-
[quote=unlimitted;176750]voborsa üye olduğum onlarca forum içerisinde en beğendiğim arayüze sahip forum.
gereksiz hiçbir şey yok. gayet yalın ve bu haliyle gayet yeterli.
forumlarda gözün yorulmadığı arayüz bulmak çok zor.[/quote]
Burası da zamanla değişir. Alışkanlıklar işte..
Değişikliklere kolay adapte olamıyor insan.. :o
Ne borsayız.. Açılırken pariteyi nasıl zıplatıyoruz:D
-
[quote=excali;176752]Burası da zamanla değişir. Alışkanlıklar işte..
Değişikliklere kolay adapte olamıyor insan.. :o
Ne borsayız.. Açılırken pariteyi nasıl zıplatıyoruz:D[/quote]
ben değişikliklere oldukça kısa sürede adapte olurum. bence olay değişiklik meselesi değil.
optimumu yakalamak zordur.
voborsanın tek eksiği var bence.
teşekkür butonu ile katılma butonunu ayırmamak.
emek verilen herşeye teşekkür ederim. ama katılmak zorunda değilim.
ikisinin ayrımının yapılmaması yanlış anlaşılmalara yol açabiliyor. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
-
400 pıvan haşırtos ve istop..üwwwww
-
Günaydın forumun GÜZEL İNSANLARI!
Dün yazdığım satış gitmiş baktım piyasa uçuş modunda 350 den tekrar long!
-
Sazan sistem portföylerinde long pozisyonunu korumasına ragmen, günün kalanının bu civarlarda dolaşarak bitmesini beklemektedir. Ancak SW portföyde action almaz. (daha dogrusu 65'e bir düzeltme olana kadar çok ileri gidemeyeceğini düşünüyorum)
-
stop falan yok...gelsin deyyus 66000 e...ikinci mermiler orada bekliyor...
-
Günaydın arkadaşlar, sabah gapını yidik, sindiriyoruz,
-
-
[quote=indregandi;176759]Günaydın arkadaşlar, sabah gapını yidik, sindiriyoruz,[/quote]
beklenti nedir? teknik olarak akşam shorttuk açılış olana kadar ama tekniği.boks. yamulttu açılış.
-
Seans açılışında dovun yükselmesi ile, parite ve gold çaktırmadan düşüşlerine devam etti, öyle ya dov yükselirken parite ve altın niye düşmeliydi, bu soru altını ve pariteyi aşağı basanların cesaretlerini kırmıştır, abartılı dov yükselişinin yarısı bu ikisindeki düşüşü önlemeye yöneliktir, bu ikili dovun biraz güç kaybederek kapanışı sonrasında ki o esnada DXY rekorlar kırıyordu, yeni açılışlarında küçük bir sevişme faslından sonra fdji ile birlikte + geçmişlerdir, dikkeiylede sabahı bulmuşlardır,yani bu ikili göz göre göre aradan kaçırılmışlardır, bizim ağada sabah gapını yapmıştır, doğal olarak çünkü açılışta ky şöyle bakıyor, fdji yukarıda, parite - gold yukarıda bu operasyonların küresel ölçekte yapıldığı kesindir, buradaki ağa grup müdürü olarak çalışmaktadır, burası da kesindir, kaynak transfer ve talan da kesindir, kesin olan bir şey daha var, bu adamların alayını 2010 boyunca shrt luyacam,........ne damlaya damlaya göl olur,...ilk shrtumuda bu nedenle sembolik olarak şubat vade de açtım, buradan duyurulur,
-
yatayda sürünür bence bikaç saat ...
-
vobun hareketleri çok değişti .. alsatçı hızlı traderlar için çok zorlaştı gayri .. .