[QUOTE=Sunrise;78192]Hızlı bir gün, py henüz yok gibi, en iyi satıcı sanko, en iyi alıcı gedik[/QUOTE]
py diye bişey yok .. ben inanmıyorum ... şehir efsanesi ...
Printable View
[QUOTE=Sunrise;78192]Hızlı bir gün, py henüz yok gibi, en iyi satıcı sanko, en iyi alıcı gedik[/QUOTE]
py diye bişey yok .. ben inanmıyorum ... şehir efsanesi ...
[QUOTE=bull market;78191][B]Yükseliş bitti[/B]..
ilk durak 33000 in biraz altı olmalı,
[B]34400 üzerinden satan[/B] avantajlı..[/QUOTE]
Bir Tur daha 34.500 leri denemesi gerekir sanki??
[QUOTE=bikmisbroker;78194]Bir Tur daha 34.500 leri denemesi gerekir sanki??[/QUOTE]
ABi, bunların turu kırılmış :)
2 tane nokta...
33.750
32.550
kırılmaları yeterli gerisi çorap söküğü gibi gelir...
bu arada dünkü yukarı GAP muhtemelen TÜKENİŞ BOŞLUĞU idi...
[QUOTE=SEYYAH;78197]2 tane nokta...
33.750
32.550
kırılmaları yeterli gerisi çorap söküğü gibi gelir...
bu arada dünkü yukarı GAP muhtemelen TÜKENİŞ BOŞLUĞU idi...[/QUOTE]
Ben 2. şık diyom bakalım:)
09:45 barı ile sat sinyali gelmiştir. 34400 stopdur.
VOB 30 en yakin vadede su ana kadar gerceklesen islem hacmini [B]NASIL[/B] buluyorsunuz arkadaslar?
Ne sekilde yorumlarsiniz?
[QUOTE=bikmisbroker;78194]Bir Tur daha 34.500 leri denemesi gerekir sanki??[/QUOTE]
[QUOTE=Orkun;78196]ABi, bunların turu kırılmış :)[/QUOTE]
Aslında evet, 34400-34500 aralığına uğraması gerekiyodu sn bıkmışbroker, ama işte bunlar var ya bunlar..:..:
Fakat sabah sabah yerlere yatırdın beni sn orkun bunların turu kırılmaş haaaa[B]:..::..::..::..::..::..::..:[/B]
[QUOTE=abka;78186]cnbce deki yorumlara göre imf anlaşması en erken mart başında olurmuş..kanımca bu olay 29 mart sonrasına kalır..güya anlaşma aralık ayında olacaktı...tam ali-cengiz oyunu oldu..[/QUOTE]
Sevgili Abka;seçimden önce böyle bir anlaşmanın olabilmesi için (bizi teğet mi yoksa delip de mi geçecek bilemem ama) bir krizin olması gerekir.
Bunu dışında hiç bir şart altında İMF anlaşmasını beklemiyorum.
sıradaki dileğim : ah bi 33500 e gitsede shortları kapasam :) olmucanı biliyorum oylesine bi istek
[QUOTE=bikmisbroker;78200]VOB 30 en yakin vadede su ana kadar gerceklesen islem hacmini [B]NASIL[/B] buluyorsunuz arkadaslar?
Ne sekilde yorumlarsiniz?[/QUOTE]
Ben şahsen işlem hacimlerinin vob da incelenmesi olayına sıcak bakmıyorum, gereksiz bir inceleme oalarak gördüğümden yorumda yapamam, ama bilseydim bişeyler inan hemen yazardım, saygılar.
