[QUOTE=hexen;26187]gap kapandı simdi nevar yok almasın bunnar[/QUOTE]
BıLDıNıZ TEBRıK EDERıM..
Bıraz daha sesli düşünün............
Printable View
BıLDıNıZ TEBRıK EDERıM..
BıLDıNıZ TEBRıK EDERıM..
53,480 den olngla diyo 5 dkklık ama beklemeyi tercih ettim short dediğinde atlıcam.
53,480 den olngla diyo 5 dkklık ama beklemeyi tercih ettim short dediğinde atlıcam.
[quote=follow;26190]mahkeme kararindan sonra adamlar butun turkiyeyi shortta yakaladilar ve bunuda cok guzel degerlendirdiler.Son harekette cok kisiyi batirdilar bunu kasitli yaptilar.Maalesef bizim kurumlarda izledi bunu.Zaten ezelden beri izlerler.[/quote]
iyide aracı kurumun suçu ne pozisyona yatırımcı karar veriyor
shortlamasaydı kucuk yatırımcı o zaman.shortlarken banamı sordu sanamı sordu
[quote=follow;26190]mahkeme kararindan sonra adamlar butun turkiyeyi shortta yakaladilar ve bunuda cok guzel degerlendirdiler.Son harekette cok kisiyi batirdilar bunu kasitli yaptilar.Maalesef bizim kurumlarda izledi bunu.Zaten ezelden beri izlerler.[/quote]
iyide aracı kurumun suçu ne pozisyona yatırımcı karar veriyor
shortlamasaydı kucuk yatırımcı o zaman.shortlarken banamı sordu sanamı sordu
[QUOTE=Ronaldinho;26194]iyide aracı kurumun suçu ne pozisyona yatırımcı karar veriyor
shortlamasaydı kucuk yatırımcı o zaman.shortlarken banamı sordu sanamı sordu[/QUOTE]
follow's demek istediyini anladım ben medya ..ve. baska yolls insanları etkilediler shorts yakaladılar
[QUOTE=Ronaldinho;26194]iyide aracı kurumun suçu ne pozisyona yatırımcı karar veriyor
shortlamasaydı kucuk yatırımcı o zaman.shortlarken banamı sordu sanamı sordu[/QUOTE]
follow's demek istediyini anladım ben medya ..ve. baska yolls insanları etkilediler shorts yakaladılar
spot yükseliyor....vobuda yükseltiyorlar........
spot yükseliyor....vobuda yükseltiyorlar........
follow ne ayaksın sen ya hani vobu bırakmıştın
follow ne ayaksın sen ya hani vobu bırakmıştın