vob aktif alış 456 satış 472 saat 17.23 bakalım satışa rağmen ne olacak
Printable View
vob aktif alış 456 satış 472 saat 17.23 bakalım satışa rağmen ne olacak
65 bındekı yuklu kontrat düşündürüor...demin akbank bi denedi,yemedi...bunula uuraşmak istemeyebilir...yarına bırakabilir...ya da gazım buraya kadar yapıo olabilir...flat girilecek güzel bir gece...girilecek poz piyangodan farksız olur kanımca...
kendi adıma da papaz her zaman pilav yemez...
[QUOTE=Kennym;176642]estagfurullah hocam elestırın kı yanlısımı goreyım , nitekim o konuda haklısınız tek yone odaklanmam konusunu ben de soyledım daha once .. ama olmuyo long acamıyorum elım gıtmıyo :( yukselecegını bıldıgım durumlarda bıle en fazla 1 kademe sabredıyorum parmakla sayılacak kadar az longladım herhalde bu zamana kadar :)
su gunlerde en azından shortta acmayarak sabretmeye calısıyorum bugun 1 kez short denedım bı kademe ustten gerı kapattım cok sakat zira piyasa.. ben yıkılacagını bıle dusundugumde fırlıyoken yukseldıgını bekledıgım bı durumda zaten kafadan pısman oluyorum :))
bunların ayagı ayak degıl , bı oyunlar donuyo gıbı .. karar yerelerı ya hakıkaten cok yukarısı yada yılsonu olsun gonuller hos olsun modundalar.. dusmeye nıyetlerı yok acıkca gorunuyo.. mal satacak adam kalmadı barı hepsını toplayalım mı dıyolar nedır artık..[/QUOTE]
Abi sen şimdi alışmışsın board yaparken yukardan aşağı kaymaya, tersi sana zor geliyor ;)
[quote=ATHLON;176648]65 bındekı yuklu kontrat düşündürüor...demin akbank bi denedi,yemedi...bunula uuraşmak istemeyebilir...yarına bırakabilir...ya da gazım buraya kadar yapıo olabilir...flat girilecek güzel bir gece...girilecek poz piyangodan farksız olur kanımca...
kendi adıma da papaz her zaman pilav yemez...[/quote]
çizer orayı..
hele bi spot kapansın,son 5 dk free style :)
dxy yukarıya dönüyor, hayırlısı,.....
[QUOTE=ATHLON;176648]65 bındekı yuklu kontrat düşündürüor...demin akbank bi denedi,yemedi...bunula uuraşmak istemeyebilir...yarına bırakabilir...ya da gazım buraya kadar yapıo olabilir...flat girilecek güzel bir gece...girilecek poz piyangodan farksız olur kanımca...
kendi adıma da papaz her zaman pilav yemez...[/QUOTE]
ne ugrasıcak ordakı yukllu pozla geceye boyle gırıp yarın + gapla yerler o sınırları.. ugrasmaya degmez :)
[QUOTE=ATHLON;176648][B]65 bındekı yuklu kontrat düşündürüor..[/B].demin akbank bi denedi,yemedi...bunula uuraşmak istemeyebilir...yarına bırakabilir...ya da gazım buraya kadar yapıo olabilir...flat girilecek güzel bir gece...girilecek poz piyangodan farksız olur kanımca...
kendi adıma da papaz her zaman pilav yemez...[/QUOTE]
Bence alacaklar orayı birazdan...
[QUOTE=enorton;176653]Bence alacaklar orayı birazdan...[/QUOTE]
Vay *.* yazmamla aldılar :::
[quote=YAVUZHAN;176650]çizer orayı..
hele bi spot kapansın,son 5 dk free style :)[/quote]
aynen öyle oldu..
spot kapanır kapanmaz aldılar 65 bin deki 1000 kontratı..
Bu borsa buradan dönerse kaçlı tepe olmuş olur :)
miraaaaaaaaaaaaa....
hep yapıo bunu...
cerphin melaba,
soruna yanıt: geceye 2/5 şort...ve üstelik maliyet 925 :)