[QUOTE=mersiyk;78203]sıradaki dileğim : ah bi 33500 e gitsede shortları kapasam :)[/QUOTE]
Önceki dileğin neydi ki? ben kaçırımışımda
[QUOTE=bull market;78205]Önceki dileğin neydi ki? ben kaçırımışımda[/QUOTE]
34700 shortlarım icin 5 dakikalık sistemin sat vermesini istemistim.kom
[QUOTE=mersiyk;78206]34700 shortlarım icin 5 dakikalık sistemin sat vermesini istemistim.kom[/QUOTE]
Ben ilk dileğimi akşama saklıycam, zaten günde bi dileğim yerine gelse vobda köşeyi dönmüştüm:D, sabahtan hakkımı kullanmıyım diyom:..::..::..:
[quote=mersiyk;78203]sıradaki dileğim : ah bi 33500 e gitsede shortları kapasam :) olmucanı biliyorum oylesine bi istek[/quote]
meğer sen amma tilkiymişsin.....haberimiz yokmuş....sana sabah dedim..gün senin..istediğini dile....görürsün......brv
bundan sonra hangi piyasadayiz yeni bir yontem ile belirleyip buraya yazacagim su formatta ilginizi cekerse. ben 30 dk takip ediyorum soran olursa daha kisa peridoda soylerim ama sagliksiz olur hizli degismesi acisindan.15 dk dan sonrasi daha dtutarli ama ayi yada boga karakteri heran mevcut bildiginiz uzere. ama yogunluk onemli bu acidan uygun bir period secilmeli bakmak icin.
Period 30 dk
Zaman 11:00
Borsa Adı VOB30
Mevcut Trend AYI
Durum Yatay
Period 30 dk
Borsa Adı FDJ
Mevcut Trend AYI
Durum/Karakteri Azalan
aslinda bunlar bildiginiz uzere ayi boga gibi trendi gosterecek ama trend aslinda en kucuk zaman diliminde en buyuk zaman dilimine kadar ifade edilebilir.en dogrusu en yanlisi diye birsey yoktur. zaman dilimi buyudukce trend ayida olsa yukari oynamalar olacaktir dogasi geregi.
ama genel hakimiyet yada trend degisimini etkilemez. birde etkileyen durumu ekleyecegim sonraki gosterimde.
34425 kısalar 34225 uzuna çevrildi...
Bunlar 5 dk lik grafiklerde TOBO yapmaya niyetli olabilirlermi?
ornegin fdj gece saat 2:30dan beri ayi durumunda ama saat 5:30 ila 9:00 (tsi) arasi bu trende yogun boga hakimiyeti olmaya calisti ama yenildiler.
29.01.2009 11:11:59 *erdoğan,"(imf ile) akşamki görüşme çok faydalı oldu"
29.01.2009 11:12:23 *erdoğan,"(imf ile) çözüme yönelik bir yaklaşım var"
IMF işi yine manipülasyon aracı olarak kullanılıyor. Anlaştıysan anlaştım şartlar bu de açıkla, anlaşamdıysan da sus yawf.
IMF ile anlaşmada, yaklaşım var, ilerleme var, sona yaklaşma var, mutabakat var, iyiniyet var, görüş birliği var, var oğlu var ama ne hikmetse anlaşmanın kendisi yok...
Spot için 33800 aşağıya kırılırsa yön değişti diye yorumlayacağım, o vakte kadar yatay yada yukarı ihtimali var, saygılar.
[QUOTE=VOBiX;78216]IMF işi yine manipülasyon aracı olarak kullanılıyor. Anlaştıysan anlaştım şartlar bu de açıkla, anlaşamdıysan da sus yawf.[/QUOTE]
sn vobix midem bulanmaya basladı valla :mad:
[QUOTE=bikmisbroker;78213]Bunlar 5 dk lik grafiklerde TOBO yapmaya niyetli olabilirlermi?[/QUOTE]
olabilir.. bende ona bakıyorum....[B]yurtdışı izin verirse...[/B]
sag omuzu işliyorlar gibi...
lastik patladı...şöför atladı......
Günaydın yeni uyandım :)
Vob için 34125 altında kapanış short gerektirir.Bu nokta üzerinde olduğu sürece longta durmak gerekir.En iyi short noktamız 34850 dir.
Spot ise 34152.13 altı shorttur.
Dolar daki durum ise 1.6413 üzeri longu gerektirir.
Şu an yatay takılacakları muhtemeldir.
Mersiyk çiziktir şu kediyi artık görelim daa..
bu hükümet bugüen kadar görülmemiş manipülasyonu yapıyor.böyle şeyi tarih yazmış mı acaba daha evvelden.
bıktık be.düşün artık milletin yakasından.
