-
Şimdi dabiii fonlar yılsonu rallisi olursa yukardan kapanan rakamlardan, yatırımlar kazançlı gözükecek:) e bide üstüne 2010 da kriz olmayacak mantığı var işin içinde, fon yöneticileri için ballı kaymak piyasa var demek, he heeeee, o zaman fonlar 2010 da zarar yazmayacaksa, 2009 un son çeyreğini iyi rakamlarda kapatmakda mahsur yok, iyi bişey dabiiikinede:) saygılar....
-
[QUOTE=Kennym;176607]800 den kapattım cok fena tırstım :) bunlar nıyetı bozuk... bekleyelım baska bahara :) ben pozu kapattım sımdı pıyasanın yukselmesı ıcın bı neden kalmadı :D uehuahauh[/QUOTE]
ahan da 800 den döner burası :)
-
i think gold crash scenario live ...
-
ahanda longlarım güzel olmuş...
ama bugün izleseydim kesin kapardım gayri...
700 ün altına gelirse 100 e kadar verme pot u var...
cuma longlarımla tırsarak beklıorum...
-
bakalım bu makrodaki dolar açıını nası kapatcaklar...
-
[quote=selçuklu;176610]i think gold crash scenario live ...[/quote]
NO no no. Think twice.
-
ortalamalardan koptu...burada yatay çalıştırma gücü varsa...gene bi topuklar..ama sanmıyorum..
-
kapandım...1000 puan yeter gayri...fakat şansa gelen bi kazanç..çok zorlamamak lazım...
-
yurtdışı tatile giriyor, artık sıkıcı seanslarla uğraşılmaz, ayılar için yeni yılda yeni tur şansı veren bir piyasa olmasını temenni etmekten başka çare yok, zira yeni yılda vob yüzbin olacak gibi bir öngörüde şimdilik yok... olduğundada zaten 2010 un son çeyreğine girmiş oluruz bile:)....saygılar....
-
[quote=sazan;176613]NO no no. Think twice.[/quote]
make slice
-
Merkezi yönetiti borç stoku, 440 milyar, ekonomi yönetimini başarılarından dolayı kutlar devamını dileriz,
Voborsa adına İNDİRENGANDİ
-
hayırlı işler arkadaşlar...
geç oldu ama, idare edin. :D