[quote=indregandi;176541]ne güzel indik deelmi,[/quote]
+100 deki ind hareketi güclü alım mı? yoksa zorla yukarda tutma mı? açıklarsan sevinirim
Printable View
[quote=indregandi;176541]ne güzel indik deelmi,[/quote]
+100 deki ind hareketi güclü alım mı? yoksa zorla yukarda tutma mı? açıklarsan sevinirim
My way on the highway... new high on the way....for selçuklu bossaj
susadım **... az bi waterlooo :)
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176545]5 dk lıkta misal 131.000 puana ulaşmış 25 ağustos 2009 da ve oradan aşağı...16 kasım 2009 da taaaa 117.000 puanda durabilmiş...-14.000 puan kar-zarar derken yaklaşık 2,5 ayda geriye dönüp baktığında (hala sermayen kaldıysa) -14.000 puan içeridesin.yani merdivenden yuvarlanmış kafayı gözü patlatmış MOST...[/QUOTE]
Abi hangi değerler o söylediğin??
[quote=negrolino;176542]67500 ne zaman görürüz acaba? bir haber yetermi acaba?[/quote]
Bu 67500 Haftalık yükseliş hedefi, zamana oynadıklarından yavaş gidiyorlar, ama illa görülürse, coni perşembe kapattığına göre, perşembe cuma müsait olur, her durumda çarşamba belli eder,
eeeet asti yeni güncel,updated,upgraded TGG raporundan bahset sen...başka bişeyden bahsetme.
senin görevin (eğer kabul edersen) sadece TGG den bahsetmek...:..:
bekliyoruk real time,intraday,online,naklen,canlı,anında,live,on air TGG yayınını :..:
mikrofon sende :..:
[QUOTE=Cerphin;176544]biz objektif taraftarız.. yeri gelir kendi takımımızı eleştiririz..:)))
ama sizlere laf söyletmeyiz...boks..boks. pabucumun kralları sizi..:D.kom[/QUOTE]
Ya Jerfin boşver cevap verme şurda 4-5 ay kaldı sezonun bitmesin, BJK şampiyon olunca kaçacak yer arayacak kendisi... :::
[quote=enorton;176554]Ya Jerfin boşver cevap verme şurda 4-5 ay kaldı sezonun bitmesin, BJK şampiyon olunca kaçacak yer arayacak kendisi... :::[/quote]
biz objektif taraftarız.. yeri gelir kendi takımımızı eleştiririz..:)))
ama sizlere laf söyletmeyiz...boks..boks. pabucumun kartalları sizi.kom.kom
(kızacaksan cerphine kız, cümleler onun..ehuheueu)
[quote=ordi;176548]+100 deki ind hareketi güclü alım mı? yoksa zorla yukarda tutma mı? açıklarsan sevinirim[/quote]
O trend gösterir, 10 sa on, 60 sa altmış, haftaysa hafta, benim sunduğum 10 luk, bu süre içinde iniş çiıkş yaşanır, o istifini bozmaz, hedefe doğru devam edr, kendi arasında her indikte olduğu gibi dinamikleri var, kolay tarafı dansöz olmaması, kfası yukarı ise yukarı, aşağı ise aşağı, ama diğer indiklerlede beraber kullanımı gerekli,
amon ra ne sinirleniyordur şindi hala sabah yazdığı 725 satışları gitmedi :D
[QUOTE=Astatin;176550]susadım **... az bi waterlooo :)[/QUOTE]
Sabahtan beri sualr kesik burada
su deyyip de beni kızdırma .dng
[quote=TÜRKOĞLU;176553]eeeet asti yeni güncel,updated,upgraded TGG raporundan bahset sen...başka bişeyden bahsetme.
senin görevin (eğer kabul [COLOR=red]edersen)[/COLOR] sadece TGG den bahsetmek...:..:
bekliyoruk real time,intraday,online,naklen,canlı,anında,live,on air TGG yayınını :..:
mikrofon sende :..:[/quote]
etmedim..:D ben sadece on the way yaynı yapıyorum..al-sat tavsiyesi snyal minyal spekülasyon titrasyon vibrasyon korelasyon indüksiyon endüktif reaktans ve hatta kapasitif reaktans bile yasak pamıhcığım...hatta sana su da yasak:D