geceye saalamm bi flat...
yarın bu lineer liği bozacaktır tahminim...
Printable View
geceye saalamm bi flat...
yarın bu lineer liği bozacaktır tahminim...
stop 64100 e çekilerek long kalmaya devam..
dax tan gelen sinyaller olumlu hemde epey olumlu..
dow artık 10500 üstünde kapanış yapmalı,zamanı geldi zira ortalama iyice yaklaştı fiyata..
yarın 65775 denemesi görürsek hafifleyip gavurlar gibi kafa tatiline çıkabiliriz..:)
Bugün bir başka foruma da yazdım. Bir kaç gündür bir dedikodu kulağıma geliyor.
Duyduğuma göre; Abd hazinesi ve Fed, Fennie ve Freddie'ye 400'er milyar dolar
bağışta bulunacaklarmış.
[QUOTE=Astatin;176658]cerphin melaba,
soruna yanıt: geceye 2/5 şort...ve üstelik maliyet 925 :)[/QUOTE]
ben full short..:D ya zirveyi yakalamış olacağım, yada sabah iyi bir gap yiyerek stop olacağım..çok büyük risk aldım..üüüüüü
2/3 pozdayız endex shrt, dolar long olark geceye girdik, dov u takip edeceğiz artık,
geceye 850 maliyetli cortlarla girdim....yarın gap olsun şelale he he...
geceye long ... xauuusd short .. st yazılı .. çıkıyorum .. cümleten iyi akşamlar ..
quenn apla golda smacı çak .. dowa manşet at .. bugün yorulacan biraz ama .. aplalık öyle kolay deil .. ehuehueuhe :D:D:D:D:o:o
sistem gereği geceye long..
iyi akşamlar.
yanlız bu gece dow'un hiç düşmeye niyeti yok gibi.. tek umudumuz sabah futureler..üüüüüü
hissiyatım yüzünden 250 point verdim..hislerim datmin oldu..gerisini aldım..long devam..bu sefer...geçeceğiz..hissiyatım öyle..hheheh..
[quote=von mises;176661]Bugün bir başka foruma da yazdım. Bir kaç gündür bir dedikodu kulağıma geliyor.
Duyduğuma göre; Abd hazinesi ve Fed, Fennie ve Freddie'ye 400'er milyar dolar
bağışta bulunacaklarmış.[/quote]
dolar dediğin nedir ki?
biraz pamuk,biraz sellüloz...hammadde sorunları yoksa matbaada basıp verirler...400 de verirler,500 de verirler...hatta matbaada para basmaya da gerek yok.dijital ortamda bu rakamı ilgili firmaların kullanımı için tanımlayacaklar.3-5 klavye hareketi yani.
ama ne abd de ne ülkemizde ne de dünyanın başka bir yerinde kredi kartı borcundan batmış,ticari ve bireysel kredi borcundan batmış vatandaşa,tüccara,esnafa v.s. 1 dolar bağışlamazlar...
eeee düzen böyle...
[QUOTE=selçuklu;176665]geceye long ... xauuusd short .. st yazılı .. çıkıyorum .. cümleten iyi akşamlar ..
quenn apla golda smacı çak .. dowa manşet at .. bugün yorulacan biraz ama .. aplalık öyle kolay deil .. ehuehueuhe :D:D:D:D:o:o[/QUOTE]
manşeti cumadan attık patron..tavana değdirmeden dönmez..çok longcu var...pela acı bize..ehehuuhhee:D:D