astı hayırdır
Printable View
astı hayırdır
[quote=enorton;176718]Ezel yok bu hafta... 21.15 TNT de Carlito'nun Yolu var... Al Pacino, Sean Penn..[/quote]
ya bu digitürkte TNT yokmu ?
[quote=YAVUZHAN;176723]ya bu digitürkte [B]TNT yokmu[/B] ?[/quote]
Hayırdır Yavızım,bumbamı arıyorsun,her tarafta yeterince holliywood filmleri
var zaten..propaganda ihtiyacımızı alıyoruz yani...:::
.dng
[QUOTE=enorton;176649]Abi sen şimdi alışmışsın board yaparken yukardan aşağı kaymaya, tersi sana zor geliyor ;)[/QUOTE]
kesın bundan patron ben nıe dusunmedım bunu :) zaten liftten cıkmayıda hıc sevmem yavas yavas cıkar fıtıl edr ınsanı ama duzenlı cıkar.. aynı bura gıbı..
bundan sonra board stılınde trade edeyım ama her ınısın bı cıkısı oldugunu bılerek :) lıftı kullanmayı da ogreneyım vobda :))
Tom j bir nolu katmanı delmeye başladı...:)
2 nolu katmanda çalışma devam ediyor..2217
Çonsu havasızlık bunalttı dışarı çıktı tekrar girermi madene bakalım..2241
[quote=EMEKDAR;176727]Tom j bir nolu katmanı delmeye başladı...:)
2 nolu katmanda çalışma devam ediyor..2217
Çonsu havasızlık bunalttı dışarı çıktı tekrar girermi madene bakalım..2241[/quote]
Ha cesaret tom...:)))
Tom karışık kapattı...
Bizim kapanışımıza göre % -030 düşükten...
[quote=EMEKDAR;176724]Hayırdır Yavızım,bumbamı arıyorsun,her tarafta yeterince holliywood filmleri
var zaten..propaganda ihtiyacımızı alıyoruz yani...:::
.dng[/quote]
iyi bir film vardı,enerton söyledi ama bende açık değilmiş tnt..
neredeyse her kanala para isteyecek adamlar :(
[QUOTE=YAVUZHAN;176723]ya bu digitürkte TNT yokmu ?[/QUOTE]
Var 54. kanalda ama saçma bir şekilde sinema paketine almışlar sanırım... Normalde açık kanal, digiturkte sinema paketinde .dng
[QUOTE=Kennym;176726]kesın bundan patron ben nıe dusunmedım bunu :) zaten liftten cıkmayıda hıc sevmem yavas yavas cıkar fıtıl edr ınsanı ama duzenlı cıkar.. aynı bura gıbı..
bundan sonra board stılınde trade edeyım ama her ınısın bı cıkısı oldugunu bılerek :) lıftı kullanmayı da ogreneyım vobda :))[/QUOTE]
Hocam bu haftasonundan bahsetsene gittin mi snow board yapmaya? Nereye gittin, naptın biraz anlatsana...
[QUOTE=YAVUZHAN;176731]iyi bir film vardı,enerton söyledi ama bende açık değilmiş tnt..
neredeyse her kanala para isteyecek adamlar :([/QUOTE]
Abi film demek yetmez, Brian De Palma ile Al Pacino nun Scarface (Yaralı Yüz) den 10 yıl sonra yeniden biraraya geldiği sinemanın üst noktası...
imdb de 7.9 almış...
[url]http://www.imdb.com/title/tt0106519/[/url]
Ülkemizde bir film ortalama 30-40 günde çekilirken, filmin sadece finalinin çekimleri 3-4 ay sürmüştür...
[quote=enorton;176732]Var 54. kanalda ama saçma bir şekilde sinema paketine almışlar sanırım... Normalde açık kanal, digiturkte sinema paketinde .dng[/quote]
kablo tv ve normal antenle izlenebilen TNT digitürkte paralı kanal gerçekten soygunculuk bu..
Bu kadar lafın üstüne Carlito Brigante avatarı iyi gider :)