[quote=indregandi;176578]Sistem 375 ve altında shrt, bunun üzerinde long gerisini siz düşünün gari,[/quote]
.brv.brv.brv.brv.brv
Printable View
[quote=indregandi;176578]Sistem 375 ve altında shrt, bunun üzerinde long gerisini siz düşünün gari,[/quote]
.brv.brv.brv.brv.brv
[quote=Astatin;176582]....[B]reçeteli yasak ilaç satışı, beyaz ticareti v.b.[/B] ....nassı plan:D:D:D[/quote]
tabletçi adamdan başka ne fikir çıkarki zaten? :p:p:p
plan eyiymiş senden ancak bu kadar parlak bir fikir çıkabilirdi zaten :..:
Buarada Türkoğlu sakıncalı isim tikkatimi çekti vallaha dgmlik olursun bölücülükten... Resmen etnik ayrımcılık bu yaptığın :::
uzun süredir short tokadı yemıs bırı olarak bugun short tehlikeli :) her an patlayacakmıs gıbı duruyo ortalık .. ama bide poz kapatmalar var tabi bu yuzden fazla yukselmez de diyebiliriz , yada fena gaza getirebilirler ortamı tehlikeli de görünüyo.. piff kararsız kaldım iyiki poz almamısım :D
[quote=SaNCaKTaR;176584].brv.brv.brv.brv.brv[/quote]
Ya okeyde ben eşeğe 575 ten ters oturdum, nasrettin hoca gibiyim,
guzunun SHORT ları duruyor mu acaba?
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176589]guzunun SHORT ları duruyor mu acaba?[/QUOTE]
en son kol kesmişti diye hatırlıyorum ama emin degilim :)
bunlar bole bole yenı zırvede kapatırlar burayı bu hafta.. artı gap fılan bu hafta cok ayak oyunu doner buralarda.. spotu yukarda tutup mal filan bosaltırlar falan fişman gorunen o kı buna ugrasıyolar..
Zistem portföylerinin yarısı kadar, SW börtföyde short. (675'den)
gol olur bence... ..
Ver coşkuyu ver coşkuyu :D
(Coşku: Küskünün karşıtı)
[QUOTE=selçuklu;176592]gol olur bence... ..[/QUOTE]
nolacahhh yaaaaa, olsun tabi :D
bizim bilmediğimiz petrol kuyuları yada altın madeni mi? bulundu bu N hırs ile alım...hızlı giden atın b... seyrek düşer...:D IMF ile anlaştık derlerse gol olur..