[QUOTE=TÜRKOĞLU;176485]cık...[/QUOTE]
Vay *.* tam da 120 dk cillop gibi sistem bulmuştum ::: MOST da yalan oldu *.*
Printable View
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176485]cık...[/QUOTE]
Vay *.* tam da 120 dk cillop gibi sistem bulmuştum ::: MOST da yalan oldu *.*
astiiii..naberr..sıkıcı yuawww..resesyon bitmiş.abdde..reseseyon var dedikleri gün..geçensene kasım.. ilk dibi yapmıştıkk...
[quote=enorton;176486]Vay *.* tam da 120 dk cillop gibi sistem bulmuştum ::: [B]MOST da yalan oldu[/B] *.*[/quote]
neler olmadıki? boşuna mı yalan dünya demişler? :::
yalan dünya
herşey yalan
MOST ta yalan
tostta yalan
:..::..::..::..::..:
[quote=QUEEN;176487]astiiii..naberr..sıkıcı yuawww..resesyon bitmiş.abdde..reseseyon var dedikleri gün..geçensene kasım.. ilk dibi yapmıştıkk...[/quote]
he be guin graliçe..gönderdim pabucu:D:D şimdi reseyondan kesin çıktık derler tepemi yaparız diyon...KUINNN graliçe......................
[url]http://www.dailymotion.com/video/x5k43a_andrea-bocelli-sarah-brightmantime_music[/url]
[quote=TÜRKOĞLU;176489]neler olmadıki? boşuna mı yalan dünya demişler? :::
yalan dünya
herşey yalan
MOST ta yalan
tostta yalan
:..::..::..::..::..:[/quote]
bencede... DOST, POST, HOST gibi türevleri üretilebilir ama forum parazitleri için Hellim Fairgirl'ün HOŞT indikatörü yazması lazım:::::::::
64400 yeresınden shortos hedefım 250-300 pıvan emme istopum cok yakın....
[QUOTE=Astatin;176490]he be guin graliçe..gönderdim pabucu:D:D şimdi reseyondan kesin çıktık derler tepemi yaparız diyon...KUINNN graliçe......................[/QUOTE]
resesyona girişi gördükde.. çıkışı bilmiyorm.:::.olabilirmi diye aklıma geldi..:rolleyes:
pis alacaklar kanaatimce... aralık uzlaşma tahminimi gördüydünüz dimi selçuklu patronun anketinde...
[quote=QUEEN;176494]resesyona girişi gördükde.. çıkışı bilmiyorm.:::.olabilirmi diye aklıma geldi..:rolleyes:[/quote]
yaff resmi oalrak abd resesyondan çıhtıya gız..iki dönem üstü üste negatif büyümeye resesyon, pozitif büyümeye ise reseyondan çıkış diyo bunlar...::::::
[QUOTE=Astatin;176496]yaff resmi oalrak abd resesyondan çıhtıya gız..iki dönem üstü üste negatif büyümeye resesyon, pozitif büyümeye ise reseyondan çıkış diyo bunlar...::::::[/QUOTE]
len..bugün ilan edildi..
[QUOTE=Astatin;176495]pis alacaklar kanaatimce... aralık uzlaşma tahminimi gördüydünüz dimi selçuklu patronun anketinde...[/QUOTE]
cıkk mümkünatı yok.. bjk şampiyon olur:..: ama uzlaşma 65.000 üstünde olabilemez..