bu xauuusd pis tepecek gibime geliyor .. ..
Printable View
bu xauuusd pis tepecek gibime geliyor .. ..
[quote=ordi;176548]+100 deki ind hareketi güclü alım mı? yoksa zorla yukarda tutma mı? açıklarsan sevinirim[/quote]
ilk çıkışı diğer indikler gibi dir,taki + 100 çıkana kadar, iki birimde genelde + 100 yapar, sonra orada kalır, aşağı bakar, ağa uzatırsa o da uzatır, 1 birim geç satışa döner,
[quote=VOBiX;176558]Sabahtan beri sualr kesik burada
su deyyip de beni kızdırma .dng[/quote]
[quote=Astatin;176559]etmedim..:D ben sadece on the way yaynı yapıyorum..al-sat tavsiyesi snyal minyal spekülasyon titrasyon vibrasyon korelasyon indüksiyon endüktif reaktans ve hatta kapasitif reaktans bile yasak pamıhcığım...hatta sana [COLOR=red]su[/COLOR] da yasak:D[/quote]
sana da SU yasak tokoba...
şş tokoba, sizin evin musluğu erikli tesislerinden kaçak hat çekimimi veya doğrudan şebekeye çengel mi attınız loo....depo leyin felan yokmu binada... yoksa SUDAN dan mı bildiriyorsun şu an.lelele
ASti senin sistede soru cevap bölümü açılmış... Şöyle ilginç bir soru sorsana :::
özellijle bugün [B]sanko clıneti [/B]arada bir [B]donan [/B]var mı...
BU mesala 60 lık futursuz un durumu,
[quote=enorton;176563]ASti senin sistede soru cevap bölümü açılmış... Şöyle ilginç bir soru sorsana :::[/quote]
la olur mu eyle şey? asti psiko mu? site adamın sitesi...kendi kendine niye soru sorsun enorton?::::::::::::
haaa anladım tamam...hareket olsun müşteri çeksin diyon...evet lem asti...bak bunu düşünemedik...:D:D:D
[quote=enorton;176563]ASti senin sistede soru cevap bölümü açılmış... Şöyle ilginç bir soru sorsana :::[/quote]
hay hay, hemen sorayım..hangisini sorayım::::::
1) BJK'nın şampiyon olma olasılığı nedir, hesapalr mısınız?
2) Binanın elektirk trafosuna güvercinler baya bir sıçmış, bir şey olur mu? (can barslan ın kulakları çınlasın)
3) Bana iyi bir sistem verir misiniz? Kendim için değil, Pambıh a vereceğim..
4) Eycesem acaba bayan mı?
5) Sizin sitenizi hacklemeyi düşünüyorum ne düşünürsünüz?
6) Kişisel reklam alıyomusunuz? Alıyosanız PABIH ın reklamını koymak istiyorum.. Zırlamayın, sistem sahibi olun..Asti SW Development Inc. hehehhe
7) Gitmek mi zor kalmak mı zor sizce?
8) Ben yumurta tavuk ikileminin çözümnü biliyorum siz biliyor musunuz?
9) Bir sistemin kaç yıl hatırı vardır?
10) sistemsensin.com domain adresi sizce iş yapar mı?
way**...daha çok soru yazarım ben..sen seç emortım..ben münasip bir lisanla sorarım
[quote=TÜRKOĞLU;176566]la olur mu eyle şey? asti psiko mu? site adamın sitesi...kendi kendine niye soru sorsun enorton?::::::::::::
haaa anladım tamam...hareket olsun müşteri çeksin diyon...evet lem asti...bak bunu düşünemedik...:D:D:D[/quote]
:))):))) pamıh..siteye zebil gibi sistem formülü yağıyo..rektifiye istiyolar..aralarında süperleri var..heheheh.. hiç bu açıdan düşünmedin deelmi...:D:D şirketimizin kontrol hissesi sende ama olandna bitenden haberin yok..tırt hissedarsın sen..ayakta uyuyon:D:D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176566]la olur mu eyle şey? asti psiko mu? site adamın sitesi...kendi kendine niye soru sorsun enorton?::::::::::::
haaa anladım tamam...hareket olsun müşteri çeksin diyon...evet lem asti...bak bunu düşünemedik...:D:D:D[/QUOTE]
Sorsun bir kaç soru [B]nolacah yaaaaaa :::[/B]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ibgj88oY3Hc[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=5F5uU5TexVs[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=u0EuHg4_gWI&NR=1[/url]
hissiyatım geldi..düşeceğiz..
[quote=Astatin;176567]hay hay, hemen sorayım..hangisini sorayım::::::
1) BJK'nın şampiyon olma olasılığı nedir, hesapalr mısınız?
2) Binanın elektirk trafosuna güvercinler baya bir sıçmış, bir şey olur mu? (can barslan ın kulakları çınlasın)
3) Bana iyi bir sistem verir misiniz? Kendim için değil, Pambıh a vereceğim..
4) Eycesem acaba bayan mı?
5) Sizin sitenizi hacklemeyi düşünüyorum ne düşünürsünüz?
6) Kişisel reklam alıyomusunuz? Alıyosanız PABIH ın reklamını koymak istiyorum.. Zırlamayın, sistem sahibi olun..Asti SW Development Inc. hehehhe
7) Gitmek mi zor kalmak mı zor sizce?
8) Ben yumurta tavuk ikileminin çözümnü biliyorum siz biliyor musunuz?
9) Bir sistemin kaç yıl hatırı vardır?
10) [B]sistemsenin.com[/B] domain adresi sizce iş yapar mı?
way**...daha çok soru yazarım ben..sen seç emortım..ben münasip bir lisanla sorarım[/quote]
hayır asti [B]sistemsensin.com[/B] daha eyi iş yapar...:..::..::..: