-
Ben küçük bir miktar shrt um ama, günlükte 644xx üstünde, shrt u terkederim, kazandığımı vermeyecem ağa ya bu defa, bende kalacak, tersi yeni soygunlar yapacam ama bu seferde crismas geldi, kurban bayramında dubaiyi sıyırmışlardı malum, yunanada aldırmadılar, toptan ödeme yapacaklarmış öle dediler, nakita sıkışmışlar,....
-
[QUOTE=enorton;176317]8 ve 0,43 mü?? opt yaparak mı bulmuş bu değeri? % 0,43 e göre işlem yaparsan günde baya fazla işlem yaparsın... Ben default bakıyorum 3 e %2...[/QUOTE]
evet opt yapmış ama tarih epey gerilerde kaldı, vobda bu kadar işlem hacmi yoktu, 5 dakikalık vob grafiği ile işlem yeni moda olmuştu vs...vs... şimdi hangi değerler o kadar kazançlı olur bilmem, ama dediği şey şuydu, çok işlem yaptırıyor çok stop ve çok poza giriyorsun ama sonuçta en kazançlı hali bu...şimdi en kazançlı değerleri nasıl buluruz onu sormadıydım, heralde uzun uzun değerleri deneyerek ve opt yapılarak bulunuyordur..zor iş...bide pc başından hiç ayrılmaman gerek işte:) oda evdeki hanımını nöbetçi dikmiş pc başına sorunu çözmüş, bi sorun çıkarsada cepten haberleşip son kararı veriyormuş vs...vs..... senin baktığın değer stop için fena değil bencede, bende günlükde 5 e %1,3 e bakarım:)
[QUOTE=enorton;176318]Dandik demeyelim de basit birşey, hareketli stop işe :)[/QUOTE]
evet dandik ağır kaçmış most un yaratıcısına ayıp olmuş....basit bişey....yediğim hakkınıda teslim etmek gerekirse, bazen basit olan en güzeli olabiliyorda:)
-
[QUOTE=bull market;176366]evet opt yapmış ama tarih epey gerilerde kaldı, vobda bu kadar işlem hacmi yoktu, 5 dakikalık vob grafiği ile işlem yeni moda olmuştu vs...vs... şimdi hangi değerler o kadar kazançlı olur bilmem, ama dediği şey şuydu, çok işlem yaptırıyor çok stop ve çok poza giriyorsun ama sonuçta en kazançlı hali bu...şimdi en kazançlı değerleri nasıl buluruz onu sormadıydım, heralde uzun uzun değerleri deneyerek ve opt yapılarak bulunuyordur..zor iş...bide pc başından hiç ayrılmaman gerek işte:) oda evdeki hanımını nöbetçi dikmiş pc başına sorunu çözmüş, bi sorun çıkarsada cepten haberleşip son kararı veriyormuş vs...vs..... senin baktığın değer stop için fena değil bencede, bende günlükde 5 e %1,3 e bakarım:)
evet dandik ağır kaçmış most un yaratıcısına ayıp olmuş....basit bişey....yediğim hakkınıda teslim etmek gerekirse, bazen basit olan en güzeli olabiliyorda:)[/QUOTE]
8 - 0,43 şuanda son 4 ay %22 zararda... :( Bu bahsettiğin arkadaş Mostun yaratıcısı mıydı, ben mi yanlış anladım...
-
[quote=enorton;176368]8 - 0,43 şuanda son 4 ay %22 zararda... :( Bu bahsettiğin arkadaş Mostun yaratıcısı mıydı, ben mi yanlış anladım... Bize MS kodunu verse de MS de test yapsak :)[/quote]
mehmet.ferit abi vermiş bende testini yaptım.metastock topiğinde var.
eyi deel sonuçları...
-
[quote=enorton;176368]8 - 0,43 şuanda son 4 ay %22 zararda... :( Bu bahsettiğin arkadaş Mostun yaratıcısı mıydı, ben mi yanlış anladım...[/quote]
Mostun sahibi onur diye bir arkadaştır kitabıda vardı.
-
[quote=Larossıan;176373]Mostun sahibi onur diye bir arkadaştır kitabıda vardı.[/quote]
Pardon düzelteyim Anıl Özekşi olacak.:(
Kitabıda Kazanma sanatı
[URL]http://www.kitapyurdu.com/yazar/default.asp?id=34367[/URL]
-
cümleten günaydın bol kazançlar ..:D
-
Günaydın, iyi haftalar, bol kazançlar, bol kar tatilleri
-
herkese günaydın
ayrıca bol kazanclı bir hafta geçirmenizi dilerim..
Bu hafta hepberaber palaya bi dalalım ,
unutmayın ayakkabıyla kafasına kafasına .dng.dng.dng.dng
-
Günaydın Dostlar Bol Kazanclar
-
gümaydın bol kazançlar ...
-