-
[quote=selçuklu;176774]ahanda sayım .. çok feci dehşet bir sayım ..üvvvvv ...3 seriileri başlarsa üvvvv de üvvv ...sayım doğruda olabilir yanlışta olabilir .. kimseyi etkilemesin.. :D:D
[/quote]
aaa yok öyle patron..yorum yada graf koyuyosan arkasında duracaksın::::::::::::::: misal ben bu graftan çok etkilendim, şu saatte açtım rakıyı hüzünlü gözlerle bir boğaza bir bu grafa bakıyorum..para mühim değil kaybolsun ama hüzünden ölürsem senden bilsinler..ahada forum şahittir.lelele.lelele.lelele.leleleüüüüüüüüü
-
Ahanda yazıyom! 65450 nin üzeri saatlik grafikte tutunursa buralar Ralli olur gol olur! Günlükler tam ralli modunda saatlik grafikte direnci test ediyore! İmkanım yok grafik koyamıyorum!
-
su sıralar not artırımı gelirse şaşırmam dün öğleden önce 7 ytl para girişi varken öğleden sonra 35 mılyon ytl oldu bu rakam.. gecen seferde boyle olmustu.. bugun de para gırısı olursa bılınkı yarın belkı yarındanda yakın not artırımı gelecektır..
yaf o degil de kur yavas yavas yukselıyo bızımkıler patlatmasın bi ayemef su sıralar iş te o vakit yandı külüm keten helva olur .. piyasanın yarısı silinir herhlade .. flat flat esefle izliyorum kac gundur :)
-
[QUOTE=Astatin;176779]aaa yok öyle patron..yorum yada graf koyuyosan arkasında duracaksın::::::::::::::: misal ben bu graftan çok etkilendim, şu saatte açtım rakıyı hüzünlü gözlerle bir boğaza bir bu grafa bakıyorum..para mühim değil kaybolsun ama hüzünden ölürsem senden bilsinler..ahada forum şahittir.lelele.lelele.lelele.leleleüüüüüüüüü[/QUOTE]
ölmezin patron merak etme ...bence 1000 yıl yaşarsın tahminim .. gol olursun .. ehuehhuehue :::::::::
-
[QUOTE=enorton;176772]Dün aksam Flash Forward isimli diziye başladım, gece rüyama girmiş :::[/QUOTE]
patron ben de dun aldım dvdsını arkadastan suana kadar olan tum bolumler gece ızleyecektım baska bısey ızledım bu gece baslıcam.. guzel dediler bakalım umarım guzel cıkar..
-
[quote=Kennym;176786]patron ben de dun aldım dvdsını arkadastan suana kadar olan tum bolumler gece ızleyecektım baska bısey ızledım bu gece baslıcam.. guzel dediler bakalım umarım guzel cıkar..[/quote]
Zombie Strprs izlesene patron ne izliyon öyle filaşforwırd falan.....filaşforvırd değil önemli olan filaşnaww ehehehehehe...
şakamaka bende izleyceğin ff yi..çok parlak bir diziymiş...
-
Cerphino nun yanında saf aldım
-
garanti dün isctr nin hatrına hareketlenmişti..
bugünde keyifsiz dursada son 2 saat daha farklı olabilir ?
