efg nin 2954 kontratlık özel emri geçti ve apsd - 9500 e yükseldi..
Printable View
efg nin 2954 kontratlık özel emri geçti ve apsd - 9500 e yükseldi..
[quote=TÜRKOĞLU;176461]asti ne diyorsun SHORT yapılır mı buradan? :D
tgg ne diyor,multipırasa ne diyor hepsinden önemlisi sen ne diyorsun asti? :D
senin sistemin adı bunnan sonna multipırasa :::[/quote]
sabh dedimya lowww.alda....satta olan 1 dene vade yok **.... belkide sırf bu yüzden sat zamanı olabilir:..::..:
bu sesler vadelinin 70 bin hedefinin ayak seslerimi?
[quote=Astatin;176463]sabh dedimya lowww.alda....satta olan 1 dene vade yok **.... [B]belkide sırf bu yüzden sat zamanı olabilir[/B]:..::..:[/quote]
sabah dediğin sabahta kaldı...sabah mı kaldı lem?öğle paydosu gelmiş...:..:
eeet bu şekilde olabilir...tüm sistemler AL ise SHORT yapmak düşünülebilir tabii.ben biraz düşüniym,karar verince sana haber veririm :..:
[quote=TÜRKOĞLU;176465]sabah dediğin sabahta kaldı...sabah mı kaldı lem?öğle paydosu gelmiş...:..:
eeet bu şekilde olabilir...tüm sistemler AL ise SHORT yapmak düşünülebilir tabii.ben biraz düşüniym,karar verince sana haber veririm :..:[/quote]
pazartesileri ben zaman bilmem...asabiyim...ne zihinsel ne fiziksel ne kimyasal ne hormonal nede diplomatik balansım dengede olmaz...
sen düşün, sonucunu bana hber ver..artık o anki ruh halim neyse ona göre bir yanıt patlatırık...pambıkkkk..şunun tüylerine bak....:cool: gırlaşmış vahşi
bugün uzunlamak yada kısalamak yerine izlemek daha zevkli olacak
Buyrun, Astatin Art Works....Kısaca AAW...İngilizcada ne şirin harika manasına gelen ünlemdir aynı zamanda....
Bir adet post-modern, çocuk felci geçirmiş TOBO ve bir adet düşük belli Fincan Kulp formasyonu..Hedef çok net..feza...
(TOBO düşüş sonu formasyondur burdaki tobo olamaz diyen ilk arkadaşa, 2009 SAF ALTIN ödülünü vereceğim..Saf olan altın değil, bu yorumu yapan kişi olcak...ehuheueheue
[IMG]http://i49.tinypic.com/20acrrk.jpg[/IMG]
bugün nöbetçi yok galiba sakin sakin izleyelim bari
gün içi eksi görür +1000 kapatırız, yada hiöç eksi görmez +1500 kapatırız..veya marduk erken düşer, kapatamayız, yani kapanırda biz göremeyiz.. yukardaki AAW çalışmama en az 8 teşekkür olmazsa küserim, "felsefenin sefaleti" dadunda ağır eleştiriler yazmaya başlarım, sanatçıyı yaşatan alkışlardır...ehuehueheueueueuheu...AAW, AAW...
cosephin sana söylüyorum cemali sen anla..ahuheeuueh
Bana föerbahı bulun!!!!!!!!!!!
asti TGG ne durumda?
asti TGG yi gaça satıyon?
[URL=http://img683.imageshack.us/i/79240044.jpg/][IMG]http://img683.imageshack.us/img683/2642/79240044.jpg[/IMG][/URL]
Bu haftalık graf, kanallar belli, kısa vadeli düşüş terendi çizgisinin, kırılışı sonrasında oluşan ters üçgene dikkat, bu her geçen gün iki yöndede birbirinden uzaklaşıyor, bunun üstü 67500 altı 57500 arasında normal piyasalar için olmalı, ama tahminim yatay yukarı gelişecek bir piyasa olacak ve çıkış olsa dahi, tahminim hızlı olacak ve hızlı geri gelecek şekilde syredecek , ahanda graf,...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176471]asti TGG ne durumda?
[COLOR="Red"]asti TGG yi gaça satıyon?[/COLOR][/QUOTE]
1 adet şorta:..: karşılık veriyormuş TGG yi asti..:::