Asti,jerfince duruş gösterirkene,sistemsel bir duruşmu,histemsel bir
duruşmudur, o asil duruşunuz...:::
Printable View
Asti,jerfince duruş gösterirkene,sistemsel bir duruşmu,histemsel bir
duruşmudur, o asil duruşunuz...:::
[quote=ordi;176806]U30 -25 ten fdj biraz hareketiyle aynı saniye de +7 çıkıyor ya helal olsun longcu ağa ya:( ben bu piyasanın ta....[/quote]
Dün spx önden koştu, düğüm burada, bunun dovun önünde olması seçkin şirketlerin yıl sonu beklentisinin iyi olacağı anlamında, katlanacağız,...
[quote=indregandi;176800]O şerefsiz dünya nöbeti tutuyore ondan, imam osurursa cemeat olayı var,[/quote]
Biz imama uymayık,işimize geldiği gibin yaparıkh...:::
10 dak da son durum,
60 lık al konumunu sürdürüyor,
Arkadaşlar bu makineye MS kurup 3g den data indirebilirmiyim sahaya çıktığımda işimi görürmü yorumlarınıza ihtiyacım var!
[url]http://urun.gittigidiyor.com/SMARTQ5-UMPC-TABLET-PC-DOKUNMATIK-800-400-4INC_W0QQidZZ22849180[/url]
[quote=enorton;176798]Eskiden forumda Türkçe katliamı vardı şimdi yerini ingilice katliamı aldı :D Zaten az buçuk tarzancam var, bişey anlamıyorum valla yazılanlardan...[/quote]
birde Hexen geri dönsün diyorlar adamcağız gelip bakıyordur anlamadığı lisanlarla yazışmalar var haliyle okuyamıyordur Türkce desen değil İngilizce desen değil Adam bakıp bakıp gecip gider valla :D
[quote=indregandi;176810]Dün spx önden koştu, düğüm burada, bunun dovun önünde olması seçkin şirketlerin yıl sonu beklentisinin iyi olacağı anlamında, katlanacağız,...[/quote]
aga bile global ulusallık kalmamış kendi iç dinamiklerimizmiş vb. hepsi hikaye oldu. Eğer iç dinamikler bile ağanın zararına gelişiyorsa tutuyor bi pitch konuşturuyor bu kadar basic.
Sn İndregandi resimleri biraz daha büyük koymanız mümkünmüdür ?
Vadeli hızını alamadı,spot aşağı vadeli yukarı gidiyor..:)
[quote=ordi;176815]aga bile global ulusallık kalmamış kendi iç dinamiklerimizmiş vb. hepsi hikaye oldu. Eğer iç dinamikler bile ağanın zararına gelişiyorsa tutuyor bi pitch konuşturuyor bu kadar basic.[/quote]
Ya çok doluyum azdırma beni, bu hükümetle shrt un pek şansı yok daha ne diyim, ver ver, kazan kazan...........
[quote=Astatin;176779]aaa yok öyle patron..yorum yada graf koyuyosan arkasında duracaksın::::::::::::::: misal ben bu graftan çok etkilendim, şu saatte açtım rakıyı hüzünlü gözlerle bir boğaza bir bu grafa bakıyorum..para mühim değil kaybolsun ama [B]hüzünden ölürsem senden bilsinler..[/B]ahada forum şahittir.lelele.lelele.lelele.leleleüüüüüüüüü[/quote]
Selçuki adam sahiden yok,başına bir hal gelmesin...üüü
[quote=EMEKDAR;176817]Vadeli hızını alamadı,spot aşağı vadeli yukarı gidiyor..:)[/quote]
imkb 30 un vadelisi değil bizim vob fdji nin vadelisi:)))