YYLD
Özlemişim bea :D
Printable View
YYLD
Özlemişim bea :D
bilgi olarak bugün toplam alış:68692 kontrat satış:68196 kontrattoplam TL aktif alış:491 aktif satış: 501
iyi akşamlar herkese.. bu gece dow'u izlemeye yüreğim dayanmaz herhalde..üüü
kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum nedense..:D
Herkese pozlarını karlı kapamak nasip olsun...
Asti yine cilasını conuşturdun....:::
[quote=Cerphin;176673]iyi akşamlar herkese.. bu gece dow'u izlemeye yüreğim dayanmaz herhalde..üüü
kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum nedense..:D[/quote]
Sende hiç korkacak göz görmüyorum...:)
şşşşşşşşşşşş bi dakka kimse bir yere kaybolmasın..biri banan konu açma linkini yazsın..la forum kullanam özrülüyüm yaww...hadi çabuukkkk
[QUOTE=AMON RA;176412]Merhaba forumun güzel insanları!
Shortçu arkadaşlar kızmasın ama bana göre hedef 64775!... 64100 den alım yaptım 725'ede satışı Kodum! Hayrolsun bakalım![/QUOTE]
Ahanda zabaaanan bunu yazmıştım.Sonra aaşama kadar sahada çalıştım geldimki benim satışlar gitmiş geceye full flat!
aha KUIN pabucu kocaman da short girmiş..iyi demekki kargı yarın ataşehir e gitmicek
[quote=Astatin;176658]cerphin melaba,
soruna yanıt: geceye 2/5 şort...ve üstelik maliyet 925 :)[/quote]
yok pardon ; 114560/286490 şort....vak vak
patronaj nerdesin;
yurotılarda 145/457 mi şortlasam yoksa 187/500 mü şortlasam emin olmadım..yoksa şortlamaammı ehuheueh
[QUOTE=Astatin;176678]aha KUIN pabucu kocaman da short girmiş..iyi demekki kargı yarın ataşehir e gitmicek[/QUOTE]
yok yaa..şort yaptım350den..döndüm geri 600den..longum yane..amma herşey olabilir..hareket yeni başladı..yataydan çıktık ..diyerekten..tek tek basaraktan...bade süzerekten..gel canım..gel amman..:D:D
[quote=QUEEN;176681]yok yaa..şort yaptım350den..döndüm geri 600den..longum yane..amma herşey olabilir..hareket yeni başladı..yataydan çıktık ..diyerekten..tek tek basaraktan...bade süzerekten..gel canım..gel amman..:D:D[/quote]
:(:(:(üüüüüüüüü alcam bu kez pabucunun yarısını.kom.kom.komyoksa alamıycammıüüüüüüüüü alacam alacam yada alacağım