teorik fiyattan işlem görüyoruz halen..
spot diri duruyor..
sağ gösterip sol vurmak serbest tabiki :)
Printable View
teorik fiyattan işlem görüyoruz halen..
spot diri duruyor..
sağ gösterip sol vurmak serbest tabiki :)
250 flat oynamıyorum....he he
İyice tozuttular, niyetin bozuk oluşu geçen haftadan belliydi, artık vadede son 3 -4 güne bakarız,
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176449]geçen sene OCAK ilk haftası 4.000 puanlık yukarı çıkış gelmiş oldukça dik bir açıyla ve hemen akabinde 8.000 puanlık bir düşüş yine oldukça iyi bir eğimle...
bakalım bu sene ne yapacaklar?[/QUOTE]
Pambık adını değiştirip özüne dönmüşün iyi olmuş YAKIŞMIŞ! +.
GFC yine bi sağda bi solda..
nette bi numarası yok.
tavan şart..ehuheuehueheue
[QUOTE=Astatin;176455]tavan şart..ehuheuehueheue[/QUOTE]
bencede .. .brv.brv
[quote=AMON RA;176453]Pambık adını değiştirip özüne dönmüşün iyi olmuş YAKIŞMIŞ! +.[/quote]
ne yakışmış hiç de olmamış bence..ben PAMBIK demeye devam edeceğim..sana AMAN RA demeye devam edeceğim gibi:..:
[QUOTE=VOBiX;176423]Her Türk Asker Doğar
Ne Mutlu türküm Diyene
Vatan Sana Canım Feda
vs vs söyleneiyordu geçen yıl.[/QUOTE]
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Her şey vatan için
sağ sol sağ sol
Bir ki bir ki, bir ki üç dört bir ki üç dört vs..
:)
[quote=TÜRKOĞLU;176444]ne tırsosu ya...adamın canı yanar sonna içimize oturur...neyine tırscam lem...yatırım danışmanı olan sensin :..:
EL ASTİK seni hahahahahahahha.şekilden şekile girip durma lem hayata karşı net bir duruşun olsun.:::
arap şeyhi [COLOR=red]EL ASTİK[/COLOR] :..:[/quote]
:D:D teknik puan 9/10..akıllıca..
:))):))) artistik puan ise 6/10...sebep sonuç ilişkisi zayıf... ne lastiği bambık, elastiğimi, tavuk lastiğimi, lastik değil mermer ula mermer:D:D:D
yatırım danışmanı mı!!! ben mi...aman diyem Allah korusun..başkasının parası ile alakdar olmak duble stresli bir iş olmalı..uzak durudn benden..bırrrr... o tip adamların sonu hep "batırım danışmanlığı" olur...:D
gol olur bence ...
asti ne diyorsun SHORT yapılır mı buradan? :D
tgg ne diyor,multipırasa ne diyor hepsinden önemlisi sen ne diyorsun asti? :D
senin sistemin adı bunnan sonna multipırasa :::