-
[QUOTE=Astatin;176842]Yok buradayım. Şirket personeline yazışmalarda adam gibi Türkçe kullanmıyorlar diye zılgıt atıyordum da yeni geldim.:D:D
Way**, hala küskü gelmemiş ortamlara...:..::..:[/QUOTE]
Küskü gelmez Aseton Baskı belli [COLOR="Red"][SIZE="6"]Ralli[/SIZE][/COLOR] belli!
-
[quote=AMON RA;176845]Küskü gelmez Aseton Baskı belli [COLOR=red][SIZE=6]Ralli[/SIZE][/COLOR] belli![/quote]
O ne biçim AVATAR AMAN RA....::: no ralli no cry..... on the way
-
[QUOTE=Astatin;176846]O ne biçim AVATAR AMAN RA....::: no ralli no cry..... on the way[/QUOTE]
geldinmi astatin efendi ..korkuttun bizi a* . no küskü .. baskı belli bencede ... :D
-
[QUOTE=Astatin;176846]O ne biçim AVATAR AMAN RA....::: no ralli no cry..... on the way[/QUOTE]
Zaman Küskü zamanı deel asticim zabaanan dediydik zaman ralli zamanı!
No Küskü hobarey ralli! Dont wery be Happy! :..:
-
Bu arada emekdar kardeşimizin bıyııına hasta oldum! No Küskü yes BIYIK!
Avatarımı sevmeyen ters pozda kalsın!
-
[quote=indregandi;176829]Yav iş ciddiyse hellim patronaj el atsın no vardır onda,[/quote]
[quote=Cerphin;176832]kötüye birşey olmaz merak etmeyin..:D[/quote]
gandirindi;
Hellim Bossaj, vobgenekon'un 1 numarasıdır..Öyle medya önüne çıkmaz. Operasyonel gücü vardır ama çok nadir kullanır. Onu sorguya çağırcak irade daha doğmadı. Feci ortam dinlemesi yapar..Amma ıscacık galpli güzide bir insan olduğunu tahmin ediyorum, genel hal tavır ve davranışlarından.. En azından bize katlanıyor:..::..:
Cerphin doğru demişüüüüüüüüü:..::..::..:
-
[QUOTE=unlimitted;176750]voborsa üye olduğum onlarca forum içerisinde en beğendiğim arayüze sahip forum.
gereksiz hiçbir şey yok. gayet yalın ve bu haliyle gayet yeterli.
forumlarda gözün yorulmadığı arayüz bulmak çok zor.[/QUOTE]
voborsa da aynı forum yazılımını kullanıyor. Yaızlım güncelelemelri arayüzden ziyade güvenlik için yapıldığı için yakın zamanda voborsanın da o arayüze geçmesi kaçınılmaz oalcaktır. O kadar çoluk çocuk lamerın gözleri üzerimizde.
-
neden herkes arayüz diyor ona yaww...onun adı önyüz değilmi....:confused::..:..
-
-
ŞŞŞ Asti seninki yine ayak oyunlarına başladı...:D
-
gann amca çok sert bakıyor.... değiştirecem avatarı olmadı bence .. ağır geldi bu avatar ..
-
[quote=selçuklu;176856]gann amca çok sert bakıyor.... değiştirecem avatarı olmadı bence .. ağır geldi bu avatar ..[/quote]
Cahit ARF ı yada Mithat İDEMEN i dene patron..konsept aynı ama daha karizma ve sıcaklar...::: ben bir süre için Napolyon a park ettim...Volkanlıyı sürügne gönderdim **...Dünya işlerini hallettikte Volkan kaldı **..de bi dinlensin...Adam toplar isyan ederse, paşa yaparın onu olur biter...