500 de örekeler bekliyor gelirse...he he
Printable View
500 de örekeler bekliyor gelirse...he he
:D:D[quote=Cerphin;176498]cıkk mümkünatı yok.. [COLOR=red]bjk şampiyon olur[/COLOR]:..: ama uzlaşma 65.000 üstünde olabilemez..[/quote]
[quote=Astatin;176501]yufff yaaa.. o ne bçin koşul, endeks adammı öldürdü... BJK şampiyon olursa bu endeks 1000000 bile olur...:..::..::..: hatta anjo yu ben geçen hafta terk ettim olur....ehuheuheueheue:D[/quote]
[quote=Astatin;176503]Çok iyi espri bu cümle.dng.dng.dng.lelele.lelele.lelele
[COLOR=red]emortım, pambık[/COLOR] nirdesiniz....:..::..::..::..:[/quote]
delikanlı çarşı nerdesinz honey....:D:D:D
[quote=Astatin;176537]:D:D
delikanlı çarşı nerdesinz [B]honey[/B]....:D:D:D[/quote]
tell us about money! :D:D:D:D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176530]eeet korkunç kasıyor MS i...mehmet.ferit abi demiş ya zaten 1 parametresi 10/15 dk sürer diye.1 tek ihtimali test etmesi 20 dk kadar sürüyor.
ben sadece uzun vadede 5 dk ne yapmış bir görmek istedim,göreceğimide gördüm...
konuşuyoruz ama enorton -8.000 çok ağır bir zarar.dayanılır dayanılmaz o ayrı.ama çok ağır...-13/15.000 leri hiç söyleme zaten...[/QUOTE]
Şimdi ben hiç opt yapmadan default değerlerle çalıştırdım ve en büyük zararlar geçen yıl eylül ve ekim aylarında gelmiş...
Eylül -2000, ekim -5000 :( İki ayda -7000 korkunç tabiki... Kasımda 12000 yapmış ama dayanabilirsen... Bunun nedeni de eylül ve ekim aylarında %2 den büyük gapların oluşu, bu gaplar mahvetmiş... Tabi bundan sonra da yine bu gaplar olacaktır... Formulun bu haliyle opt yapmanın imkanı yok...
gol olur bence .. bjk şampiyon olur ... bull market abi nerdesin ? bi analiz alsak :o
ne güzel indik deelmi,
67500 ne zaman görürüz acaba? bir haber yetermi acaba?
[quote=TÜRKOĞLU;176538]tell us about money! :D:D:D:D[/quote]
hımmm..ayda ortalama 5000 puan yapsın, hiçbir ay eksiye geçmemiş olsun..en fazla %2 haşırdatsın..poz başına ortalama haşrdatma %1 olsun...poz başına ortalama kazenç %2.5 olsun ... getiri eğrisi zıpkın gibi olsun..dip/tepeye göre ortalama poz değiştirme marjı %0.8 olsun...... yeter mi beyle bişey sağa....suyundan da olsun
:D:D
[QUOTE=Astatin;176537]:D:D
delikanlı çarşı nerdesinz honey....:D:D:D[/QUOTE]
biz objektif taraftarız.. yeri gelir kendi takımımızı eleştiririz..:)))
ama sizlere laf söyletmeyiz...boks..boks. pabucumun kralları sizi..:D.kom
[quote=enorton;176539]Şimdi ben hiç opt yapmadan default değerlerle çalıştırdım ve en büyük zararlar geçen yıl eylül ve ekim aylarında gelmiş...
Eylül -2000, ekim -5000 :( İki ayda -7000 korkunç tabiki... Kasımda 12000 yapmış ama dayanabilirsen... Bunun nedeni de eylül ve ekim aylarında %2 den büyük gapların oluşu, bu gaplar mahvetmiş... Tabi bundan sonra da yine bu gaplar olacaktır... Formulun bu haliyle opt yapmanın imkanı yok...[/quote]
5 dk lıkta misal 131.000 puana ulaşmış 25 ağustos 2009 da ve oradan aşağı...16 kasım 2009 da taaaa 117.000 puanda durabilmiş...-14.000 puan kar-zarar derken yaklaşık 2,5 ayda geriye dönüp baktığında (hala sermayen kaldıysa) -14.000 puan içeridesin.yani merdivenden yuvarlanmış kafayı gözü patlatmış MOST...
[quote=Cerphin;176544]biz [COLOR=red]objektif[/COLOR] taraftarız.. yeri gelir kendi takımımızı eleştiririz..:)))
ama sizlere laf söyletmeyiz...boks..boks. pabucumun kralları sizi..:D.kom[/quote]
objection overruled.kom.kom.kom
bu zamanda pabuç pahalı pabuc kıymetli, ee pabuc gralıda kıymetli...:D:D
[QUOTE=enorton;176539]Şimdi ben hiç opt yapmadan default değerlerle çalıştırdım ve en büyük zararlar geçen yıl eylül ve ekim aylarında gelmiş...
Eylül -2000, ekim -5000 :( İki ayda -7000 korkunç tabiki... Kasımda 12000 yapmış ama dayanabilirsen... Bunun nedeni de eylül ve ekim aylarında %2 den büyük gapların oluşu, bu gaplar mahvetmiş... Tabi bundan sonra da yine bu gaplar olacaktır... Formulun bu haliyle opt yapmanın imkanı yok...[/QUOTE]
yada hiç gapa girmicen:)