olmamı.......sen baya değişmissin saç, isim falan parayı buldun sanırım...... :..::..::..:[/QUOTE]
yok beah, para beni buldu..:::
önce liv'i terkettim, sonra da jerfin'i.. bu kimlik bunalımını bu kadarla atlatırım umarım..:..::..:
[quote=Cerphin;176356]yok beah, para beni buldu..:::
önce liv'i terkettim, sonra da jerfin'i.. bu kimlik bunalımını bu kadarla atlatırım umarım..:..::..:[/quote]
benden tam destek imaj isim süper olmuş bi daha değiştirsen yine süper olur bunalım falan vız gelir sana.........lelele.lelele.lelele
[quote=queen;176344]yok asti bu haber senin için..üüüww
sırada almanya mı var?
Zora giren yunanistan’ın ardından almanya da sıkıntıda. Alman bakan ‘mali krize gidiyoruz’ uyarısı yaptı
[/quote]
:d:d:d:d:d:d:d:düüüüüüüüüüüüüüüüüü:d:d:d:d:d
aaa KUIN graliçe, gülme işaretleri çıkmıyor sadece ağlamalar çıkıyor..ağlayacağız demekki:..::..:üüü
.....herkese karlı bir hafta ve iyi geceler diliyorum..........
Bendende, Herkese selam ve bol kazançlar, saat 01:00 da haftaya başlarız,
bu arada önümüzdeki hafa coniler kapalımı, yada coni kapalı future si açıkmı, bunlarda kapalıysa işareti paradan dxy, veya parite den alacaz, hepside kapalıysa, bunlar oylum oylum fidan boylum, olur,....nikx bakarız o zaman, sadece burası açık olmasın yeter,...
haftaya kuvvetli başladık başladık başlayamadık çiçek gönder formasyonu oluşur bende..
dow yine 10300 altından destek buldu..oradada 10500 üstü kapanışları görmek lazım artık.yoksa realize kaçınılmaz olacak bence..
vob ta 63500 altında kısaya dönerim diyorum..64 bin üstünde kuvvetli piyasa görürsem long devam..
yeni haftaya bu düşüncelerle giriyoruz bakalım..