-
[QUOTE=enorton;176609]ahan da 800 den döner burası :)[/QUOTE]
döndü geri geldi :) piyasayı ancak bu akdar etkileyebildim :) benden bu kadar arada kapattınız kapattınız burası tehlikeli görünüm sunmakta.. tabi ayak oyunuda olabilir.. ne oluyo anlamak guc.. shortlasam yarın + gap yerız longlasam dow coker - 2000 gap yerız en temızı ben ızleyeyım .. bole daha rahat piyasa :)
-
[quote=Astatin;176631]be carefull about lice:cool:[/quote]
then, allways use shampoo twice
-
[quote=selçuklu;176632]sazan abi sayım varmı xauuusd .. ? tşk .. ben böyle bişey saydım işte .. 3 ün 3 ü başlayabilir .. biraz pozisyonel bi sayım oldu ama benimki .. ehuehuehue:D:D
[IMG]http://img260.imageshack.us/img260/4011/adszrz.jpg[/IMG][/quote]
Umarım sen haklı çıkarsın.
-
kapanışı 65.000 üstünde yapacaklar galiba...
-
[quote=sazan;176635]then, allways use shampoo twice[/quote]
will be nice
-
[quote=Cerphin;176626]geceye short girecek yürekli var mı aranızda..:D[/quote]
bak ya, illa bi kaşıyacak. :..:
dow'daki hedefi 10,483 olan TOBO'nun tamamlanmasına vakit yetse, beni kimse tutamazdı da...:)))
ha bu arada, TOBO'larla ilgili birkaç arkadaş yorum yapmıştı. sanırım oran da vermişlerdi, tutmaları konusunda.
OBO, TOBO, fincan kulp türü formasyonları sadece "şekil" olarak görürseniz,gerçekleşme oranları düşük olabilir.
bu formasyonların oluşumuna katacağınız "en kolay indikatör", oluşumların tutma oranını şaşacağınız kadar artırır.
zaten o indikatör olmaksızın bu formasyonlara bakmanızın da bir anlamı yoktur.:)))
Not: Yorum pariteler ve yabancı piyasalar için yazılmıştır. bizim güzide piyasamız özellikle formasyonlar konusunda hayli istisnadır.
-
975 sonuncu shrt yapıldı, ne eşşehmiş be, hayırlısı,....
-
Şimdi yılsonu rallisi olursa, ocak ilk haftası yada 15 gün içinde bi düzeltme ondan sonrada Ocak etkisi demeye başlarlar yurtdışında:), Bu ocak etkisi kriz atlatılan mütaakip yıllarda yaşanan bişey:) anlayacağınız malı kilitleme seviyelerine çekecekler ...bernankenin [B]balonlara dikkat edin [/B]öğüdüne kulak asmak lazım canım:)....katılıp katılmamak serbest dabiiii...saygılar
-
[QUOTE=abdullah yıldız;176624]kennm uzunca bir süreden beri sort denemelerinizle ilgili mesajlarınızı okuyoruz kimsenin pozisyonunu eleştirmek haddimize degil alınırsan özür dilerim tabiki ama sadece bir yöne odaklanmak piyasayı objektif degerlendirmenizi zorlaştırabilir zamanında bu hatayı bende yaptım zararı nı gördüm[/QUOTE]
estagfurullah hocam elestırın kı yanlısımı goreyım , nitekim o konuda haklısınız tek yone odaklanmam konusunu ben de soyledım daha once .. ama olmuyo long acamıyorum elım gıtmıyo :( yukselecegını bıldıgım durumlarda bıle en fazla 1 kademe sabredıyorum parmakla sayılacak kadar az longladım herhalde bu zamana kadar :)
su gunlerde en azından shortta acmayarak sabretmeye calısıyorum bugun 1 kez short denedım bı kademe ustten gerı kapattım cok sakat zira piyasa.. ben yıkılacagını bıle dusundugumde fırlıyoken yukseldıgını bekledıgım bı durumda zaten kafadan pısman oluyorum :))
bunların ayagı ayak degıl , bı oyunlar donuyo gıbı .. karar yerelerı ya hakıkaten cok yukarısı yada yılsonu olsun gonuller hos olsun modundalar.. dusmeye nıyetlerı yok acıkca gorunuyo.. mal satacak adam kalmadı barı hepsını toplayalım mı dıyolar nedır artık..
-
satış baskısı var gibi..ama satış baskısı süsü verilmiş alış baskısııda olabilir
-
selçuklu bosaj,
bildiğin nedenlerle extra
-
850 de 1 dakiklık sistem sat verir..ehuheueh