-
[LEFT][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#0000ff]21 Aralık 2009 : [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#000000]XU30 günlük grafiğe bakıldığında düşen hacim ancak yenilenen lokal zirveyi görüyoruz. 65200-250 civarı çok güclü bir direnç bölgesini oluşturuyor. MFI bugünkü çıkışa oranla çok belirgin bir toparlanma göstermese de DIS yükselen trend oluşturarak kritik olan 20 seviyesine yükseldi. Hacim alışılagelmiş finalde yüksek hacim oluru teyit edecek seviyeleri henüz görmedi. TBiz bugünkü yükselişe rağmen yarın gün içi realizasyonlarla kırmızı ile gösterilen bölgenin altının görülmesinin olası olduğunu düşünüyoruz. Türkiye'deki iktisadi ve siyasi manzaraya hem iç hem dış dinamikler açısından bakıldığında ise; Hükümet - TSK - Yargı - MİT- Emniyet arasında ciddi ayrışmalar olduğunu görüyoruz. Son günlerde olan bazı olayları sıralayalım, Yargı kararıyla basılan TİB, Adalet Bakanlığı talimatıyla TİB tarafından dinlenen yargıtay, MİT tarafından kendisine komplo düzenlendiğini iddia eden hakim, Savcı tarafından basılan MİT ofisleri, ABD-Cemaatçi ilan edilen bir taraf, Ergenekoncu ilan edilen diğer taraf, serbest brakıldıktann sonra hakkında gözaltı emri çıkarıldığı için intihar eden yarbay, yarbayın gözaltına alınma nedeni olan "amiral'e suikast planlaması" nda adı geçen ve hedef olduğu öne sürülen amiralin yarbayın cenazesine katılması, kanıtsız ve kuralsız bir şekilde ve mantığın geriye atıldığı bir akıl tutulması ortamında yeniden yazılmaya çalışılan yakın tarih, Ergenekon davasında sanık avukatları sırasında bir süre oturdukları için muhalefet partisi milletvekilleri hakkında meclise fezleke gönderilmesi, hükümetin bir bakanına suikast hazırlığında oldukları gerekçesiyle iki subayın gözaltına alınıp brakılması, yüksek yargı kararlarının etrafından dolaşmakiçin pek çok alternatif planı olduğunu söyleyen YÖK başkanı, mahkemelere düşmeden gazetelere düşen dinleme kayıtları, temsil ettiği kurumun asimetrik psikolojik harekata maruz kaldığını ifade eden bir Genelkurmay Başkanı v.b. örnekler çoğaltılabilir. Bütün bu gelişmeler, ciddi bir iktidar mücadelesinin sürdüğünün kanıtlarıdır. Borsa ile ilgisine gelince; ekonomideki başarının ölçüsü olarak görülen para ve sermaye piyasalarındaki durum aynı zamanda ekonomi yönetiminin ve hükümetin de başarısının bir ölçüsüdür. Bu noktada üç farklı şey iddia edilebilir 1) Bu güç mücadelesinde Türk para ve sermaye piyasalarını desteklemek siyasi iradeyi desteklemek olacağından dış dinamiklerce -daha da açık söyleyelim küresel sermaye tarafından- verilen bir destek söz konusu olabilir mi? 2) Böyle bir plan yoktur ama, ortadoğuda güç güneyden Türkiye - İran eksenine kaymaktadır, Türkiye içinde bulunduğu konjonktur nedeniyle yükselen bir ekonomi olacaktır ve yabancı sermaye buna yatırım yapmaktadır 3) Bunların doğru veya yanlış olmasından bağımsız olarak, yeterince alıcı bulunduğunda mutlaka bir realizasyon olacaktır. Her yükselişe nasılsa bir hikaye bulunmaktadır, buna da bulunacaktır. Sizce hangisi?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][URL="http://www.vobmatris.com"]www.vobmatris.com[/URL][/FONT]
[IMG]http://www.x30yvade.com/gunebak_21ara_xu30_gun.png[/IMG][/LEFT]
-
[QUOTE=Astatin;176787]Zombie Strprs izlesene patron ne izliyon öyle filaşforwırd falan.....filaşforvırd değil önemli olan filaşnaww ehehehehehe...
şakamaka bende izleyceğin ff yi..çok parlak bir diziymiş...[/QUOTE]
o diziyi duymadım patron o ne olaki :) zombi mombi bunlar turk ınsanını korkutmaz besmele çekip 3 gulhu bi elham yok olur gider zombi mi kalır ortalıkta.. baktın işlemiyo ayetel kürsüyü bi üfürsen koca sürü telef olur baktın çok dirençli ve etkilenmiyo o vakit nas suresini atıcaksın zira zombi değildir o cindir onuda paralize edip stun koymus olursun daha bunun ötesine gidene rastlamadım arada bi karabasan gelir onla baya cebelleşiriz ama o bile dayanamıyo bunlara :)
-
[quote=Kennym;176793]o diziyi duymadım patron o ne olaki :) zombi mombi bunlar turk ınsanını korkutmaz besmele çekip 3 gulhu bi elham yok olur gider zombi mi kalır ortalıkta.. baktın işlemiyo ayetel kürsüyü bi üfürsen koca sürü telef olur baktın çok dirençli ve etkilenmiyo o vakit nas suresini atıcaksın zira zombi değildir o cindir onuda paralize edip stun koymus olursun daha bunun ötesine gidene rastlamadım arada bi karabasan gelir onla baya cebelleşiriz ama o bile dayanamıyo bunlara :)[/quote]
zombie stripers...riför tudı goguli sörç pliz:D:D
-
Sistem 250 ve altında sat; 275 ve üstünde al da, indiklerde öle, gerisini siz düşünün gari, ne kadar üretir bilemem,