-
[quote=Astatin;176568]:))):))) pamıh..siteye zebil gibi sistem formülü yağıyo..rektifiye istiyolar..aralarında süperleri var..heheheh.. hiç bu açıdan düşünmedin deelmi...:D:D şirketimizin kontrol hissesi sende ama olandna bitenden haberin yok..tırt hissedarsın sen..ayakta uyuyon:D:D[/quote]
la ben o hisselere para verip almadım ki.doritostan çıktı la :D
-
[quote=TÜRKOĞLU;176571]hayır asti [B]sistemsensin.com[/B] daha eyi iş yapar...:..::..::..:[/quote]
bend eöyle yazdım..manipüle etme emsajlarımı..iyi alan adıymış ama alınmış..hatta şirketin adıymış bi dene.....:D amma şimdi bu yazım yanlışlığı aklıma bir şey getirdi..
[URL="http://www.palasenin**.com"]www.palasenin**.com[/URL] diye bir site açsak..orda böyle yumruk atmalı falan flaş oyunları koysak, millet akın eder ha....:D:D
-
-
-
[B]Abd genelkurmay baskanı oramıral mıke [/B]
mullen, ıran`ı nukleer sılah gelıstırmekten alıkoymak ıcın [B]askerı guc kullanma[/B]
secenegının olması gerektıgını, ancak bunun etkılerının sınırlı olabılecegını
soyledı.
Mullen, ulkesının rısklerı ve oncelıklerıyle ılgılı yıllık
degerlendırmesınde, sıyası aracların, bolgesel guvenlıgın saglanması acısından en
ıyı yol ve askerı gucun sınırlı etkılerının olacagına daır ınancının surdugunu
ıfade ettı.
Abd baskanı`nın askerı secenege basvurması halınde hazırlıklı olmaları
gerektıgını belırten mullen, ıran`ın ıc huzursuzlugunun, kararsız yonetımının,
terorızmı desteklemesının ve nukleer sılah edınme konusundakı kararlılıgının
kuresel ve bolgesel endıse olmayı surdurdugunu soyledı.
-aa-
|
-
valla var ya HeLLim sultan oyacak bizi...la ne geyik çevirdik...
asti benim domain altında bişeyler yapalım.site benden gerisi senden...:..::..:
kar paylaşımı elbetteki adil ve kardeşçe olacak.%90 bana %10 sana :::::::::
-
Sistem 375 ve altında shrt, bunun üzerinde long gerisini siz düşünün gari,
-
[quote=TÜRKOĞLU;176577]valla var ya HeLLim sultan oyacak bizi...la ne geyik çevirdik...
asti benim domain altında bişeyler yapalım.site benden gerisi senden...:..::..:
kar paylaşımı elbetteki adil ve kardeşçe olacak.%90 bana %10 sana :::::::::[/quote]
50-50 yaparan oranı iyi fikirlerim olabilir..normalde 50 yide kabul etmem ama domain'in iyiymiş...evet dersen planımı açıklayacam sana:cool:
-
ula PAMBUH işin gücün geyik.....yeni zirve kesin deyip VOB lamışda olayım..dönelim, 50-50 ortaklığa..kabul mu değilmi?
-
[quote=Astatin;176579]50-50 yaparan oranı iyi fikirlerim olabilir..normalde 50 yide kabul etmem ama domain'in iyiymiş...evet dersen planımı açıklayacam sana:cool:[/quote]
taam la gabıl!
ciddiyim...eğeer para kazandıracaksa bize niye olmasın? domain benden fikir senden...
yannız + birde sistem isterim taam mı?:..:
site para basarken bende bi yandan VOB tan basayım diyorum.biliyon ALLAH boş duran kulunu sevmez.pamıkta boş duran domaini sevmez :D:D:D
-
[quote=TÜRKOĞLU;176581]taam la gabıl!
ciddiyim...eğeer para kazandıracaksa bize niye olmasın? domain benden fikir senden...
yannız + [COLOR=red]birde sistem isterim taam[/COLOR] mı?:..:
site para basarekn bende bi yandan VOB tan basayım diyorum.biliyon ALLAH boş duran kulunu sevmez.pamıkta boş duran domaini sevmez :D:D:D[/quote]
isteee sorun değil..benden istemediğin sürece sorun yok.. şimdi plan şu..sendeki domain gayet parlakmış...ben 30-40 domain alıp senin domain altına park ettiriyorum... mail spam yağmuru falan yapıp siteleri duruyuryoruz...misal [URL="http://www.ucuzkiucuz.com"]www.ucuzkiucuz.com[/URL] da ikinci el ama taş gibi müzikçalarlar sadece 2 lira diyosun...millet saldırıyo tabi bu web sitelerine..bu domainlerin hepsi senin alana yönlendiriliyor... şimci sen bana senin pc nin IP sini veriyorsun.. ben iki ayrı site hazırlıyorum..biri senin makinan bağlandığında görünecek, pembe pancırlar, çiçek böcekler ve uydurma binlerce hit sayısı trafiği..sen bunları ağzın sulanarak burnunu ekrana dayanarak izleyecen... amma senin dışındaki kişiler bağlandığında, başka bir site görecekler.. sistem satışı, indikatör satışı, sinyal satışı, reçeteli yasak ilaç satışı, beyaz ticareti v.b. her bir rezil rüsfa iğrenç ne varsa o... ben 3 ayda voliyi vurup kaçacam..sonra sen domain ve şirket sahibi olarak ayvayı yiyeceksin..sanal imar bankası olayı yani..içerde artık bol bol dua edip ALLAH la hukukunuda düzeltirsin..nassı plan:D:D:D
-
[QUOTE=Astatin;176582]isteee sorun değil..benden istemediğin sürece sorun yok.. şimdi plan şu..sendeki domain gayet parlakmış...ben 30-40 domain alıp senin domain altına park ettiriyorum... mail spam yağmuru falan yapıp siteleri duruyuryoruz...misal [URL="http://www.ucuzkiucuz.com"]www.ucuzkiucuz.com[/URL] da ikinci el ama taş gibi müzikçalarlar sadece 2 lira diyosun...millet saldırıyo tabi bu web sitelerine..bu domainlerin hepsi senin alana yönlendiriliyor... şimci sen bana senin pc nin IP sini veriyorsun.. ben iki ayrı site hazırlıyorum..biri senin makinan bağlandığında görünecek, pembe pancırlar, çiçek böcekler ve uydurma binlerce hit sayısı trafiği..sen bunları ağzın sulanarak burnunu ekrana dayanarak izleyecen... amma senin dışındaki kişiler bağlandığında, başka bir site görecekler.. sistem satışı, indikatör satışı, sinyal satışı, reçeteli yasak ilaç satışı, beyaz ticareti v.b. her bir rezil rüsfa iğrenç ne varsa o... ben 3 ayda voliyi vurup kaçacam..sonra sen domain ve şirket sahibi olarak ayvayı yiyeceksin..nassı plan:D:D:D
Nolacahhhh Yaaaaa :D