-
[quote=tutku;176435]sn Turk oglunun gecenyil aralik ayi grafigini gorunce aradaki benzesme tipa tip ayni deyip sabahdan uzun oldum.[/quote]
yanlız o grafları ben piyasa yukarı kopacak beklentisiyle koymadım.bunu yazdım ama tekrar belirteyim...evet geçen yılda böyle sıkışmışız ve bu sıkışma yukarı yönde kırılmış hemen OCAK 2009 başında.ama belli olmaz belki bu sene aşağı yönde kırılır...belki yine yukarı...
zarar edersen sonna benden bilme kardeş...sadece dikkatimi çekti onu gösterdim...
inşallah gönlüne göre olur!
-
60 dk ve altı periyotlarda ortalamalar 64 bin seviyesinde toplandı.
cuma kapanışı ( 63825 ) ve 60 dk lık son dip ( 63550 ) aşağı geçilmediği sürece long kalınabilir bence..
-
Flat, bu hafta artık borsa düşünmüyorum, dolardan devam,
-
[quote=YAVUZHAN;176436]pim çek bomba at var birde,yalnız komando kararı makbuldür :)[/quote]
,biz onun remixini yapmıştık... pim pim çek çek bomba bomba at at pim pim çek çek bomba bomba at at, diyerek kısık sesle topluca 1/2 mevcut söylenir.... sonra tüm bölük pim çek bomba at pim çek bomba at der... sonra duyan binbaşı nın ettiği küfrü hiç söylemeyeyim
-
[quote=TÜRKOĞLU;176438]yanlız o grafları ben piyasa yukarı kopacak beklentisiyle koymadım.bunu yazdım ama tekrar belirteyim...evet geçen yılda böyle sıkışmışız ve bu sıkışma yukarı yönde kırılmış hemen OCAK 2009 başında.ama belli olmaz belki bu sene aşağı yönde kırılır...belki yine yukarı...
zarar edersen sonna benden bilme kardeş...sadece dikkatimi çekti onu gösterdim...
inşallah gönlüne göre olur![/quote]
Lem birde nickin Türkoğlu h..sen meksikaoğlu sun bence... EL TIRSO:..::..:
-
en iyisi bugün hiç işlem yapmamak sanırım..
-
[quote=Astatin;176442]Lem birde nickin Türkoğlu h..sen meksikaoğlu sun bence... EL TIRSO:..::..:[/quote]
ne tırsosu ya...adamın canı yanar sonna içimize oturur...neyine tırscam lem...yatırım danışmanı olan sensin :..:
EL ASTİK seni hahahahahahahha.şekilden şekile girip durma lem hayata karşı net bir duruşun olsun.:::
arap şeyhi EL ASTİK :..:
-
dow perşembe günü saat 20:00 de kapanacakmış.cumada kapalı tabi..
-
[QUOTE=Kennym;176437]bunlar yuruyuş soylemleri , yaylalar şarkısı yerine komando marşı , türküsü gibi bişey vardı koşarken söylenen.. gecen senelerde daha cok kullanılan , çok eğlenceli geyik bi marştır üzerine doktora tezi yazılacak kadar uçuk bişey :)
yarin elini g3 gibi tutan bi askerden bahseder :) nette bol miktarda bulunur bunun kamera kayıtları.. bize komando okulunda çok söyletirlerdi ama gülmekten söyleyemezdik bi türlü..[/QUOTE]
Ben personel sınıfındaydım. Geri hizmette. Komandoluk öğretmediler bize.
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176438]yanlız o grafları ben piyasa yukarı kopacak beklentisiyle koymadım.bunu yazdım ama tekrar belirteyim...evet geçen yılda böyle sıkışmışız ve bu sıkışma yukarı yönde kırılmış hemen OCAK 2009 başında.ama belli olmaz belki bu sene aşağı yönde kırılır...belki yine yukarı...
inşallah gönlüne göre olur![/QUOTE]ben ocağın ilk haftası bu borsalara gömerler diye düşünüyorum kaç yıldır aynı muahbet Kasımı eksi Aralık ayını art kapat. Ocağın ilk haftası göm.
-
bence gol olur .. altında flatledim ..
-
[quote=VOBiX;176447]ben ocağın ilk haftası bu borsalara gömerler diye düşünüyorum kaç yıldır aynı muahbet Kasımı eksi Aralık ayını art kapat. Ocağın ilk haftası göm.[/quote]
geçen sene OCAK ilk haftası 4.000 puanlık yukarı çıkış gelmiş oldukça dik bir açıyla ve hemen akabinde 8.000 puanlık bir düşüş yine oldukça iyi bir eğimle...
bakalım bu sene ne yapacaklar?