[quote=Astatin;176395]taban olsun bence :Düüü:o:(:D::::cool:[/quote]
tabana kuvvet diyorsun yani :D::::p
Printable View
[quote=Astatin;176395]taban olsun bence :Düüü:o:(:D::::cool:[/quote]
tabana kuvvet diyorsun yani :D::::p
[quote=TÜRKOĞLU;176397]tabana kuvvet diyorsun yani :D::::p[/quote]
aşağa yukarı:..::..: pambık, ördeğin mor olanından daha doğrusu mor renge gelmiş ördek etinden "diskinirim"...ya sen.dng
64.100 den kısaları fulledim.. eur/usd nin tepik yapma ihtimaline inat..:..:
[QUOTE=Cerphin;176399]64.100 den kısaları fulledim.. eur/usd nin tepik yapma ihtimaline inat..:..:[/QUOTE]
dua edin kendimi tutuyorum kısalmıyorum yoksa bıtane shortcu kalmazdı pıyasada hepsını keserlerdı sımdıye kadar benle birlikte :) sabretmeyi ogrenıyorum pozsuzda guzel hayat :P
[quote=Cerphin;176399]64.100 den [B]kısaları fulledim[/B].. eur/usd nin tepik yapma ihtimaline inat..:..:[/quote]
Ay akşamdan ışıktır yaylalar yaylalar
[B]Yüküm şimşir kaşıktır[/B] dilo dilo yaylalar...
Komşu kızını zapteyle yaylalar yaylalar
Bizim oğlan aşıktır dilo dilo yaylalar....:::
.lelele.lelele.lelele
Günaydınnlarrrr........
[quote=Astatin;176398]aşağa yukarı:..::..: pambık, ördeğin mor olanından daha doğrusu mor renge gelmiş ördek etinden "diskinirim"...ya sen.dng[/quote]
ne diyon la sabah sabah?gözlerim kapanıyor...gaçta yattım biliyon nu? sabah 06:00 idi yattığım...09:00 da uyandık...uyhum var çok fena...şipreli konuşma annamıyom...
[QUOTE=EMEKDAR;176401]Ay akşamdan ışıktır yaylalar yaylalar
[B]Yüküm şimşir kaşıktır[/B] dilo dilo yaylalar...
Komşu kızını zapteyle yaylalar yaylalar
Bizim oğlan aşıktır dilo dilo yaylalar....:::
.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
Ay akşamdan aşta gel.. yaylalar yaylalar
shortla:..: yola düşte gel.. dilo dilo yaylalar
Eğer [COLOR="Red"]PELAM[/COLOR] koymazsa.. yaylalar yaylalar
Vicdanan danışta gel.. dilo dilo yaylalar
:::::::::.lelele.lelele
ben size dedim bu piyasada OCAK ayı başlayana kadar daha yaprak kımıldamaz.geçen yıl aralık 15 sonrasının kopyası resmen.yabancılar çekildi veya çekiliyor noel geldi...coni kendini aleme,alkole,şaraba verdi...araki bulasın şindi coniyi...kimbilir hangi meyhanede demleniyor :D
vobda poz yok... uuyzlaştı iyice piyasa .. goldda kısayım oda uyuz gerçi ehuehue:D:D:D
gökhan bu türküyü her sabah söylüyordur şimdi emekdar.. ama aşağıdaki gibi söylüyordur kesin..:)
uçar burası.. oha yaylalar oha yaylalar..
çöker burası.. oha yaylalar oha yaylalar..
::::::::::..::..::..:
selçuklu patronaj,
7280/112 kaldıraçla EURUSD de de keşke şort yapsaydım diyorum..sen ne diyosun :)
yahu bu avatarı sevdim ben ha... beni daha iyi yansıtıyo...göbekli, kel, çok pis yan bakıyor, şan şöhret madalya gırla, e cosefin de var....dng
bu dabiki bu birtanem