-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176512]abi mesele 2 yılda 60.000 puanı değil evet karlılığıda düşük fakat daha önemlisi peşpeşe zararlı tradeler nalları diktiriyor.
istediğin kadar opt et...
[/QUOTE]
Yaw ben daha opt bile yapmadım, normal çalıştırınca bile benim emektar laptop sıyırdı kafayı :::
-15.000 dayanılmaz ama -8000 e kadar dayanabilirim...
-
[quote=fXci;176510]yuaw [B]gandirindi[/B] abeyim ::: 525 gördü seninkileri almadımı namıssız pela[/quote]
Yav bu bizim galın slov ayular noldu, sesleri çıkmıyore,....
-
[QUOTE=enorton;176524]Yaw ben daha opt bile yapmadım, normal çalıştırınca bile benim emektar laptop sıyırdı kafayı :::
-15.000 dayanılmaz ama -8000 e kadar dayanabilirim...[/QUOTE]
2008 yılı geri gelemdikçe daha çok tımalatır sistemelr .dng
Bu sebplen az işlem yaptıtp yatyada en az hasarla sıyıran sstem arayışındayım.
-
[quote=VOBiX;176526]2008 yılı geri gelemdikçe daha çok tımalatır sistemelr .dng
Bu sebplen az işlem yaptıtp yatyada en az hasarla sıyıran sstem arayışındayım.[/quote]
bende kutsal hazine arayışındayım:..::..::..: bak MOST az işlem yaptırıyormuş..daha ne istiyon...
-
-
[QUOTE=VOBiX;176526]2008 yılı geri gelemdikçe daha çok tımalatır sistemelr .dng
Bu sebplen az işlem yaptıtp yatyada en az hasarla sıyıran sstem arayışındayım.[/QUOTE]
Az işlem yaptıran, terste kalmayan, her ayı karda kapayan, mümkünse saatlik, ve ayda ortalama 4000-5000 getiren bir sistem bulursan ben talibim, şimdiden söyleyeyim :::
-
[quote=enorton;176524]Yaw ben daha opt bile yapmadım, normal çalıştırınca bile benim emektar laptop sıyırdı kafayı :::
-15.000 dayanılmaz ama -8000 e kadar dayanabilirim...[/quote]
eeet korkunç kasıyor MS i...mehmet.ferit abi demiş ya zaten 1 parametresi 10/15 dk sürer diye.1 tek ihtimali test etmesi 20 dk kadar sürüyor.
ben sadece uzun vadede 5 dk ne yapmış bir görmek istedim,göreceğimide gördüm...
konuşuyoruz ama enorton -8.000 çok ağır bir zarar.dayanılır dayanılmaz o ayrı.ama çok ağır...-13/15.000 leri hiç söyleme zaten...
-
size bir soru.. coniler, crismıs öncesi ralli yapabilirler mi sizce ?
-
çeyrek biletler tükenmek üzereymiş **
-
[quote=Cerphin;176531]size bir soru.. coniler, crismıs öncesi ralli yapabilirler mi sizce ?[/quote]
Shrt duromu tekrar geliyore bunlar, ben son durum 100 long, 525 shrt bekliyom,
-
new high on the way? for selçuklu boss
-
[quote=Cerphin;176531]size bir soru.. coniler, crismıs öncesi ralli yapabilirler mi sizce ?[/quote]
yerli coniler yaparlar.:)