-
RUSYA'NINALTINREZERVLERI 1 ARALIK ITIBARIYLA YILBASINA GORE YUZDE 20 ARTISLA 19.7 MILYON ONS OLDU
RUSYA'NINALTINREZERVLERI 1 ARALIK ITIBARIYLA YILBASINA GORE YUZDE 20 ARTISLA 19.7 MILYON ONS OLDU
-MATRIKS-
abavv bu altın fena fırlayabılır herkes altın manyagı olmus ... bı sure ızlemekte fayda var bu altını..
-
unlu Turk gurubu REYTING izleyiniz
[url]http://www.youtube.com/watch?v=V3WKryicUos[/url]
-
[QUOTE=Astatin;176408]selçuklu patronaj,
7280/112 kaldıraçla EURUSD de de keşke şort yapsaydım diyorum..sen ne diyosun :)
yahu bu avatarı sevdim ben ha... beni daha iyi yansıtıyo...göbekli, kel, çok pis yan bakıyor, şan şöhret madalya gırla, e cosefin de var....dng
bu dabiki bu birtanem[/QUOTE]
avatar iyi olmuş patron yakışmış bencede .. . hayırlı uğurlu olsun .. :D
-
Merhaba forumun güzel insanları!
Shortçu arkadaşlar kızmasın ama bana göre hedef 64775!... 64100 den alım yaptım 725'ede satışı Kodum! Hayrolsun bakalım!
-
oy kullanmayanlar oylarını kullansınlar yarın kapanacak anket .. tahmini tutana benden helva .. eheuhehue :::
[url]http://www.voborsa.com/forum/2009-aralik-uzlasma-tahmininiz-t5291.html?p=176387#post176387[/url]
-
Dolar long garanti duruyore,1.5250 den uykuluyken aldım, ha bire çıkıyore, buna karşılık bir tane ek kısa 30 kontrat yaptık 64000, hemen zarare, bu durumda ikisinden biri gerçek, ya dolare, ya borsa, dolar rallide bir kaç gündür ve bunu 2 ay önceden yazmaya başladık ancak parformansı düşük, bugün hızlanabilir, öyleyse yalan borsa, dax tan belli bir kaç gündür fdji ye rağmen, düşüşte veya yükselişte a normal, sanırım Hanslara yukarıdan satıyorlar, bizdede böyle bir görüntü var spotta, dağıtım yani, diturbation ve coni de öyle, 90 + lar oynanıyor, bu maçın galibi belli,yeni maç.lara bakmak en güzeli, gözler hakemde, kulak düdükte, poz almak beyhude,......
-
sanki yukari bir direk cikacaklar.sabah sazan aga cikar demisti.
-
rast gele arkadaşlar,iyi seanslar !
-
[quote=indregandi;176414]Dolar long garanti duruyore,1.5250 den uykuluyken aldım, ha bire çıkıyore, buna karşılık bir tane ek kısa 30 kontrat yaptık 64000, hemen zarare, bu durumda ikisinden biri gerçek, ya dolare, ya borsa, dolar rallide bir kaç gündür ve bunu 2 ay önceden yazmaya başladık ancak parformansı düşük, bugün hızlanabilir, öyleyse yalan borsa, dax tan belli bir kaç gündür fdji ye rağmen, düşüşte veya yükselişte a normal, sanırım Hanslara yukarıdan satıyorlar, bizdede böyle bir görüntü var spotta, dağıtım yani, diturbation ve coni de öyle, 90 + lar oynanıyor, bu maçın galibi belli,yeni maç.lara bakmak en güzeli, gözler hakemde, kulak düdükte, poz almak beyhude,......[/quote]
yahu benim bildiğim indragandi, feylezof dadında, dünya malında çok gözü olmayan eyle mülayim bir şeydi..sen varyemez amca gibisin ha..hiç indra ya benzemiyon....bir de mahatma gandhi vardı..birde rajiv gandhi vardı..hey gidi günler hey.. hay canına yandığım yıllar, hay lafına gandhığım cosefin..
aaaaa bu arada cosefin (josephin) le cerphin de kafiyeli ha....:::
-
[QUOTE=Cerphin;176407]gökhan bu türküyü her sabah söylüyordur şimdi emekdar.. ama aşağıdaki gibi söylüyordur kesin..:)
uçar burası.. oha yaylalar oha yaylalar..
çöker burası.. oha yaylalar oha yaylalar..
::::::::::..::..::..:[/QUOTE]
yaylalar kalktı artık söylenmiyor :::
-
150 den öptüm deyyusu...350 puvanı cebe kodum...alttan almaya calışıcagım....
-
[quote=AMON RA;176412]Merhaba forumun güzel insanları!
Shortçu arkadaşlar kızmasın ama bana göre hedef 64775!... 64100 den alım yaptım 725'ede satışı Kodum! Hayrolsun bakalım![/quote]
Güzel kalpli dostum,
Kim kime niçin kızsınki,kimse kimsenin zararını karşılamıyor,kazandığınıda kimseyle paylaşmıyor...
Piyasa bu,her yönede önü açık...
Herkese pozları hayırlı olsun...:cool: