[quote=Astatin;270396]ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...gitti cillop longlarım ulaaaa..toplantıların **[/quote]
sisteme takıyım derken :D:D
Printable View
[quote=Astatin;270396]ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...gitti cillop longlarım ulaaaa..toplantıların **[/quote]
sisteme takıyım derken :D:D
[quote=unlimitted;270401]zırlama lem :D:D benim 68.250den olan longlarım gitmiş senin kadar zırlamadım beaa :D:D[/quote]
:D:D ben onu daha farklı ifade ediyorum.. 68250 longlardan 100 pivan kar eden adam ve 75550 longlardan 400 puan kar eden adam..vuşş harbiden senin durum daha vahim:D:D
[quote=cırcır;270405]sisteme takıyım derken :D:D[/quote]
Hula cırcır,
Cırcır edip durma daaa:D:D doplantı var izleyemeyecem diye flatledim..sisteme dakacam diye değil..:o:o..ve kahve bitti, yine doplantı..by by hapeness
ulem, söylemek istemiyorum ama tam not artırım havası yaw...
üvvvv üüü nefret ediyorum böyle durumlardan...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon8.gif[/IMG]
[quote=Astatin;270407]Hula cırcır,
Cırcır edip durma daaa:D:D doplantı var izleyemeyecem diye flatledim..sisteme dakacam diye değil..:o:o..ve kahve bitti, yine doplantı..by by hapeness[/quote]
pardon abi stro ile karıştırdım:rolleyes:
fiyıuuuuu yürü ben koçuummmmm kim tutar seni dünyaya meydan okuyan borsamız 2010 yılını rekor ile kapayacak hedef 105000 :..: :..: :..: .brv .brv .brvciddiyim ben he arkadaşlar şaka bi yana artık 80*** de kurtmarmaz bu borsayı
[quote=cırcır;270405]sisteme takıyım derken :D:D[/quote]
Ona uğraşan bendim ama yine sistem fena taktı... Verdik long'ları ucuza.... üvvvv.... Yarına kadar vaktim var... Sistemi 25 puan da olsa geçmem lazım... Gurur meselesi.... üvvvv.... :)))
apsd +7000 ... ya bıraz zorlayıp shortcular dokulecek yada abanarak apsd 10000 üsütüne cıkması gerekir ilk etapta... apsd de gerileme baslarsa 77000 e ulasılır gün içinde...
[quote=a.kaya;270410]fiyıuuuuu yürü ben koçuummmmm kim tutar seni dünyaya meydan okuyan borsamız 2010 yılını rekor ile kapayacak hedef 105 000 :..: :..: :..: .brv .brv .brvciddiyim ben he arkadaşlar şaka bi yana artık 80*** de kurtmarmaz bu borsayı[/quote]
teminatlarda 1000 lira .dng
[quote=Strategist;270411]Ona uğraşan bendim ama yine sistem fena taktı... Verdik long'ları ucuza.... üvvvv.... Yarına kadar vaktim var... Sistemi 25 puan da olsa geçmem lazım... Gurur meselesi.... üvvvv.... :)))[/quote]
hah astiyle karıştırdım seni
[quote=formula9;270400]malum bugün ilk daytrade günü, dünden taşıdığım 1/2 longlarla bu sabahki uzunları (ortalama 75,900 maliyet), 76.475'den kapattım. Allah bereket versin.
76,500 direncinde biraz oyalanır diye düşündüm, belki de erken çıktım ama vicdanım rahat. gidip parkta uzanasım var ama bu topikte okumadığım sayfaları bitirmem lazım. çayımı da koydum, oh.[/quote]
ilk gün için çok iyi,
bereket versin...:)
flat kaldığınız zaman bunun da bi pozisyon olduğunu unutmayın,
sürekli piyasada olmaya gerek yok...
mesela ben ne yapıyorum,şunu,her hafta yarım işgünü flat kalıyorum,o yarım günde hiç bişi yapmıyorum,yani kafeye falan gidiyorum...:)
600 ort exitledim .. don gömlek full + full flat ... ühühüh ...