[QUOTE=Astatin;176694]arkadaşın dünyalımı:::[/QUOTE]
Beylerbeyli ::: Bizim eski mahalleden...
Printable View
Beylerbeyli ::: Bizim eski mahalleden...
vay vay vay...çok amaçlı kullansın..o ayakkabıya iki yelken taktımı gemiyle dünya seyahati. yapılır..:D
[quote=enorton;176695]Beylerbeyli ::: Bizim eski mahalleden...[/quote]
onu sormadım...dünyalımı diye sordum:D:D:D insan mı insan onu diyorum:..::..:
Paris Hilton 43 giyiyorsa bir erkek için 46 normaldir...
[url]http://www.forumtt.net/paris-hilton-43-numara-giyiyor-t8134.html?[/url]
[QUOTE=Astatin;176697]onu sormadım...dünyalımı diye sordum:D:D:D insan mı insan onu diyorum:..::..:[/QUOTE]
En son gördüğümde insandı ama evrim süreciyle mutasyona uğradı mı bilemem :::
[quote=enorton;176698]Paris Hilton 43 giyiyorsa bir erkek için 46 normaldir...
[URL]http://www.forumtt.net/paris-hilton-43-numara-giyiyor-t8134.html?[/URL][/quote]
paris hiltona normal diyorsan, evet 46 da normaldir.kom
[quote=QUEEN;176696]vay vay vay...çok amaçlı kullansın..o ayakkabıya iki yelken taktımı gemiyle dünya seyahati. yapılır..:D[/quote]
diyene bak..sanki rüzgarlı havalarda gemi güvertelerine çıkması yasaklanan benim:::::::::::: yada bindiği gemiye yedek yelken alınmasına gerek olmayan benim..:..::..:
[quote=enorton;176699]En son gördüğümde insandı ama evrim süreciyle mutasyona uğradı mı bilemem :::[/quote]
yok bence o mutasyona uğrayıp insan olmuş..sen sonra görmüşsün:..:
[QUOTE=Astatin;176700]paris hiltona normal diyorsan, evet 46 da normaldir.kom[/QUOTE]
neyse 46 da normaldir bence ama 44 giyiyorum ben... Ataşehir trafiği beni bekliyor...
[quote=enorton;176703]neyse 46 da normaldir bence ama 44 giyiyorum ben... Ataşehir trafiği beni bekliyor...[/quote]
güzergah alayım.dng
[QUOTE=Astatin;176702]yok bence o mutasyona uğrayıp insan olmuş..sen sonra görmüşsün:..:[/QUOTE]
Yok abi ben ilkokuldan beri tanıyorum... Adam orta okulda 49 giyiyordu, biz ona 49 Murat adını takmıştık... Bigün bunun evinin altında bunu çağırıyoruz maça, biz aşağıdan bağırıyoruz:
49 Muraaaaaaattttttttttt, 49 Muraaaaaaaaaaatttttttttttttt...
Annesi cama çıktı bi daha benim oğluma 49 Murat demeyeceksiniz dedi!
Biz de tamam mamam, hık mık derken... Artık 51 giyiyor, 51 Murat diyeceksiniz dedi :::
Geçenlerde gördüm 52 olmuş numara...
[QUOTE=Astatin;176704]güzergah alayım.dng[/QUOTE]
Arkadan haşırrrrrrrrttttt diye bir ses duyunca anlarsın aynı güzergahta olup olmadığımızı :::