[QUOTE=özdenil;78217]IMF ile anlaşmada, yaklaşım var, ilerleme var, sona yaklaşma var, mutabakat var, iyiniyet var, görüş birliği var, var oğlu var ama ne hikmetse anlaşmanın kendisi yok...[/QUOTE]
Yaklasan yerel secimler dolayisi ile Butceden yaptiklari ve yapacaklari plan disi harcamalarin aciga cikmasini istemiyorlar.
IMF ile anlastiklari GUN, 60 gun sonunda IMF gelip durum tesbiti yapacak.
Secimler 29 MART ta olduguna gore, [B]60 GUN 29 Mart tarihinden sonraki bir tarihe gelecek sekilde IMF ile anlasmak hukumetin isine geliyor.[/B]
Bu nedenle anlasmayi oteleyip duruyorlar.
02.02.2009 11:11:59 *erdoğan,"çözüme o kadar yakınız ki artık ılık değil sıcak demeye başladılar"
02.02.2009 11:17:59 *erdoğan,"kemal bir el atın da şu anlaşmaya uzanayım"
03.02.2009 15:27:19 *erdoğan,"Mehmet IMF yetkililerini iyi ağırladınız mı?"
04.02.2009 10:38:11 *erdoğan,"Mehmet dolma kalemim nerede?"
04.02.2009 11:27:08 *erdoğan,"bunun mürekkebi bitmiş hemen acil bir ihale açın"
böyle uzayıp gidecek gibi bu iş....
[quote=Dantes;78209]bundan sonra hangi piyasadayiz yeni bir yontem ile belirleyip buraya yazacagim su formatta ilginizi cekerse. ben 30 dk takip ediyorum soran olursa daha kisa peridoda soylerim ama sagliksiz olur hizli degismesi acisindan.15 dk dan sonrasi daha dtutarli ama ayi yada boga karakteri heran mevcut bildiginiz uzere. ama yogunluk onemli bu acidan uygun bir period secilmeli bakmak icin.
Period 30 dk
Borsa Adı VOB30
Mevcut Trend AYI
Durum Yatay[/quote]
sizin için zor olmazsa VOBUSD için de yazmanız mümkün mü?
[quote=teo;78222]Günayadın yeni uyandım :)
Vob için 34125 altında kapanış short gerektirir.Bu nokta üzerinde olduğu sürece longta durmak gerekir.En iyi short noktamız 34850 dir.
Spot ise 34152.13 altı shorttur.
Dolar daki durum ise 1.6413 üzeri longu gerektirir.
Şu an yatay takılacakları muhtemeldir.[/quote]
rakamlara bir daha bak...uyanamadın galiba.....kusuratları da yazma artık...kusurat hastası yaptın beni......
lastik patladı..diyorum..lastik......dng
[QUOTE=bull market;78223]Mersiyk çiziktir şu kediyi artık görelim daa..[/QUOTE]
cık ... bidaha cizmem nankorluk ediyo cizersem :..: 33500 dilek kutusunda :..:
maniplasyonun allahını yaptılar... 34100 kısalabildik...
hayvan herifler...........
[quote=SEYYAH;78224]bu hükümet bugüen kadar görülmemiş manipülasyonu yapıyor.böyle şeyi tarih yazmış mı acaba daha evvelden.
bıktık be.düşün artık milletin yakasından.[/quote]
UA sermaye hükümete bakan sokmuş, başka türlü davranılması düşünebilir mi?
[quote=SEREN I;78228]rakamlara bir daha bak...uyanamadın galiba.....kusuratları da yazma artık...kusurat hastası yaptın beni......
lastik patladı..diyorum..lastik......dng[/quote]
34125 uzun vadecının short noktasıdır.Olası yukarı harekette 34.850 en ıyı short noktasıdır dedık, neyı anlamadın, 34125 yıkıldıysa 34.850 beklenırmı ,Seren..nıye rakam yanlıs olsun..
Bu arada olası yukarı atakta shortun stopu [B]34.125[/B] dir
Sabah acılıs shortmus anlayacagın,
[QUOTE=mbm;78230]maniplasyonun allahını yaptılar... 34100 kısalabildik...
hayvan herifler...........[/QUOTE]
akşam eve gidince rahat rahat uyurlar :mad: