[QUOTE=enorton;176420]yaylalar kalktı artık söylenmiyor :::[/QUOTE]
Her Türk Asker Doğar
Ne Mutlu türküm Diyene
Vatan Sana Canım Feda
vs vs söyleneiyordu geçen yıl.
Printable View
[QUOTE=enorton;176420]yaylalar kalktı artık söylenmiyor :::[/QUOTE]
Her Türk Asker Doğar
Ne Mutlu türküm Diyene
Vatan Sana Canım Feda
vs vs söyleneiyordu geçen yıl.
[quote=Astatin;176419]yahu benim bildiğim indragandi, feylezof dadında, dünya malında çok gözü olmayan eyle mülayim bir şeydi..sen varyemez amca gibisin ha..hiç indra ya benzemiyon....bir de mahatma gandhi vardı..birde rajiv gandhi vardı..hey gidi günler hey.. hay canına yandığım yıllar, hay lafına gandhığım cosefin..
aaaaa bu arada cosefin (josephin) le cerphin de kafiyeli ha....:::[/quote]
Senin bonaparte gibi bu astitat, o da savaş manyağıydı, benimki gandinin indireni o anlamda değişik bir gandi türü, senin bonaparte gibi hızlı trader asti,.....
filatos bu arada... bi tarafdan nickler üzerine deneysel çalışmalar yaparken öbür tarafda ekrana bakamadık..oysaki sistem alda. ahahahaaahah üwwwwww
bugün açılan kısalar 100 puan zararına stop oldu üüwww
enorton naaptın test işi bitti mi? yoksa sen mi bittin? :::
tavan olur..SAZAN gol olur...
piyasada bi poz kapamaya zorlama var gorunuyo :) shortcuları sıkıstırıyolar ama baskı yapmıyolar garıp.. benım bıldıgım aga burdan basıp yukarı dogru 5 saat shortcuları dıken ustunde tutar cogunu kapattırırdı sımdılık buralarda takılıyo... yada ben girmedim piyasaya diye iştahı yok , morali bozuk..:::::::::
250 cort cöker burası...he he
KUIN graliçe, yarım pabucumu gönderdim kargoynan...emortım, kargo minibüsüne çarpmazsa sizin oralarda, 1 saat içinde elinde olur..üwww
sn Turk oglunun gecenyil aralik ayi grafigini gorunce aradaki benzesme tipa tip ayni deyip sabahdan uzun oldum.
[quote=VOBiX;176423]Her Türk Asker Doğar
Ne Mutlu türküm Diyene
Vatan Sana Canım Feda
vs vs söyleneiyordu geçen yıl.[/quote]
pim çek bomba at var birde,yalnız komando kararı makbuldür :)
[QUOTE=VOBiX;176423]Her Türk Asker Doğar
Ne Mutlu türküm Diyene
Vatan Sana Canım Feda
vs vs söyleneiyordu geçen yıl.[/QUOTE]
bunlar yuruyuş soylemleri , yaylalar şarkısı yerine komando marşı , türküsü gibi bişey vardı koşarken söylenen.. gecen senelerde daha cok kullanılan , çok eğlenceli geyik bi marştır üzerine doktora tezi yazılacak kadar uçuk bişey :)
yarin elini g3 gibi tutan bi askerden bahseder :) nette bol miktarda bulunur bunun kamera kayıtları.. bize komando okulunda çok söyletirlerdi ama gülmekten söyleyemezdik bi türlü..